در دیدار وزیر خارجه عراق مطرح شد؛

ظریف: از آغاز مذاکرات امنیتی منطقه‌ای استقبال می‌کنیم

وزیر امور خارجه کشورمان با یادآوری لزوم افزایش همکاری‌های منطقه‌ای کشور‌های همسایه در برقراری امنیت منطقه‌ای، از آغاز مذاکرات امنیتی منطقه‌ای استقبال کرد.
کد خبر: ۱۰۵۸۵۶۷
|
۲۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۵ 17 June 2021
|
12436 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از مهر، محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان که به منظور شرکت در اجلاس مجمع دیپلماسی آنتالیا، در ترکیه حضور دارد با فواد حسین وزیر امور خارجه عراق دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار محمدجواد ظریف ضمن ابراز خوشحالی از توافقات مربوط به همکاری‌های ریلی شلمچه-بصره، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران جهت توسعه همکاری‌های اقتصادی دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با یادآوری لزوم افزایش همکاری‌های منطقه‌ای کشور‌های همسایه در برقراری امنیت منطقه‌ای، از آغاز مذاکرات امنیتی منطقه‌ای استقبال کرد.

وزیر امور خارجه عراق نیز در این ملاقات، ضمن سازنده خواندن همکاری‌های اقتصادی دو کشور ایران و عراق، از مساعدت‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه این همکاری‌ها قدردانی کرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟