انهدام باند قاچاق اعضای بدن انسان در تهران

رئیس پلیس آگاهی پایتخت از انهدام یک باندمخوف قاچاق اعضای بدن خبر داد و گفت: در این عملیات ۹ نفر دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۲۹۸۸۰۸
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷ 12 April 2025
|
13387 بازدید
|

انهدام باند قاچاق اعضای بدن انسان در تهران

به گزارش تابناک به نقل از فارس، سردار علی ولیپور گودرزی اظهار کرد: با دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت غیرقانونی یک شبکه بین‌المللی قاچاق اعضای بدن، کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان ری موفق به شناسایی و انهدام این باند سازمان‌یافته شدند.

این مقام ارشد انتظامی گفت: عملیات در ساعات ابتدایی بامداد روز پنجشنبه و پس از انجام اقدامات پیچیده دقیق اطلاعاتی مأموریت آغاز شد و در جریان چند عملیات هم‌زمان و غافلگیرانه در مناطق مختلف دولت‌آباد، ۹ نفر از اعضای اصلی این شبکه که شامل پنج تبعه خارجی و چهار ایرانی بودند، دستگیر شدند.

سردار گودرزی متذکر شد: این باند مجرمانه با پوشش یک مؤسسه خیریه، اقدام به اغفال اتباع خارجی از کشورهای همسایه و آفریقایی می‌کرد و پس از انتقال آنان به کشور، در اماکنی فاقد استانداردهای بهداشتی و درمانی، اعضای بدن آن‌ها نظیر کلیه و قرنیه را به‌صورت غیرقانونی برداشت می‌کرد. 

وی با اشاره به این که مهاجران غیرقانونی پس از ورود به کشور، در پاتوق‌های ازپیش‌تعیین‌شده اسکان داده شده و تحت جراحی‌های سنگین و غیرمجاز قرار می‌گرفتند، تصریح کرد: از متهمان مقادیر قابل‌توجهی اموال و تجهیزات مرتبط با این فعالیت غیرقانونی کشف شد که شامل ۱۴ پک مدارک پزشکی، هشت هزار و 600 دلار، 6 هزار دینار، 859 میلیون ریال ایران، پنج هزار دنگ ویتنام، یک فقره چک ۸ میلیارد ریالی، ۲۵ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند، لپ‌تاپ، پرینتر، دوربین‌های حرفه‌ای، DVR، گاوصندوق و مقادیری داروی غیرمجاز برای بیماران دیالیزی است.

سردار گودرزی گفت: مبارزه با باندهای قاچاق اعضای بدن که جان انسان‌ها را بازیچه سودجویی خود قرار می‌دهند، یکی از اولویت‌های جدی پلیس آگاهی است و با قاطعیت با این پدیده برخورد خواهد شد.وی خاطرنشان کرد: پرونده این باند با هماهنگی مراجع قضایی در حال رسیدگی است و تحقیقات برای شناسایی سایر عوامل همچنان ادامه دارد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
تو هر کار خلافی ردی از افغانها هست من در تعجبم از این همه مماشات با این افراد
سید حسین سعادت میرقدیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
این دکتر های کلیه فروش هستند بقیه داخل یخچالهاشون خراب میشه . خخخخخخخخ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
این انسانهای به ظاهرانسان رابایدمعدوم کنیدتوی پایتخت چطورتونستند ازاین کارهابکنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
هر 13 مجرم افغانی بودند... چرا ننوشتی که افغانی بودند
پاسخ ها
وینوس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
گفته تبعه خارجی...کی گفته افغانی؟ یعنی ایرانی در خارج از ایران مرتکب جرم نمیشود؟
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
حالا اعدام میشن یا جریمه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
برای اینا که از حیوان هم وحشی ترن مرگ کمه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
فقط اعدام
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
اهالی دولت آباد که پنج نفر عراقی بودند
فرناز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
اعدام اعدااام
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت