به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسین قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بعد از تشکیل دولت سیزدهم، تهیه، توزیع و تزریق واکسن در برنامه کار قرار گرفت، بیان کرد: وقتی حدود سه هفته گذشته دانشگاه را تحویل گرفتم حدود ۴۰ درصد هم واکسن تزریق نشده بود، اما خوشبختانه اکنون در محدوده دانشگاه تهران ۷۵ درصد مردم جنوب شهر تهران واکسن تزریق کرده اند.
او با بیان اینکه در دانشگاههای دیگر هم در تهران بالای ۶۳ درصد مردم، واکسن دریافت کرده اند، به میزان واکسن تزریق شده در کشور اشاره و اظهار کرد: در کشور هم بین ۶۰ تا ۷۰ درصد واکسن تزریق شده است.
جشن واکسیناسیون به معنای پایان کرونا نیست
قناعتی ادامه داد: به هدفی که درخصوص واکسیناسیون در کشور تعیین کرده ایم حدود ۱۰ تا ۱۵ روز دیگر خواهیم رسید و پایان واکسیناسیون مرحله اول را اعلام میکنیم و جشن میگیریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه جشن واکسیناسیون به معنای پایان کرونا نیست، تصریح کرد: وزیر بهداشت و تیم ایشان، معاونان و روسای دانشگاهها در این زمینه فعالیت میکنند؛ پس از این مرحله برنامههای جدید مقابله با کرونا یعنی مرحله دوم واکسیناسیون و مقابله اصولی با ویروس حسب شرایط جدید را اجرا خواهیم کرد.
او در تشریح مقابله اصولی با کرونا توضیح داد: این مرحله شامل فاصله گذاری اجتماعی، قرنطینه هوشمند و برخورد با افرادی که واکسن تزریق نکرده یا بیمار هستند، میشود.
محرومیت از خدمات اجتماعی برای افرادی که واکسن تزریق نکرده اند
قناعتی درخصوص ارائه خدمات به افرادی که تاکنون برای تزریق واکسن اقدام نکرده اند، گفت: افرادی که واکسن تزریق نکرده اند از دریافت برخی خدمات اجتماعی محروم میشوند و برای اینکه از خدمات بهرهمند شوند یا باید واکسن تزریق کنند یا اینکه تست منفی پی سی آر که گذر موقت است، داشته باشند. این تست باید تکرار شود بنابراین معقول است دوستانی که واکسن تزریق نکرده اند برای دریافت واکسن اقدام کنند چراکه در آینده خود دچار دردسر و گرفتاری میشوند.
کارشناسان علمی مسائل را رصد میکنند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران ابراز امیدواری کرد: این برنامهها به گونهای پیش خواهد رفت تا پس از مدت کوتاهی فعالیتهای اجتماعی مردم به روال گذشته بازگردد و فعالیتها در حوزههایی همچون آموزشی، اقتصادی و اجتماعی و مسابقات فوتبال همچون کشورهای دیگر که توانستند کرونا را به خوبی کنترل کنند در ایران هم انجام شود.
او تاکید کرد: حتما در تمام مراحل کار، کارشناسان علمی که در کمیتههای مختلف علمی و اجرایی هستند مسائل را رصد میکنند تا این کار با دقت کامل و طبق ضوابط و اصول بین المللی و علمی انجام شود.