نشست بغداد و حواشی آن

برگزاری نشست بغداد با حضور ۹ کشور منطقه به همراه رئیس جمهور فرانسه/ جنجال بر سر عکس یادگاری امیرعبداللهیان و قهر حاکم دبی

اجلاس سران کشور‌های همجوار عراق با مشارکت رئیس‌جمهوری فرانسه، مصر، امیر قطر، پادشاه اردن، نخست‌وزیران امارات و کویت، وزیران خارجه عربستان، ترکیه و ایران آغاز به کار کرد. مصطفی الکاظمی در سخنرانی خود در افتتاحیه این نشست، ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت کنندگان، پیام این اجلاس را حمایت و همبستگی عنوان کرد.
کد خبر: ۱۰۷۲۶۷۵
|
۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۶ 28 August 2021
|
55157 بازدید
|

بین الملل تابناک: اجلاس سران کشور‌های همجوار عراق با مشارکت رئیس‌جمهوری فرانسه، مصر، امیر قطر، پادشاه اردن، نخست‌وزیران امارات و کویت، وزیران خارجه عربستان، ترکیه و ایران آغاز به کار کرد. مصطفی الکاظمی در سخنرانی خود در افتتاحیه این نشست، ضمن خوش‌آمدگویی به شرکت کنندگان، پیام این اجلاس را حمایت و همبستگی عنوان کرد.

به گزارش اسکای نیوز، مصطفی الکاظمی، نخست‌وزیر عراق تاکید کرد: « امروز، شنبه کنفرانس بغداد برای همکاری و شراکت» را در سایه شرایط حساس و چالش‌های بزرگ برگزار می‌کنیم، چون کشور ما در مرحله گذشته با چالش‌های بزرگ در سطوح مختلف روبه‌رو بود. ما از زمان بر عهده گرفتن مسوولیت‌مان به دنبال کردن نقشی پیشرو در منطقه متعهد شدیم و مسیر طولانی در مقابله با تروریسم برداشتیم و به دنبال کردن مسیر متعهدیم.

نخست‌وزیر عراق ادامه داد: بعد از سال‌های طولانی جنگ به نقش کشورمان بازگشتیم که در این نهفته است، یکی از ارکان ثبات منطقه باشد.

جنجال بر سر عکس یادگاری
۱۴۰۰/۰۶/۰۶ - ۲۰:۰۲

 

در هنگام گرفتن عکس یادگاری مقامات شرکت کننده در اجلاس به نظر می رسد کشور میزبان محل ایستادن وزیران خارجه ایران و عربستان را در کنار هم طراحی کرده اما وزیر خارجه ایران برای اعتراض به این طراحی در صف اول ایستاد. این پایان ماجرا نبود چون بعد از قرار گرفتن امیرعبداللهیان در صف نخست، این بار نخست وزیر امارات دلخور شد تا جایی که با قهر از سالن اجلاس در کنفرانس سخنرانی نکرد و یکی از وزیران امارات به جای او سخن گفت.

برگزاری نشست بغداد با حضور 9 کشور منطقه به همراه رئیس جمهور فرانسه/ جنجال بر سر عکس یادگاری امیرعبداللهیان و قهر حاکم دبی

برگزاری نشست بغداد با حضور 9 کشور منطقه به همراه رئیس جمهور فرانسه/ جنجال بر سر عکس یادگاری امیرعبداللهیان و قهر حاکم دبی

الکاظمی افزود: ملت ما انتظار دارند شاهد پویایی و سازندگی در تمام بخش‌ها باشند و می‌دانیم چالش‌هایی در مسیر تسهیل سرمایه‌گذاری‌ها وجود دارد؛ اما ما برای مبارزه با این چالش اقدام خواهیم کرد.

نخست‌وزیر عراق همچنین گفت: استفاده از خاک کشورمان برای درگیری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را رد می‌کنیم و نمی‌خواهیم خاک عراق آغازگر تهدیدی برای هیچ طرفی باشد. تروریسم همچنان تلاش می‌کند جای پایی برای خود بیابد. ملت ما بر داعش پیروز شدند که یکی از خشن‌ترین گروه‌های تروریستی هستند و خوارج زمان محسوب می‌شوند.

او ادامه داد: ما جدیت جهانی برای حمایت از سرمایه‌گذاری در عراق را درک کرده‌ایم.

امیرعبداللهیان: صلح جز با اعتماد متقابل کشورهای منطقه محقق نمی‌شود

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این نشست گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تحقق صلح از طریق گفت‌وگو و مذاکره درون منطقه‌ای تاکید داشته و امیدوار است کشورهای منطقه‌ای به این باور مشترک دست یابند که امنیت جز از طریق اعتماد متقابل کشورهای منطقه محقق نخواهد شد.

 امیرعبداللهیان در اجلاس حمایت منطقه ای از عراق اظهار داشت: عراق جدید در حال حاضر نیازمند بازسازی و بهبود روابط منطقه ای است.

مشروح سخنرانی وزیر امور خارجه کشورمان در اجلاس بغداد به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

از اینکه امروز به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران و رئیس محترم جمهور جناب آقای دکتر رئیسی در کنفرانس حمایت از عراق در بغداد شرکت نموده‌ام، بسیار خرسندم. این نشست با حضور کشورهای منطقه، موید تلاش‌های جمهوری عراق در ایجاد زمینه‌های همکاری و تعامل میان کشورهای منطقه بوده و امیدوارم در سایه این نشست‌ها بتوانیم به منطقه‌ای آباد، توسعه یافته و آزاد برسیم.

حضار محترم؛

امروز عراق به خاطر تلاش‌ها و دیدگاه‌های سازنده، نقش مهمی در منطقه ایفاء می‌کند. جمهوری اسلامی ایران از نخستین کشورهای منطقه بود که عراق جدید را به رسمیت شناخت و با حمایت از روندهای سیاسی در این کشور، تبادلات سیاسی، اقتصادی و تجاری خود را با آن توسعه بخشید.

عراق جدید رها شده از تروریسم، امروز نیازمند بازسازی و تقویت داخلی و گسترش و توسعه همکاری‌ها در منطقه است. جمهوری اسلامی ایران ضمن حمایت از ثبات، امنیت، استقلال، تمامیت ارضی، عزت، اقتدار و ارتقای جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی عراق، آمادگی خود را برای توسعه همکاری‌های دو جانبه و منطقه‌ای اعلام می‌نماید.

برگزاری نشست بغداد با حضور 9 کشور منطقه به همراه رئیس جمهور فرانسه/ جنجال بر سر عکس یادگاری امیرعبداللهیان و قهر حاکم دبی

طی سالیان گذشته، تبادلات تجاری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق به بیش از ۱۳میلیارد دلار رسیده است. وجود هشت گذرگاه رسمی فعال بین دو کشور و استمرار تبادلات تجاری در این گذرگاه‌ها حتی با وجود شیوع کرونا، نشان از درهم تنیدگی اقتصادی دو کشور دارد. ایران طی سال های گذشته با صادرات خدمات فنی و مهندسی، گاز و برق سهم قابل توجهی در توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری عراق داشته است.

حضار محترم؛

ظهور داعش از جمله مهمترین مخاطراتی بود که منطقه با آن روبه رو شد و خسارات جبران ناپذیری را نیز بر جای گذاشت. متاسفانه کشور عراق از ظهور گروه‌های تروریستی بسیار آسیب دید. اگر اراده مردمی عراق، حمایت مرجعیت عالیقدر و همگرایی آحاد جامعه و اقشار مختلف عراقی نبود، مشخص نبود، چه وضعیتی برای عراق و کشورهای منطقه پیش می‌آمد و تا چه عمقی از منطقه و جهان از تهدید مستقیم جریان‌های تروریستی در خطر قرار می‌گرفت. جمهوری اسلامی ایران در راه مبارزه با تروریسم، به یاری کشور دوست و برادر عراق شتافت و در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نکرد. مردم، احزاب، گروه‌های مختلف عراقی و دولت عراق در راه استقلال و مبارزه با تروریسم هزاران شهید داده‌اند؛ با وجود این، دولت آمریکا دست به جنایتی بزرگ زد و دو مبارز جبهه ضد تروریسم تکفیری - شهید سردار سلیمانی و شهید ابومهندی المهندس - را به شهادت رساند. آنها نه تنها برای مردمان این منطقه صلح و امنیت به بار نیاوردند، بلکه عامل اصلی ناامنی بوده و این موضوع در بسیاری از کشورهای منطقه به وضوح قابل مشاهده است.

در اینجا مایلم بر نقش و حمایت کشورهای منطقه از ثبات و امنیت عراق تاکید نموده و بر تحقق امنیت با مشارکت جمیع همسایگان عراق از جمله کشور دوست و برادر جمهوری عربی سوریه یاد کنم و از اینکه جای سوریه در میان کشورهای حامی عراق خالی است ابراز تاسف کنم.

حضار محترم؛

سرنوشت دولت و ملت‌های این منطقه بنا به علقه‌های مشترک دینی، فرهنگی، سنتی، تاریخی و جغرافیایی به یکدیگر پیوند خورده است. جمهوری اسلامی ایران همواره بر تحقق صلح از طریق گفت‌وگو و مذاکره درون منطقه‌ای تاکید داشته و امیدوار است کشورهای منطقه‌ای به این باور مشترک دست یابند که امنیت جز از طریق اعتماد متقابل کشورهای منطقه به یکدیگر، تکیه بر توانمندی‌های ملی، تقویت ارتباطات و حسن همجواری میان کشورهای منطقه و عدم مداخله کشورهای بیگانه محقق نخواهد شد. این باور مشترک می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در منطقه باشد و در سایه امنیت مشترک و پایدار و با بهره‌گیری از ثروت‌های خدادادی، زمینه‌های رشد و توسعه همه‌جانبه کشورهای منطقه را تضمین نماید.

منطقه ما همه شاخص‌های دینی، فرهنگی، تمدنی و ظرفیت‌های مادی و معنوی را برای همکاری و همگرایی منطقه‌ای داراست، اما متاسفانه به دلیل مداخلات بیگانگان و سیطره تفکرات امنیت محور، دچار مشکلات متعددی از جمله جنگ، بی‌ثباتی و ناامنی شده است.

آنچه امروزه بیش از پیش به آن نیازمندیم، "امنیت پایدار منطقه‌ای" با مشارکت کشورهای منطقه است که تحقق آن در گرو صرف منابع اقتصادی برای تحقق ائتلاف برای صلح و توسعه است.

جمهوری اسلامی ایران از دولت و ملت عراق و آنچه مربوط به تصمیمات آن در حوزه امور داخلی است از جمله خروج نیروهای نظامی بیگانه و برگزاری انتخابات زودرس حمایت و پشتیبانی خود را اعلام و مجددا از نقش سازنده این کشور در ترویج فرهنگ گفت‌وگو و همکاری‌های منطقه‌ای استقبال نموده و همکاری‌های درون منطقه‌ای را اساس تحقق ثبات و صلح در این راه می‌داند. جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر نقش مهم کشورهای منطقه، آمادگی خود را برای پیشبرد این اهداف اعلام می‌دارد.

مجددا از میزبانی دولت عراق برای این اجلاس تشکر نموده و آرزوی موفقیت و سربلندی ملت و دولت عراق را خواستارم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.

ماکرون: اجلاس سران بغداد یاری به عراق و ملت آن است

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه در سخنرانی خود در این اجلاس گفت، کنفرانس بغداد امروز دلیلی بر پشتکاری است که غیرممکن را ممکن می‌کند.

ماکرون افزود: این کنفرانس ماهیت ویژه‌ای در شرایط خاص ژئوپلتیک کنونی دارد و ملت عراق به دلیل جنگ‌ها و بحران‌ها بسیار رنج برده‌اند.

رئیس‌جمهوری فرانسه بر پایبندی کشورش به همکاری با عراق برای مقابله با تروریسم تاکید کرد و گفت: مقابله با تروریسم یعنی بازگشت ثبات به مناطق آزاد شده از دست داعش.

او خاطرنشان کرد: عراق امروز به سوی ثبات و توسعه در حرکت است و ما پایبندی دولت به دستور کار آتی برای انتخابات آینده را ارج می‌نهیم.

رئیس‌جمهوری فرانسه انتخابات عراق را مرحله‌ای جدید خواند و افزود: کل منطقه با همین چالش‌ها یعنی مقابله با تروریسم و تلاش برای تقویت ثبات روبه‌روست.

ماکرون تاکید کرد، اتحادیه اروپا ناظرانی را برای نظارت بر انتخابات آتی عراق خواهد فرستاد. منطقه خاورمیانه نیاز به هماهنگی تلاش‌ها دارد و ما در مسیر دائمی در احترام به حاکمیت تمام کشورهای منطقه گام برمی‌داریم.

رئیس‌جمهوری فرانسه خاطرنشان کرد: ما مدیون ملت عراق هستیم. عراق بازمی‌گردد و زمام امورش را به دست می‌گیرد. این کنفرانس ایستادن در کنار عراق در این مسیر است. فرانسه بی‌هیچ اهمال‌کاری و مداخله در کنار ملت عراق خواهد بود.

او همراهی فرانسه با عراق در زمینه‌های اقتصادی و همکاری در زمینه‌های زیرساختی را اعلام کرد و گفت، دوست دارد یک سال دیگر این کشورها نشست داشته باشند تا ببینند آنچه را محقق شده است.

امیر قطر: مطمئنیم عراق مسیر قدرت خود را پیدا می‌کند

تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر نیز در این اجلاس ابراز اطمینان کرد، عراق مسیر قدرت خود را پیدا کند. او از جامعه جهانی خواست این کشور را حمایت کند.

امیر قطر در سخنران خود مهمترین منابع و مولفه‌های قدرت عراق بخش نیروی انسانی توصیف و تاکید کرد: تلاش‌های به کار گرفته شده برای برقراری ثبات و امنیت عراق جای تقدیر دارد.

امیر قطر تصریح کرد: باور داریم عراق آماده ایفای نقش سازنده در برقراری ثبات و امنیت در منطقه است.

تمیم بن حمد آل ثانی بر حمایت کشورش از ملت عراق در دستیابی به خواسته‌هایشان، وحدت و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد و گفت، امنیت و ثبات عراق امنیت کشورهای منطقه است.

او از تلاش‌های انجام شده در سال‌های گذشته برای ثبات و امنیت عراق و ساخت نهاد حاکمیت در این کشور قدردانی کرد.

امیر قطر برخی بحران‌های منطقه را موجب خطر برای امنیت جهان دانست و در این راستا، بر ضرورت یکپارچگی ملت و خاک عراق و ازجمله «وحدت سلاح مشروع در سایه نهادهای مشروع حکومتی» تأکید کرد و آن را از مهم‌ترین گام‌ها در مسیر یکپارچگی عراق دانست.

پادشاه اردن: حمایت از عراق اولویت همه است

ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن امروز، شنبه گفت، حمایت از عراق اولویت همه است.

او در سخنرانی خود گفت: حضور ما در بغداد برای تقویت سیاست باز است.

بنا بر تاکید پادشاه اردن، عراق بجد برای تقویت کشور قانونمند و اجرای قانون از سال‌ها پیش تلاش می‌کند. او همچنین نسبت به حضور دوباره‌اش در عراق در کمتر از دو ماه ابراز خرسندی و تاکید کرد: نشست ما دلیلی بر نقش محوری عراق در تقویت مذاکرات منطقه‌ای از رهگذر دنبال کردن سیاست توازن و سیاست باز است.

سیسی: خواهان افتتاح مرحله جدید از همکاری منطقه‌ای هستیم

عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر خواهان کلید زدن مرحله‌ای جدید از همکاری منطقه‌ای شد.

رئیس‌جمهوری مصر در سخنرانی خود تاکید کرد: عراق عزم کرده ما را برای همبستگی با یکدیگر ترغیب کند. دستاوردهای بسیاری در عراق محقق شده است.

او ضمن اعلام حمایت کشورش از عراق گفت: مصر از عراق حمایت می‌کند تا به جایگاه تاریخی و موقعیت خود در جهان عرب بازگردد. باید به حاکمیت عراق احترام گذاشته شده و مداخلات خارجی در امور این کشور متوقف شوند.

سیسی درباره مقابله عراق با تروریسم ضمن تقدیر از ارتش عراق تاکید کرد: این ارتش توانست تروریسم را شکست دهد.

رئیس‌جمهوری مصر همچنین خطاب به ملت عراق گفت: انتخابات مسئولیت بزرگی برای ساخت کشورهاست. من اطمینان دارم دولت عراق می‌تواند انتخابات آینده را به خوبی برگزار کند.

فیصل بن فرحان در نشست بغداد: عربستان به حمایت از امنیت، ثبات و توسعه عراق پایبند است

«فیصل بن فرحان»، وزیر امور خارجه عربستان در سخنرانی خود در کنفرانس منطقه‌ای بغداد برای همکاری و شراکت گفت: آنچه در منطقه می‌گذرد، نیازمند افزایش سطح هماهنگی‌هاست.

وی همچنین بر حمایت از عراق و اقدام برای هر آنچه حافظ امنیت و ثبات عراق است تاکید کرد.

وزیر امور خارجه عربستان اظهار کرد که عربستان به حمایت از امنیت، ثبات و توسعه عراق پایبند است.

فیصل بن فرحان در ادامه سخنرانی‌اش گفت که عربستان از ثبات و تمامیت ارضی عراق حمایت می‌کند.

وزیر امور خارجه عربستان با بیان اینکه کنفرانس بغداد در زمانی برگزار می‌شود که منطقه به هماهنگی نیاز دارد، از مصطفی الکاظمی برای دعوت او به این کنفرانس تشکر کرد.

وی پیوندهای بین عراق و عربستان را تاریخی و مبتنی بر منافع مشترک دانست و گفت که عربستان به اقدام برای تقویت ثبات در عراق ادامه می‌دهد.

فیصل بن فرحان گذرگاه عرعر را حامی اقتصادی دو کشور عنوان کرد و گفت که عربستان در جهت هماهنگی با عراق و کشورهای منطقه برای مبارزه با افراط گرایی و تروریسم حرکت می‌کند.

وزیر امور خارجه عربستان گفت که کشورش از تلاش‌های عراق در مبارزه با داعش و کنترل سلاح بی‌ضابطه و همچنین صلح و گفت‌وگو حمایت و بر حاکمیت عراق تاکید می‌کند.

بن فرحان با تاکید بر اینکه گفت‌وگو همان گزینه حل مشکلات در منطقه است، مدعی شد که دیپلماسی عربستان مبتنی بر حمایت از صلح و جلوگیری از منازعات و گفت وگوست.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در نشست بغداد: ثبات و امنیت عراق به نفع همگان است

یوسف العثیمین در کنفرانس بغداد برای همکاری و شراکت، از وحدت و تمامیت ارضی عراق حمایت کرد.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در نشست بغداد برای همکاری و شراکت، ضمن ابراز خرسندی از مشارکت در این کنفرانس، از وحدت و تمامیت اراضی عراق حمایت کرد.

وی با بیان اینکه عربستان در جهت انواع شراکت با عراق تلاش می‌کند، گفت که عراق امروز در آستانه مرحله جدیدی قرار دارد.

العثیمین با اشاره به اینکه ثبات و امنیت عراق به نفع همگان است، گفت که عراق با کمک وحدت ملتش از چالش های زیادی عبور کرد.

دبیرکل اتحادیه عرب در نشست بغداد: حمایت از عراق مسئولیت همه ماست

احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب در نشست بغداد تاکید کرد: حمایت از عراق مسئولیت همه ماست و تنش‌های منطقه به این کشور آسیب زده است.

ابوالغیط با بیان اینکه کنفرانس بغداد گامی مهم به شمار می‌رود، گفت: عراق جنگی تمام عیار با تروریسم داشته است.

وی با اشاره به اینکه عراق در تلاش برای برقراری مناسبات جدید با کشورهای منطقه است، اظهار کرد: ما خواهان این هستیم که عراق به پلی برای ارتباط میان کشورهای مختلف تبدیل شود، نه اینکه میدانی برای درگیری‌ها باشد. وقت آن فرا رسیده است که طائفه‌گرایی از کشورهای منطقه پاک شود.

وزیر انرژی امارات در نشست بغداد: امارات همواره در کنار عراق قرار دارد

سهیل بن محمد فرج فارس المزروعی وزیر انرژی امارات در نشست بغداد تاکید کرد: این نشست گامی مهم در مسیر بازگشت عراق به عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی است.

المزروعی با تشکر از میزبانی شایسته عراق اظهار کرد: حضور بین‌المللی در این نشست بیانگر حمایت از عراق است.

وزیر انرژی امارات با بیان اینکه نشست بغداد ابتکاری شجاعانه بوده است، تاکید کرد: امارات همواره در کنار عراق قرار دارد و به این نشست با اهتمامی پررنگ می‌نگرد.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی عراق، گفت: ما به همکاری‌ و حل و فصل منازعات به شیوه‌های مسالمت‌آمیز اعتقاد داریم.

وزیر انرژی امارات در پایان گفت: ما امید بسیاری به نتایج مثبت این نشست در حمایت از صلح و ثبات در منطقه داریم.

چاووش‌ اوغلو در نشست بغداد: حضور پ ک ک در عراق غیر قابل قبول است

وزیر امور خارجه ترکیه بر مخالفت کشورش با حضور گروه پ‌ک‌ک در خاک عراق تأکید کرد و آن را تهدیدی برای ثبات عراق دانست.

مولود چاووش‌اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه تأکید کرد که اگر عراق ثبات نداشته باشد، کل منطقه دچار بی‌ثباتی خواهد بود.

او با اشاره به تظاهرات سال‌های ۲۰۱۹-۲۰۲۰ عراق گفت که دولت مصطفی الکاظمی گام‌های مهمی در تحقق مطالبات تظاهرات‌کنندگان برداشته است.

چاووش‌اوغلو تأکید کرد که ترکیه از روش نخست‌وزیر عراق در کنار هم نشاندن همه طیف‌های ملت عراق حمایت می‌کند.

او هرگونه ثبات در عراق را مشروط به ثبات اقتصادی دانست و گفت، برگه اصلاحات اقتصادی که دولت عراق اجرای آن را پیش گرفته گامی مهم در سمیر تحقق اصلاحات اقتصادی است.

وی با تأکید بر اینکه تروریسم در آینده عراق هیچ جایی ندارد، گفت که بدین وسیله اعلام می کند که ترکیه حضور گروه پ‌ک‌ک در خاک عراق را غیر قابل قبول و آن را تهدیدی برای ثبات عراق می‌داند.

او گفت که  تأکید کرد که بدون امنیت کامل نمی‌توان به ثبات رسید و ترکیه از اقدامات عراق در مبارزه با تروریسم و تقویت نهادهای حکومتی حمایت می‌کند.

چاووش اوغلو همچنین بر حمایت از اجرای انتخابات در عراق تأکید کرد.

نخست‌وزیر کویت در نشست بغداد: ثبات امنیتی عراق بر ثبات منطقه تاثیرگذار است

صباح خالد الصباح، نخست‌وزیر کویت در نشست بغداد گفت: مادامی که عراق از ثبات برخوردار نباشد، منطقه روی ثبات را نخواهد دید.

الصباح با تشکر از الکاظمی بابت برگزاری این نشست گفت: عراق یکی از پایه‌های اساسی امنیت و اقتصاد منطقه است.

وی گفت: ثبات امنیتی عراق در ثبات منطقه تاثیرگذار است.

نخست‌وزیر کویت با بیان اینکه ما خواهان عدم مداخله در امور داخلی عراق هستیم، گفت: بغداد با نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در آستانه مرحله‌ای مهم قرار دارد.

وی گفت: مناسبات ما با عراق به شکلی استوار با گام‌های ثابت به پیش می‌رود و ما خواهان اجرای توافقات امضا شده میان دو کشور هستیم.

نخست‌وزیر کویت اظهار کرد: ما مجددا بر پایبندی خود به حمایت از عراق برای عبور از دشواری‌‍‌های پیش‌روی ثبات و امنیت این کشور تاکید می‌کنیم.

الصباح گفت: انتخابات پارلمانی پیش روی عراق مستلزم حمایت ما برای عدم مداخله هیچ کشوری در امور داخلی این کشور است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۳
در انتظار بررسی: ۱۵
انتشار یافته: ۱۱۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
روسا جلو ایستادن و وزیران عقب
اگر برای شما اجلاس اهمیت داشت در سطح معاون رئیس جمهور شرکت می کردید
اصول دیپلماسی را که نمی توان برای یک کشور عوض کرد
پاسخ ها
ناشناس
| Romania |
۱۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۷
یعنی بعد از این همه سال سابقه در وزارت امور خارجه، همین مورد را هم بلد نبود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
الان مثلا اقتدار بخرج داده
خویی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
حالا ما متوجه نشدیم اقای وزیر خارجه ما کار خوبی کرده یانه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
وزیر خارجه ای که هنوز نیامده جنجال به پا کرده! خدا به خیر کند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
این وزیرخارجه ما چقدر بچکانه رفطار کرده!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
معلومه آدم خودنمایی هست!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
عربستان با ساخت داعش گروهای تکفیری منطقه را نامن کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
متاسفانه إز ابتدا انتخاب ايشان بعنوان وزير خارجه بي تدبيري بوده و أين رفتار سبك و جاهلانه نشان از نپختگي و عدم درك ميباشد و مي بايستي در رديف وزراي خارجه قرار ميگرفت نه در رديف روساي جمهور
حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
وقتی وزیر خارجه یک کشور ساده تریپپروتکل ها را نداند که ردیف اول جایگاه سران کشورها است و نه وزرای خارجه از ترس شماتت داخلی ها وعواقب همنشینی با همردیفش در عربستان، این چنین سوتی می دهد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۶
خب چه اشگالی داشت کنار عربستانی قرار می گرفت!!!؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟