دولت سیزدهم با سخت‌ترین چالش‌ها مواجه است

نماینده سابق مجلس گفت: کلیشه‌برداری از الگوهای توسعه‌ای کشورهای دیگری که نه از لحاظ فرهنگی و نه اقتصادی هیچ ربطی به ما ندارند، یکی از عوامل بروز بحران‌های فعلی در کشور است.
کد خبر: ۱۰۶۵۶۶۲
|
۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۰ 24 July 2021
|
6149 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک»، سیامک مره‌صدق در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به چالش‌های دولت سیزدهم در ابتدای کار خود اظهار کرد: چالش‌های دولت آقای رییسی در ابتدای کارش سخت‌ترین چالش‌ها میان دولت‌های بعد از انقلاب است؛ چرا که ایشان حاصل هشت سال ناکارآمدی را تحویل می‌گیرند.

وی افزود: چالش‌های سر راه دولت سیزدهم شاید با یک سری راهکار کوتاه مدت کاهش یابد، اما حل اساسی این چالش‌ها نیازمند راهکارهای بلندمدت است.

نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه برای حل مشکل کمبود آب، تانکرهای آب‌رسانی پاسخگو نیستند، اظهار کرد: برای حل مشکل کمبود برق هم نمی‌توان به راهکارهای کوتاه‌مدت بسنده کرد. هردوی این موارد نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت و اساسی برای رفع کامل هستند.

مره‌صدق با اشاره به برخی برنامه‌های توسعه در دولت‌های گذشته، یادآور شد: آنچه امروز شاهد هستیم نتیجه سال‌ها بی‌توجهی به کمبودهای زیرساختی در کشور است که یا برایشان راه‌حلی نداشتیم و یا به راهکارهایی غیرعلمی و غیربومی در برابر آنها اتکا کردیم.

وی یادآور شد: کلیشه‌برداری از الگوهای توسعه‌ای کشورهای دیگری که نه از لحاظ فرهنگی و نه اقتصادی هیچ ربطی به ما ندارند، یکی از عوامل بروز بحران‌های فعلی در کشور است. مثلا عده‌ای در دوره‌ای به دنبال مالزی‌کردن ایران بودند که از اساس الگوی نادرستی برای ما محسوب می‌شد. اساساً با توجه به مواضع نظام علیه آمریکا و همپیمانانش پیاده‌کردن طرح توسعه مالزی امکان پذیر نبود چرا که اقتصاد مالزی وابسته به کارتل‌های غربی بوده و هست.

نماینده سابق مجلس با انتقاد از توافق برجام و اتکای دولت‌های یازدهم و دوازدهم به آن، تصریح کرد: ما وارد یک معامله‌ای شده ایم که از اول هم به نظر دلسوزان نظام و انقلاب، چندان معامله پرسودی نبود و نهایتاً هم کارش به جایی رسید که احمقی مثل ترامپ آن را پاره کرد. دولت آقای روحانی به جای اینکه دنبال راه‌حل درون‌زا برای حل مشکلات باشد می خواست با مذاکره با کدخدا مشکل را حل کند که نتیجه‌اش این شد.

وی ادامه داد: بهترین برنامه برای آقای رئیسی در سیاست خارجی استفاده از تفکرات انقلابی رهبری است. ما نباید به خارجی‌ها باج دهیم. باید روابط ما با آنها براساس احترام متقابل باشد.

مره‌صدق با تاکید بر اینکه در حوزه سیاست خارجی ما نباید بهانه دست دشمن نباید بدهیم تا به منافع ملی ما آسیب بزند، گفت: ما باید در دیپلماسی عمومی بسیار بهتر عمل کنیم تا مردم کشورهای دیگر، دولت‌های خود را برای رفتار نادرست با ایران زیر فشار قرار دهند.

نماینده سابق مجلس در پایان با اشاره به شکل‌گیری اعتراضات در خوزستان و مناطق جنوب غربی کشور نسبت به بحران کم‌آبی، اظهار کرد: این موضوع، حاصل سیاست و تفکر تحویل زمین سوخته به دولت بعدی است و متاسفانه من هیچ تعبیر دیگری برای توصیف آن پیدا نمی‌کنم، اما در هرحال نمی‌توان انتظار داشت مشکلات زیربنایی مثل آب، برق و بهداشت در دو یا سه ماه اول دولت بعدی حل شود. برای کاهش آن مشکلات راه‌حل مقطعی وجود دارد اما حل قطعی آن نیازمند زمان است و صبر مردم و برنامه‌ریزی و کار بیشتر دولت را می‌طلبد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۲
این آقا از یک طرف برجام را رد می کند چون ترامپ آن را پاره کرد و از طرف دیگر هم می گوید در سیاست خارجی نباید بهانه به دست دشمن بدهیم، ولی عجیب اینجاست که ترامپ ها با بهانه هایی که دستش دادیم برجام را پاره کرد. موشک پرانی با شعارهای عبری، خرج کردن پول های آزاد شده مان در سوریه و لبنان و فلسطین و یمن، مداخله در عراق و بحرین و افغانستان و حتی امریکای لاتین و و و همگی مصداق های سیاست خارجی نادرستی بودند که هم به نابودی برجام انجامید و هم ثمر آنها به شکل بحران های آب و برق و برنج و نان و گوشت و مرغ و تخم مرغ و حتی بقای نژاد ما در حال خودنمایی است. حرف های پرتناقض ایشان فقط برای کوبیدن این دولت بوده است و اینکه برجام چیز چرندی است و خیلی به رفتارهای عربستان و یک کشور دیگر شباهت دارد
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟