به گزارش تابناک، کرونا-دلتا که از ژوئن سال جاری میلادی شیوع یافته، باعث ابتلای قریب به ۳۰۰۰ تن و مرگ ۹ تن دیگر شده است.
سربازان نیروی دفاعی استرالیا قرار است آموزشهای لازم را پیش از آغاز گشتهای غیرمسلح روز دوشنبه آغاز کنند. اما بسیاری این سوال را مطرح کردهاند که آیا مداخله ارتش برای این امر ضرورت دارد و آن را "اقدامی محدود کننده و شدید" توصیف کردهاند.
قرنطینه که تا دست کم ۲۸ اوت ادامه خواهد یافت، مردم را از ترک منزل مگر برای کارهای ضروری، خرید، دریافت خدمات درمانی یا سایر مسائل مهم منع میکند.
با وجود پنج هفته قرنطینه، ابتلای به کرونا در سیدنی همچنان شدت دارد. مسئولان استرالیایی امروز (جمعه) ۱۷۰ مورد ابتلای جدید را ثبت کردهاند.
سربازان قرار است برای کمک به پلیس به مناطق اصلی شیوع و گسترش ویروس ملحق شوند تا مطمئن شوند که مردم از قوانین مربوط به کرونا شامل محدودیت سفر تبعیت میکنند.
دیوید الیوت، رئیس پلیس ایالتی استرالیا نیز گفت، این روند به پلیس کمک میکند چون اقلیتی کم از مردم سیدنی از قوانین خوشحال نیستند.
"ائتلاف وکلای استرالیایی" که یک گروه حقوق مدنی است، این استقرار نیروهای نظامی را استفاده نگرانکننده از ارتش در یک کشور دارای لیبرال دموکراسی خوانده است.
منتقدان میگویند، مناطق غربی و جنوب غربی و در میان گروههای بزرگ خانوادگی و کارگران که بیشترین تعداد مبتلایان را داشته تا به حال در معرض اقدامات سیاستگذاری هدفمند قرار گرفتهاند. این سیاستها و محدودیتها بسیار سختگیرانهتر از دیگر مناطق سیدنی هستند.
یکسری از مردم استرالیا نیز از دولت خواستهاند تا روند واکسیناسیون را سرعت بخشد و از خدمات برای جوامعی که تحت تاثیر قرار گرفتهاند، حمایت کند.
نرخ واکسیناسیون در استرالیا – ۱۷ درصد از جمعیت بالغ- همچنان یکی از کندترین در میان کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی است.