به گزارش تابناک، رئیس پزشکی قانونی مازندران گفت: از شروع تا پایان طرح دریا (خرداد، تیر، مرداد، شهریور) ۷۷ نفر در سواحل دریای مازندران غرق شدند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۷۱ درصد افزایش داشت.
دکتر علی عباسی با اشاره به اینکه تعداد ۶۹ نفر از غرق شدگان مرد و ما بقی زن هستند، افزود: ۶۹ درصد از غرق شدگان غیر بومی هستند.
وی افزود: بر اساس این گزارش در این مدت شهرستانهای محمودآباد با ۲۰، بابلسر، نوشهر و چالوس هر کدام با ۱۱ مورد بیشترین و شهرستان بهشهر با یک فوتی مرگ ناشی از غرق شدگی را داشتند.
عباسی اظهار کرد: بر اساس آمارها بیشترین ماهی که در آن غرق شدگی اتفاق افتاد به ترتیب مربوط به تیر ماه با ۳۲، خرداد با ۱۸، شهریور با ۱۵ و خرداد با ۱۲ مورد به ثبت رسید.
وی افزود: بررسیها نشان میدهد بیشتر غرق شدگان در سنین ۲۱ تا ۳۰ سال با ۲۴ مورد و کمتربن آنها بالای ۶۱ سال با ۳ مورد غرقی گزارش شده است.
این مقام اجرایی استان در پایان در خصوص افزایش آمار غرق شدگان گفت: با توجه به اینکه بیشتر غرقشدگان از قشر جوان، غیربومی و مسافر هستند و بیشتر این افراد با وجود توصیهها و هشدارهای مکرر، محدودههای ایمن سازی نشده و خارج از طرح را برای شنا انتخاب کرده بودند، به نظر میرسد اطلاعرسانی و فرهنگسازی درباره نحوه استفاده مطلوب و ایمن از دریا نیاز به عزم ملی در سراسر کشور دارد و تلاش مسئولان استانی به تنهایی چاره ساز نیست.