به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حميدرضا خانکه رييس دانشگاه علوم توانبخشي و سلامت اجتماعي با بيان اينکه افرادي که واکسن ميزنند، دچار ابتلا به نوع شديد بيماري و مرگ بر اثر کرونا نميشوند، افزود: به عبارتي اين شاخصها با تزريق واکسن کرونا کاهش پيدا ميکند.
وي افزود: نظام سلامت در کشورهايي که واکسيناسيون گسترده انجام دادهاند بار کمتري را متحمل شده است.
رييس دانشگاه علوم توانبخشي و سلامت اجتماعي تاکيد کرد: ۷۶ درصد مرگهاي کرونايي مربوط به افراد بالاي ۷۰ سال است و ۱۲ درصد از اين آمار مربوط افرادي بوده که تمايل به زدن واکسن نداشتند، تصريح کرد: هم اکنون ۱۲ درصد شهروندان به شدت در مقابل تزريق واکسن مقاوم هستند.
خانکه ادامه داد: البته جريان مخالف واکسن در تمام دنيا از جمله ايران وجود دارد و به نظر ميرسد رسانهها بايد بيشتر در مورد فوايد زدن واکسن کرونا اطلاع رساني صحيح و علمي کنند.
وي همچنين گفت: رسانه ها بايد اثرات مفيد و موثر واکسيناسيون را که تاکنون به اثبات رسيده را براي مردم تبيين کنند.
وي افزود: هرچند ناشناختههايي در مورد واکسن کرونا وجود دارد اما تاکنون اثرات مثبت آنها به اثبات رسيده است.
رييس دانشگاه علوم توانبخشي و سلامت اجتماعي در ادامه سه عامل مهم براي مديريت بيماري کرونا را واکسيناسيون سريع، حمايت مالي و اجتماعي از گروه هاي آسيب پذير و کم برخوردار و رعايت توصيه هاي اجتماعي عنوان کرد.
خانکه اظهار داشت: اين سه عامل بايد با هم انجام شود، در غير اين صورت کشور موفق به مديريت بيماري کرونا نمي شود.
وي يادآور شد: توصيه هاي اجتماعي از جمله فاصله گذاري اجتماعي و استفاده از ماسک و شستن دست ها و حضور نيافتن در تجمعات و دورهمي ها کماکان بايد رعايت شود.
رييس دانشگاه علوم توانبخشي و سلامت اجتماعي در عين حال بيان کرد: نمي توان به مردم فشار آورد که توصيه هاي اجتماعي را رعايت کنند، اما از آنها حمايت نکرد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.