کلاهبرداری با ترفند شارژ بخرید هدیه یگیرید

شهروندان پیامک رمز یکبار مصرف که حاوی اطلاعاتی از تراکنش شامل مبلغ، نوع تراکنش و ... می‌باشد را با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات اغوا کننده و دروغین خرید‌های برخط با قیمت‌های ارزان‌تر را نخورند
کد خبر: ۱۰۷۸۵۷۳
|
۰۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۸ 26 September 2021
|
5310 بازدید
|
۲

به گزارش  تابناک به نقل از خبرگزاری صداو سیما، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل راه اندازی صفحه فیشنگ با ترفند خرید شارژ تلفن همراه با هدیه خبر داد.

سرهنگ "داود معظمی گودرزی" گفت: در پی مراجعه شخصی به پلیس فتا پایتخت مبنی بر برداشت غیر مجاز مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال از حساب بانکی اش توسط فرد یا افرادی ناشناس، رسیدگی به این پرونده در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.

این مقام مسئول بیان داشت: شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان کرد جهت خرید شارژ تلفن همراه در فضای مجازی مشغول جستجو بودم که با یک صفحه اینستاگرامی مواجه شدم که مدعی بودند با خرید یک شارژ از سایت یک هدیه بگیرید، بنده هم بدون توجه به آدرس درگاه پرداخت و اطمینان از هویت گردانندگان آن صفحه اقدام به خرید کردم و پس از وارد کردن اطلاعات محرمانه کارت بانکی با تراکنش ناموفق مواجه شدم و پس از چند لحظه تمام موجودی حسابم را از دست دادم.

وی افزود: پس از اخذ اظهارات شاکی کارشناسان پلیس فتا اقدامات خود را آغاز کردند و متوجه شدند فردی تحت عنوان شارژ بخر هدیه بگیر با ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری می‌نماید.

سرهنگ گودرزی ادامه داد: متخصصین سایبری پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ پس از شناسایی مجرم در فضای مجازی اطلاعات هویتی متهم را به دست آورده و پس از تشریفات قضائی مجرم در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیک به پلیس فتا منتقل شد.

رئیس پلیس فتا تصریح کرد: این شیاد پس از انتقال به پلیس فتا پایتخت با مشاهده مستندات موجود در پرونده بزه انتسابی را پذیرفت و گفت با ایجاد صفحه جعلی و وعده فروش شارژ به همراه هدیه، قربانیان خود را به سمت درگاه جعلی برده و با به دست آوردن اطلاعات حساب بانکی افراد نسبت به سرقت موجودی حساب قربانیان اقدام کرده است.

وی به شهروندان توصیه کرد: پیامک رمز یکبار مصرف که حاوی اطلاعاتی از تراکنش شامل مبلغ، نوع تراکنش و ... می‌باشد را با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات اغوا کننده و دروغین خرید‌های برخط با قیمت‌های ارزان‌تر را نخورند و برای انجام یک خرید اینترنتی موفق حتما از سایت‌های دارای نماد اعتماد الکترونیک استفاده کنند، همچنین در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری با ما درمیان بگذارید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۴
مگه قراره مردم مواظب همه چی باشند ؟ تو دنیا بیمه ها تارکنش های بانکی را تحت پوشش قرار میدهند و اگر اتفاق این مدلی بیافته بیمه خسارت فرد را پرداخت میکنه بعد ش اقدام به پیگیری و پیدا کردن متخلف میکنه . به عبارت دیگه مردم عادی درگیر پیچیدگی های این مدلی نمیشن.
تنگستانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۰۴
شما پیامک های می بینید کاهبرداری بزرگتری وجود بنام صداوسیما که فقط با تبلیغات دورغین و غیر واقعی مثلا برنج مخلوطی ایرانی نمی شناسم و یا جوان ماندی روغن توفوکرول مصرف می کند و تبایغات اجناس خارجی مانند چاهی شهرزاد که هندی است و هزار ان هزار دورغ دیگر خدایی ملت از نان شب خود عاجزند و توان خری نان خالی ندارند در دولت کریمه اسلام تلویزیون غیر ایرانی جمهوری اسلامی تبایغ برنج کیلویی 50 تا 70 هزار تومانی می کند خجالت هم نمی کشد
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟