به گزارش ایسنا به نقل از وال استریت ژورنال، در حالی که چین به صورت کامل هر فعالیت مرتبط با رمزارزها را در کشور خود ممنوع اعلام کرده است اما به نظر نمی رسد که آمریکا چنین قصدی داشته باشد. جروم پاول- رییس بانک مرکزی آمریکا با وجود تاکید بر ضروری بودن قانونگذاری در حوزه ارزهای دیجیتالی گفته است که کشورش قصدی برای ممنوعیت دارایی های دیجیتالی ندارد. پیش از وی نیز گری گنسلر- رییس کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا خواستار قابل نظارت بودن صرافی های ارزهای دیجیتالی شده و احتمال بستن آن ها را رد کرده بود.
پاول در پاسخ به پرسش یک خبرنگار گفته است که انجام کاری شبیه ممنوعیت های اعمالی در چین، چیزی نیست که مد نظر وی باشد. وی در عین حال با اشاره به اینکه استیبل کوین ها (ارزهای دیجیتالی دارای ارزش ثابت) می توانند ابزاری مناسب در صورت قانونمند شدن باشد، از ضرورت قانون گذاری در این حوزه سخن گفت.
برخلاف بانک مرکزی چین و بسیاری از بانک های مرکزی دیگر، بانک مرکزی آمریکا تاکنون خبری در خصوص پروژه دلار دیجیتالی را تایید نکرده است و جروم پاول چند ماه قبل گفته بود بانک مرکزی آمریکا عجله ای برای راه اندازی ارز دیجیتالی ندارد هر چند که به دقت در حال مطالعه و ارزیابی میدانی شرایط است.
جروم پاول با تاکید بر ضرورت استفاده از فناوری های نوین در عرصه مالی گفته بود: نباید آن قدر شتاب زده عمل کنیم که به بهای از بین رفتن ثبات مالی مان منجر شود. نیازی هم نداریم که عجله کنیم.
علاوه بر مقامات بانک مرکزی آمریکا، شماری از سناتورها و نمایندگان کنگره نیز دیدگاهی مثبتی به ارزهای دیجیتالی داشته اند و برخی از آن ها علنا از رمزارزها حمایت کرده اند. برخی نمایندگان مجلس به ویژه در حزب دموکرات به دنبال آن هستند که معاملات ارزهای دیجیتالی را قانونی و مشمول مالیات کنند.