شرکت راه گسترش نامدار پس از نزدیک ربع قرن تجربه پیمانکاری در زمینه پروژه های مختلف عمرانی در سرتاسر کشور، توانسته است با راه اندازی به روزترین خط تولید قطعات بتنی نمادار، سریعترین، اقتصادی ترین و زیباترین سیستم اجرای انوع دیوار محوطه (شامل دیورهای محوطه سازمان ها و ادرات، دیوار حصار ویلا، کارخانه های صنعتی) را در کشور عزیزمان پایه گذاری نماید .
ضمناً این شرکت محصول بتنی خشکه چین ژئوبلوک را جهت نمای دیوار حائل خاک مسلح ژئوگریدی (با نمای بادبر) تولید نموده است تا بعنوان جایگزینی مناسب برای دیوارهای سنگ مالون و دیوار بتن مسلح در انواع پروژه های راهسازی (شامل اجرای دیوار حائل، پل سازی) و محوطه سازی (تراس بندی و مهار خاک در زمین های شیبدار ویلایی و ...) بتواند تحولی بزرگ در صنعت راه و ساختمان ایجاد نماید. شما می توانید جهت استفاده از مشاوره رایگان و تخصصی کارشناسان ما به سایت شرکت راه گسترش نامدار مراجعه فرمایید.
یکی از انواع دیوار هایی که بر اساس تکنولوژی جدید ساخته می شود و توانسته در مدت کمی بسیار مورد توجه قرار بگیرد، سیستم بلوک نمادار است. این قطعات در دو حوزه دیوارهای حصارکشی و دیوارهای حائل خاک مسلح با نمای بلوکی کاربرد گسترده ای در صنعت راه و ساختمان پیدا کرده اند.
از کاربرد های متنوع دیوار نمادار در حوزه حصارکشی می توان به دیوارهای محوطه مدارس، سازمان ها، ادارات، دیوار حصار ویلا، دیوارهای کارخانجات و سوله های صنعتی اشاره کرد.
بلوک های نمادار خشکه چین (با نام تجاری ژئوبلوک) بعنوان نمای دیوارهای خاک مسلح ژئوگریدی، ضمن دارا بودن کیفیت بسیار بالا (تراکم بسیار زیاد- مقاومت فشاری بالا- جذب آب کم- مقاومت بالا در برابر یخبندان)، با داشتن قفل و بست مهندسی، درگیری مناسبی با ژئوگریدها داشته و می تواند به عملکرد بهینه دیوار در شرایط استاتیک و لرزه ای کمک شایانی نماید.
عموماً دیوارهای حصار سنتی با سنگ مالون، آجر و ... اجرا می شوند. جهت اجرای این دیوارها به نیروی کار ماهر نیاز بوده و مدت زمان اجرا بسیار طولانی شده و هزینه ی اجرای دیوار سنگی و آجری نیز بیشتر از روش های جدید خواهد بود. بدون شک استفاده از بلوک های نمادار ضمن حذف نیاز به نیروی کار ماهر، خواهد توانست با یک مرحله ای کردن کل فرآیند نصب، به کاهش جدی هزینه ها و افزایش سرعت کار منجر شود.
ساخت دیوار نمادار (حصارکشی) مزیت های فراوانی نسبت به روش های سنتی دارد که در این قسمت به برخی از آنها اشاره می شود:
چنانچه ذکر شد، قطعه دیگری که با دستگاه های ویبره پرسی تولید می شود بلوک مدولار (ژئوبلوک) جهت نمای دیوارهای حائل خاک مسلح می باشد. در سیستم خاک مسلح، با استفاده از الیاف پلیمری (ژئوگریدها) مقاومت برشی لایه های خاک افزایش پیدا کرده و فشار ناشی از خاک مهار می شود. بطور کلی قطعه مدولار ژئوبلوک در پروژه هایی استفاده می شود که پشت دیوار خاک وجود داشته و نیاز به مهار فشار حانبی خاک می باشد. کاربرد این قطعات، اجرای محوطه سازی ویلا (لنداسکیپ)، اجرای باغچه ها، اجرای آبنما، تراس بندی زمین های شیب دار و ... می باشد که با توجه به خشکه چین بودن قطعات بتنی پیش ساخته، در زمان اجرا و هزینه تمام شده پروژه کاهش چشمگیری را شاهد خواهیم بود.
شرکت راه گسترش نامدار سعی بر آن داشته است تا با تکیه بر یک سیستم سازه ای قابل اعتماد همچون دیوار خاک مسلح ژئوگریدی، با معرفی سیستم نمای ژئوبلوک که قابلیت های سازه ای و معماری قابل توجهی دارد، بتواند با رویکردی فنی و تخصصی به رشد این فناوری کارآمد در کشور کمک کرده باشد. از آنجا که تحلیل پایداری داخلی . کلی سیستم خاک مسلح با نرم افزارهای معتبر MSEW , RESSA انجام می پذیرد، تضمین کافی به لحاظ عملکرد سازه ای در دوره ساخت و بهره برداری وجود خواهد داشت. همچنین کنترل کیفی محصول برای دوره های ذوب و یخ و مقاومت فشاری مطلوب این قطعات، ضمانت کافی را برای عملکرد طولانی مدت یک قطعه بتنی خواهد داد. لازم به ذکر است که به لحاظ مبانی طراحی، ژئوگریدها برای مقاومت کششی طولانی مدت (LTDS) 120ساله با اعمال ضرایب کاهنده طراحی می شوند که میزان حساسیت ضوابط طرح را در سیستم خاک مسلح نشان می دهد.
در خصوص تامین شرایط زهکشی پشت دیوار، با توجه به آسیب پذیری دیوارهای نگهبان در برابر فشار آب پشت دیواره می بایست عنوان نمود که در سیستم ژئوبلوک با سختگیری بسیار بیشتری سعی در برطرف کردن این مشکل مخاطره بر انگیز شده است. ژئوبلوک ها بصورت توخالی انتخاب شده اند تا ضمن کاهش وزن این بلوک های سازه ای، در حین نصب و اجرای سیستم خاک مسلح، محدوده داخل بلوک ها و فضای 30 سانتی متری پشت بلوک ها با شن پر شود تا تضمین کافی نسبت به عملکرد زهکش وجود داشته باشد. ضمنا با توجه به الزامات آیین نامه ای، لوله های زهکش طولی در پایین ترین تراز دیوار در پشت دیوار و پشت ناحیه تسلیح (انتهای ژئوگرید) نصب می شوند و بر طبق شیب زمین خروجی های متناسب در فواصل 15 الی 30 متر اجرا می گردد تا تضمین کافی از عدم تجمیع آب در محدوده مسلح شده بوجود آمده و پایداری دیوار ها با مشکل موجه نگردد.
در حین اجرای دیوار حائل با قطعات بتنی ژئوبلوک، به دلیل پرکردن حفره های درون بلوک با مصالح مناسب درناژ یک نوع درگیری مثبت چند نقطه ای بین بلوک و ژئوگرید پدید می آید که به آن Rock Lock میگویند که حاصل درگیری مصالح درناژ با ژئوگرید، وزن قطعه بتنی و مصالح درناژ درون حفره قطعه بتنی می باشد. این سیستم درگیری چند نقطه ای، مقاوم ترین و مناسب ترین نوع اتصال و درگیری در اجرای دیوارهای حائل با قطعات پیش ساخته بتنی میباشد.
از مزایای استفاده از بلوک های نمادار خشکه چین (ژئوبلوک) می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در مجموع با بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیده ایم که بهترین روش برای اجرای دیوار حصار، استفاده از بلوک های نمادار و برای دیوارهای حائل، استفاده از سیستم خاک مسلح با نمای بلوک مدولار ژئوبلوک می باشد. شما می توانید جهت استفاده از مشاوره رایگان و تخصصی کارشناسان ما به سایت شرکت راه گسترش نامدار مراجعه بفرمایید.
شرکت راه گسترش نامدار با ربع قرن تجربه در زمینه طراحی و اجرای انواع دیوار حائل، دیوار نمادار، ویلاسازی، پل سازی، اجرای خاک مسلح و ... بهترین انتخاب برای اجرای پروژه های شما خواهد بود.
انتهای رپرتاژ آگهی/
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.