پیمانه اقتصادی

رئیس کل اسبق بانک مرکزی: نرخ ارز را نمی‌توان با قدرت زور کنترل کرد/ واکنش سازمان مالیاتی به حواشی لیست خانه‌های خالی/ فتح دوباره یک قله توسط بورس؛ نماد‌های پُرتراکنش کدامند؟ / میوه ارزان‌تر می‌شود؟

این پیمانه تیتر‌هایی همچون سقوط بورس‌ها در جهان!، امکان سرمایه گذاری شرکت‌های بیمه در بازار مسکن و بورس، صعود دلار در معاملات خارجی، سقوط سهم چین از مصرف برق بیت‌کوین، ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی و تداوم روند کاهشی دلار برای دومین هفته متوالی را در بر دارد.
کد خبر: ۱۰۶۴۳۳۶
|
۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷ 16 July 2021
|
19818 بازدید
|

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون سقوط بورس‌ها در جهان!، امکان سرمایه گذاری شرکت‌های بیمه در بازار مسکن و بورس، صعود دلار در معاملات خارجی، سقوط سهم چین از مصرف برق بیت‌کوین، ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتالی و تداوم روند کاهشی دلار برای دومین هفته متوالی را در بر دارد.

فتح دوباره یک قله توسط بورس؛ نماد‌های پُرتراکنش کدامند؟

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات هفته‌ای که گذشت (چهارشنبه، ۲۳ تیر ‌ماه) بعد از سه ماه بار دیگر به کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ورود کرد و با ۲۳ هزار واحد افزایش، به عدد یک‌میلیون و ۳۰۵ هزار واحد رسید و دو درصد رشد داشت؛ بنابراین، شاخص کل در پایان روز چهارشنبه هفته گذشته (شانزدهم تیرماه) در حالی با رقم یک میلیون و ۲۸۲ هزار واحد به معاملات پایان داد که این رقم دیروز (چهارشنبه، ۲۳ تیر ماه) به یک‌میلیون و ۳۰۵ هزار واحد رسید. شاخص کل (هم‌وزن) در پایان هفته گذشته ۳۹۲ هزار و ۵۸۴ واحد بود که در هفته جاری، این عدد به ۴۰۱ هزار و ۶۲۰ واحد و شاخص قیمت (هم‌وزن) از ۲۵۰ هزار و ۶۸۷ واحد به عدد ۲۵۵ هزار و ۳۸۴ واحد رسید. در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری (ومدیر)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، لیزینگ کارآفرین (ولکار)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) و گروه دارویی برکت (برکت) در گروه نمادهای پُرتراکنش قرار داشتند.

در هفته‌ای که گذشت فنی و مهندسی، عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، زراعت و خدمات وابسته، سایر حمل و نقل، فعالیت مهندسی، تجزیه، تحلیل و آزمایش فنی، محصولات کاغذی، استخراج سایر معادن، سایر واسطه گری های مالی، فعالیت‌های کمکی به‌جز نهادهای مالی واسط، چاپ، محصولات چوبی، دارویی، صنایع غذایی به‌ جز قند وشکر، مخابرات، رایانه، خرده فروشی، کاشی و سرامیک، منسوجات، اطلاعات و ارتباطات، سیمان، آهک و گچ، محصولات فلزی، دستگاه‌های برقی، محصولات چرمی، لاستیک و پلاستیک جزو صنایع مثبت بازار بودند. همچنین وسایل ارتباطی، حمل و نقل انبارداری و ارتباطات، هتل و رستوران، چند رشته‌ای صنعتی، خودرو و قطعات، فرآورده های نفتی، پیمانکاری صنعتی، شیمیایی، فلزات اساسی، ماشین‌آلات و تجهیزات، محصولات کامپیوتری، الکترونیکی و نوری، کانی غیرفلزی، استخراج نفت، گاز جز اکتشافات، سرمایه‌گذاری‌ها، استخراج زغال سنگ، بانک‌ها و موسسات اعتباری، استخراج کانه‌های فلزی، بیمه و بازنشستگی، واسطه‌گری‌های مالی و پولی، انبوه‌سازی املاک و مستغلات، قند وشکر و فعالیت های سرگرمی و خلاقانه از جمله صنایعی بودند که بازدهی منفی را در بازار ثبت کردند.

سقوط بورس ها در جهان!

شاخص های مهم بورسی در جهان ریزش کردند. در وال استریت همه شاخص ها نزولی بودند؛ تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح پایین تری از روز قبل خود بسته شدند. شاخص «داوجونز ایدانستریال اوریج» با ۰.۲۴ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۳۴ هزار و ۸۴۷.۸۶ واحد بسته شد. شاخص «اس اند پی ۵۰۰» با ۰.۶۵ درصد ریزش تا سطح ۴۳۴۵.۷۷ واحدی پایین رفت و دیگر شاخص مهم بورسی آمریکا یعنی «نزدک کامپوزیت» با ۱.۳۱ درصد کاهش، در سطح ۱۴ هزار و ۴۵۳.۴۴ واحدی بسته شد.

در معاملات بازارهای بورس در اروپا، شاخص "فوتسی ۱۰۰" بورس لندن با ۰.۴۷ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۷۰۱۲.۷۱ واحد بسته شد. شاخص "دکس ۳۰" بورس فرانکفورت در آلمان با افت ۱.۰۱ درصدی و ایستادن در سطح ۱۵ هزار و ۶۲۹.۶۶ واحدی به کار خود خاتمه داد و شاخص "کک ۴۰" بورس پاریس با عقبگرد ۰.۰۱ درصدی در سطح ۶۴۹۴.۳۶ واحد بسته شد. در مادرید شاخص "ایبکس ۳۵" ۰.۴۲ درصد پایین رفت و به ۸۵۲۷ واحد رسید.

در معاملات بورس‌های آسیا، شاخص‌ها عملکرد بدی داشتند، تا جایی که شاخص "نیک کی ۲۲۵" بورس توکیو ژاپن با کاهش ۱.۱۵ درصدی تا سطح ۲۸ هزار و ۲۷۹.۰۹ واحدی پایین رفت. شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ‌کنگ ۰.۷۵ درصد بالا رفت و در سطح ۲۷ هزار و ۹۹۶.۲۷ واحد بسته شد.

امکان سرمایه گذاری شرکت های بیمه در بازار مسکن و بورس

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: شرکت‌های بیمه با اصلاح آیین نامه می‌توانند در بازار ساختمان، بازار اولیه و بازار ثانویه وارد شوند.

رئیس کل اسبق بانک مرکزی: نرخ ارز را نمی‌توان با قدرت زور کنترل کرد

محمود بهمنی، رئیس کل اسبق بانک مرکزی گفت: بالاترین قدرت اجرایی بانک مرکزی، همان شورای پول و اعتبار است که در حال حاضر توسط دولت اداره می‌شود. در تصمیمات شورای پول و اعتبار، تصمیمات دولت بسیار موثر است، زیرا اکثریت افراد شورا از طرف دولت حضور دارند و این ساختار باید اصلاح شود. بهمنی با بیان این که رئیس کل بانک مرکزی توسط رئیس جمهور انتخاب می‌شود، گفت: همین امر نشان دهنده این است که استقلالی در بانک مرکزی وجود ندارد و رئیس کل بانک مرکزی نمی‌تواند مستقل عمل کرده و تصمیمات تخصصی اقتصادی بگیرد.

رئیس کل اسبق بانک مرکزی با اشاره به این که قانون پولی و بانکی باید اصلاح شود گفت: با اصلاح قانون پولی و بانکی و همچنین اصلاح ساختار بانک مرکزی، می‌توان تصمیمات درستی در این حوزه گرفت. ساختار شورای پول و اعتبار نیز باید اصلاح شود و اختیارات کافی به رئیس کل بانک مرکزی داده شود تا بتواند تصمیم گیری مناسب داشته باشد. ساختار بانک مرکزی و عملکرد و تصمیم گیری‌های آن نیز باید از نظارت‌ها جدا باشد. زمانی که تصمیمی گرفته می‌شود، باید سازمان و نهاد دیگری به صورت مستقل بر اجرای این تصمیم نظارت کند. بهمنی با انتقاد از قیمت گذاری‌های دستوری گفت: قیمت گذاری‌ها در بازاری، چون بازار ارز، باید تابع عرضه و تقاضا باشد. وی افزود: نرخ ارز را نمی‌توان دستوری و با قدرت زور کنترل کرد. بهمنی خاطرنشان کرد: باید به صادرات ارزش لازم را بدهیم و ارز حاصل از صادرات را به چرخه ارزی برگردانده و با کنترل بر روی قیمت ارز نرخ‌ها را کنترل کنیم. /صداوسیما

تداوم روند کاهشی دلار برای دومین هفته متوالی

نرخ خرید و فروش هر اسکناس دلار آمریکا در طول هفته، ابتدا با افزایش همراه شد و از میانه هفته، شاهد افت نسبی شاخص ارزی بودیم. این روند تحت تاثیر دلایل مختلفی همچون کاهش انتظارات تورمی و به دنبال آن، افت تقاضا در بازار شکل گرفت و از سوی دیگر، حضور پرقدرت بازارساز در سمت عرضه و تقاضا، مانع از شکل گیری تقاضای کاذب در مقابل صرافی های بانکی و مجاز سطح کشور شد. به گونه ای که در این صرافی ها، با شروع هفته هر اسکناس دلار آمریکا با رشد نسبی نسبت به آخرین روز هفته قبل تر، به قیمت ۲۴۳۵۰ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته شد که این رقم در دومین روز هفته بازهم تداوم داشت و نرخ فروش اسکناس آمریکا به رقم ۲۴۵۹۰ تومان رسید. در سومین روز هفته هر اسکناس دلار آمریکا با افزایش ۴۲ تومانی نسبت به روز یکشنبه، به قیمت ۲۴۶۳۲ تومان فروخته شد. اما این روند در چهارمین روز هفته متوقف شد و بر این اساس نرخ فروش هر اسکناس دلار آمریکا در صرافی های بانکی و مجاز سطح کشور به رقم ۲۴۴۷۲ تومان رسید. در ادامه بهای دلار آمریکا در پنجمین روز  هفته به رقم ۲۴۲۶۰ تومان رسید که نسبت به روز سه شنبه، ۲۱۲ تومان ارزان تر شده بود. در نهایت، در ایستگاه پایانی هفته، نرخ خرید و فروش دلار آمریکا، بدون تغییر بود و در سطح ۲۴۲۶۰ تومان ماند. /ایبنا

رئیس کل اسبق بانک مرکزی: نرخ ارز را نمی‌توان با قدرت زور کنترل کرد/ واکنش سازمان مالیاتی به حواشی لیست خانه‌های خالی/ فتح دوباره یک قله توسط بورس؛ نماد‌های پُرتراکنش کدامند؟ / میوه ارزان‌تر می‌شود؟

صعود دلار در معاملات خارجی

ارزش دلار مقابل سایر ارزها افزایش پیدا کرد. شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می‌گیرد، در معاملات امروز با ۰.۲۵ درصد افزایش نسبت به روز گذشته در سطح ۹۲.۶۳۸ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس نیز معادل ۱.۰۸۸ دلار اعلام شد. (نرخ های فوق بر حسب ساعت پایانی معاملات بازارهای ارزی نیویورک محاسبه شده است.)

سقوط سهم چین از مصرف برق بیت‌کوین

به نقل از فایننشال تایمز، در آوریل امسال، سهم جهانی چین در استفاده از برق برای تولید بیت‌کوین برای اولین بار کمتر از ۵۰ درصد شد، در حالی که قزاقستان با شش برابر کردن استخراج بیت‌کوین خود به جایگاه سوم جهان جهش کرد. طبق داده‌های مرکز فایننس جایگزین در دانشگاه کمبریج، سهم جهانی هَش‌رِیت (نیروی محاسباتی لازم برای استخراج بیت‌کوین‌های جدید) چین از سپتامبر ۲۰۱۹ تا آوریل ۲۰۲۱ از ۷۵ درصد به ۴۶ درصد سقوط کرده است. در این ماه بود که پکن محدودیت‌های نظارتی شدید و ممنوعیت‌هایی را برای این صنعت که مصرف انرژی بالایی دارد ایجاد کرد. همچنین ماینرهای باقی‌مانده در چین از منطقه ژینجیانگ در غرب این کشور که نیروگاه‌های آن برق را با زغال‌سنگ استخراج می‌کنند، به مناطق جنوبی مهاجرت کرده‌اند تا از انرژی برق آبی ارزان این مناطق استفاده کنند.

سهم چین از مصرف برق بیت‌کوین سقوط کرد، قزاقستان بالا آمد

آمریکا در جایگاه دوم است که ۱۶.۸ درصد از هش‌ریت جهانی را از آن خود کرده است. در همین زمان، قزاقستان که طبق گزارش وزارت تجارت آمریکا نزدیک به ۹۰ درصد الکتریسیته خود را توسط سوخت فسیلی تولید می‌کند، تولید بیت‌کوین خود را به شدت افزایش داده است. این گزارش نشان می‌دهد، نرخ استفاده از انرژی فسیلی در ژینجیانگ چین برای تولید بیت‌کوین از ۵۵ درصد به زیر ۱۰ درصد سقوط کرده است.

واکنش سازمان مالیاتی به حواشی لیست خانه‌های خالی

معاون فناوری سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه داده‌های مربوط به خانه‌های خالی باید از طریق پروتکل رسمی به دست ما برسد، گفت: رویکرد حاکمیت و به تبع آن سازمان امور مالیاتی در بحث مالیات بر خانه‌های خالی تنظیم‌گری اقتصاد کشور است. هادی خانی معاون فناوری سازمان امور مالیاتی در گفت‌وگو با تسنیم در پاسخ به سوالی در خصوص عدم پذیرش اطلاعات ارسالی از سوی وزارت راه و شهرسازی توسط سازمان امور مالیاتی گفت: از سال ۱۳۹۴ که اصلاحات قانون مالیات‌های مستقیم تصویب و ابلاغ شد، وزارت راه و شهرسازی تکلیف داشت تا بانک اطلاعاتی خانه‌های خالی را ایجاد کند. وی افزود: در قانون مقام احراز خالی بودن خانه و به خصوص زمان خالی بودن آن بر عهده وزارت است. در ماده ۵۴ مکرر اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم و هم در اصلاحیه‌ای که مجلس شورای اسلامی در سال گذشته بر روی همین ماده انجام داد، بحث جدی وجود دارد که این خانه از چه تاریخی خالی است. به طور مثال در ماده ۵۴ مکرر قدیم اگر خانه تا یک سال خالی بود از این مالیات معاف بود و از سال دوم مالیات برای آن تعریف می‌شد، اما در ماده ۵۴ اصلاحی مجلس در صورتی که خانه ۱۲۰ روز در سال خالی باشد معاف از مالیات است. در نتیجه این مسئله که وزارت راه و شهرسازی زمان خالی بودن خانه را به صورت دقیق مشخص کند از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بحث بانک اطلاعاتی در وزارت راه و شهرسازی جدی‌تر دنبال شد و با دستگاه‌های مختلف ارتباط گرفتند و داده‌ها را جمع‌آوری کردند، گفت: حتی خود ما در نظام مالیاتی اطلاعات کافی و کاملی در اختیارشان گذاشتیم تا بتوانند بحث اعتبارسنجی و راستی‌آزمایی خوداظهاری‌های مردم و اطلاعاتی که خودشان به آن می‌رسند را به دقت انجام دهند و در نهایت به نظام مالیاتی اعلام کنند که کدام خانه و از چه تاریخی خالی است. سال گذشته رایزنی‌ها ادامه پیدا کرد و بار‌ها وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد که ما اطلاعات را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار داده‌ایم. این حرف بی‌ربط نبود و یک دسترسی کاربری به سامانه نرم افزاری که برای همین منظور ایجاد کرده بودند، داده شد.

وی افزود: از همان زمان نیز ما تاکید کردیم که براساس مصوبه شورای اجرایی فناوری‌های کشور و به منظور اصالت دادن و رفع نگرانی‌های انکارناپذیری اطلاعاتی که در اختیار نظام مالیاتی قرار می‌گیرد، اطلاعات را به صورت وب سرویس و بر روی بستر تبادل داده دولت دریافت می‌کنیم. خانی با اشاره به اینکه در ادامه این روند وب سرویس از سوی سازمان مالیاتی نوشته و تحویل وزارت راه و شهرسازی شد، گفت: در جلسه‌ای که هفته گذشته در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی برگزار گردید، مقرر شد دو تا سه هفته آینده وب سرویس عملیاتی و جریان ارسال داده‌های مربوط به خانه‌های خالی بر روی بستر تبادل الکترونیک دولت به سازمان امور مالیاتی برقرار شود. قطعا سازمان بر اساس اطلاعاتی که از وزارت راه و شهرسازی دریافت می‌کند و بر مبنای زمان خالی بودن خانه، مالیات را مطالبه خواهد کرد.

میوه ارزان‌تر می‌شود؟

رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار، گرمای هوا و فساد پذیری میوه را علت اصلی کاهش قیمت میوه در بازار اعلام کرد. مصطفی دارایی نژاد، رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی میوه و تره بار در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تحولات بازار میوه و صیفی اظهار کرد: با توجه به گرمای هوا و فساد پذیری میوه و ازدیاد عرضه، قیمت در تمامی اقلام میوه، صیفی و فرنگی جات ۱۵ درصد کاهش داشته است. وی از فراوانی میوه های وارداتی خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو انبه ۲۵ هزار تا ۲۹ هزار تومان، موز هندی ۱۷ هزار تا ۱۹ هزار تومان و موز اکوادور ۲۰ هزار تومان است. همچنین به علت گرمای هوا و مدت زمان طولانی آناناس در راه تقاضایی در بازار نیست‌.
 
دارایی نژاد قیمت کنونی هر کیلو آلبالو را ۹ هزار تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گیلاس ۲۰ هزار تا ۳۳ هزار تومان، زردآلو ۲۰ هزار تا ۳۷ هزار تومان، آلو قطره طلا ۸ هزار تا ۱۴ هزار تومان، آلو سانتریزه ۸ هزار تا ۱۵ هزار تومان، هلو ۵ هزار تا ۱۲ هزار تومان، شبرنگ ۸ هزار تا ۱۶ هزار تومان، سیب گلاب ۱۲ هزار تا ۲۰ هزار تومان و انگور یاقوتی ۱۵ هزار تا ۲۵ هزار تومان است. رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی قیمت کنونی هر کیلو هندوانه را ۳ هزار تا ۴ هزار تومان، طالبی ۶ هزار تومان، خربزه ۷ هزار و ۵۰۰ تومان، گرمک ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۸ هزار تومان و جانا ۴ هزار و ۵۰۰ تا ۵ هزار تومان اعلام کرد. وی قیمت کنونی هر کیلو خیار در میدان را ۷ هزار تا ۱۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر هر کیلو گوجه فرنگی با نرخ ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۶ هزار تومان، هویج ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار تومان، بادمجان ۴ هزار تا ۸ هزار تومان، فلفل ۹ هزار تا ۱۳ هزار تومان و پیاز ۲ هزار تا ۴ هزار تومان در میدان مرکزی و با احتساب حداکثر ۳۵ درصد سود در مغازه ها عرضه می شود. این مقام مسئول، واردات انبه و موز را عامل کاهش قیمت مابقی اقلام دانست و افزود: افزایش واردات این دو کالا بر تعادل قیمت میوه های داخل تاثیر بسزایی دارد. رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی در پایان تصریح کرد: با توجه به اقلیم چهار فصل کشور پیش بینی می شود که قیمت تمامی اقلام میوه و صیفی در هفته آتی به سبب ازدیاد عرضه ۵ درصد دیگر کاهش یابد.
 

ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱۳۰۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۳.۲۶ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۴۹ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است. بیت‌ کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله‌گران بر بستر بلاک‌چین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.  

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتال (تا ساعت ۱۳ ظهر به وقت شرقی)؛ این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت کوین

قیمت: ۳۱ هزار و ۵۶۴.۶۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۰۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۹۲ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۱۸۹۶.۸۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۵.۴۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۲.۳۲ درصد کاهش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد کاهش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۳۱۱.۰۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۶ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۳۹ درصد کاهش

۵- کاردانو

قیمت: ۱.۲۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۶۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۰.۹۰ درصد کاهش

۶- ریپل

قیمت: ۰.۵۹۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۳.۷۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۲۷ درصد کاهش

۷- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۸۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۷.۹۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۳.۶۲ درصد کاهش

۸ - یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد کاهش

۹- پولکا دوت

قیمت: ۱۲.۹۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۷.۷۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۶.۸۷ درصد کاهش

۱۰- یونی سواپ

قیمت: ۱۷.۱۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۹۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۳۰ درصد کاهش

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۱
خویی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
ذاتا کسی هم به فکر کنترل قیمت ارز نیست
پاسخ ها
بهزاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۶
البته نکته بسیار کلیدی رو برای مطرح شدن مطرح نفرمودند. بار علمی تخصصی این پیام خیلی سنگین بود. همه ی مدیران رو از خواب غفلت بیدار کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
قانون مالیات بر خانه های خالی به قدری مسخره است که حتی لاک‌پشت‌ها هم میدانند ممکن است شامل مالیات شوند ولی هدف آن خالی کردن جیب ملت است و پر کردن سوراخ‌های دولت است، نه نفع مردم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
تو هم حتما دلال هستی والا طرح خوبیه برای سوداگری در بازار مسکن
مجید
| United States of America |
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
شما چند تا از خونه هات رو بفروش بزار تو کار تولید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
نرخ ارز را سرمایه داران بالا نگه می دارند به این مفهوم که دستمزد کارگران در طی این دوسال مقدار ناچیزی افزایش پیدا می کند ولی قیمت دلار حدود هشت برابر می شود
چه کسی در این بین سود می برد ؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Turkey
|
۱۳:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
چه عجب که آقای بهمنی به این نتیجه بالاخره رسیدند که قیمت و نرخ ارز با زور نمیشه تعیین کرد..
اصلا قیمت ارز رو باید بر اساس بررسی بانکهای جهانی و موسسات اقتصادی بین المللی تعیین کرد ..
و اگه واقعا نرخ ارز دست خودمونه ، یه دفعه بذاری هر دلار دو ریال ، بهتر نیست ؟!!
تا وقتی نرخ تبادل ریال ایران با تمامی ارزهای جهانی در تابلوی صرافی های فرودگاههای همه دنیا و بانکها اعلام نشه ، همه این حرفها کشکه !!!

ممنونم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
اقتصادهایی که سالمند و قدرتمند نرخ ارز کشورهایشان هم ثابت است. اگر نرخ دلار به ریال را فیکس کنند روی مثلا 3000 تومان به شکلی ارز ما هم میشود همان دلار و هیچوقت ضرر نمیکنیم. چین هم همینطور است. کشورهای نفتی مرفه هم همینطورند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۶
فقط حرف می زنند و شعاره ، قیمت ارز باید 70 ریال باشه نه 250000 ریال بخاطر عملکرد آقایان و زیاده خواهی عده ای به این روز افتاده...
ناشناس
|
Luxembourg
|
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
با یک الی دو درصد از خودروهای گران و اشرافی و لوکس، مالیات از خودرو تبدیل به یک جک شده است! لاقل باید 30% مالیات گرفته شود تا ارزش اقتصادی و موثر در اشرافیت است/
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
وقتی به اعتراف مسئولین فقط 15 درصد مردم اطلاعات خود را در سامانه املاک تکمیل کرده اند اجرای این قانون به معنی رویارویی سازمان امور مالیاتی و دولت با 85 درصد مردم و تبعات نامطلوب آن خواهد بود. این قانون یک اقدام شتابزده بود که جمع کردن آن بسیار مشکل است و دودش به چشم همه مردم و اقتصاد کشور خواهد رفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
این قیمت میوه رو باید سر کوچه کدوم مسول محترم خریداری کرد!!!!!!!!
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
نرخ ارز را نمی توان با زور کنترل کرد... ولی خیلی جاها (ازجمله ایران) باید این کار را کرد!
فقط زور کافی می خواد. اگر واقعا نمی شود با بازار آزاد و ول کردن همه چیز به نتیجه رسید، بهتر است دیگر خود را گول نزنیم (همه اش وعده است که همه چیز خود بخود خوب می شود، فقط ما باید موانع را برداریم).
باید برای یک ماشین کنترل مرکزی برای کل اقتصاد برنامه ریزی کرد. یعنی ابدا نه مانند این چیزی که الان ما به اسم دولت و بروکراسی اداری داریم. با سیستمهای اطلاعاتی جدید و فیدبکهای سریع برای کنترل و تغییر مسیر در همه ابعد کشور. تا زمانیکه اقتصاد روی روال بیفتد و کنترلها بتدریج کمتر شوند.
یعنی یه چیزی شبیه چین. ولی مدرنتر، چون الان در 1400 سیستمهای بهم پیوسته بسیار جامعترشده و می توانند موثرتر عمل کنند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
مالیات بستن برخانه ای که بهردلیلی اجاره نمیرودودرآمدی نداردنامش مالیات بردرآمدنیست بلکه نام آن جریمه افرادیست که قادرنیستندمستاجرمناسب پیداکنند وبایدگفت ابر وباد ومه‌ و خورشید وفلک درکارند که مردم رابجان هم بیاندازندو کارواشتغال راتعطیل کرده گرانی رابیشترونهایتا شهرهای بزرگ راپرجمعیت ترشده وناهنجاریهای اجتماعی بمراتب بیشتر خواهد شد مسلماً کسیکه که ازخانه خود درآمدی نداردازکجابیاورد به دولت جریمه بدهد مگراینکه خوددولت زحمت بکشد مستاجری
مناسب باقیمت کارشناسی برایش دست وپاکندواجاره دهد وجوابگوی ناهنجاریهائی که این قبیل مستاجران بوجودمیآورندباشد درغیراینصورت عملی بشدت تنش آفرین خواهدبود ودراین دوران تنگنای اقتصادی مناسب نیست
تصورکنیدکجای این شرعی وفقهی است کسی خانه ای داردوبعلت ایراداتی منطقی قادربه اجاره دادن به مستاجرموجه ای نیست بدون آنکه امکان اجاره داشته باشدیادولت برایش فراهم کندشلاقش بزنید وازاو‌پول‌ زوربگیریددرحالیکه صاحبخانه قادربه اجاره دادن خانه اش نبوده ایااین ظلم نیست کمی بخودمان بیائیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۵
دولت و سازمان امور مالیاتی بهر قیمت و بهانه ای که شده میخوان از خانه های خالی مالیات نگیرن علت هم مشخص است این خانه ها همشون مال مقامات کشور هستن
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۶
مثلااگرازخانه خالی مالیات بگیرندآن پول رامیدهندشمابخوری ویابرعکی باعث تعطیلی ساخت وسازمیشودکه بعدازمدت کوتاهی موجب گرانی شدیدی میگرددشما فکرنمیکنیدچه ضرری به اقتصادمملکت ومردم میخورد این برنامه های اقتصادی درکوباوکره شمالی هم اجرا نمیشود
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟