به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ مجید اسداللهی افزود: ارتقای کیفیت نان که ارزشمندترین ماده غذایی مردم است و سلامت جامعه ارتباط مستقیم با کیفیت آرد دارد یکی از برنامههای و ماموریتهای اداره کل غله و خدمات بازرگانی خراسان جنوبی است که در این راستا طرح آموزش 500 متصدی واحد نانوایی در دستور کار قرار گرفت.
اسداللهی عنوان کرد: در این دورههای آموزشی اصول و روشهای پخت نان، فرآیندهای تولید شامل: فرمولاسیون و شرح موادمورد استفاده روشهای عملآوری خمیر، مدت زمان تخمیر، شکل دهی و چانه گیری برای انواع نان سنتی آموزشی داده شد.
وی با تأکید بر لزوم رعایت دستورالعمل و موازین بهداشتی به ویژه در دوره کرونا، انتخاب و معرفی برگزیدگان جشنواره گندم، آرد و نان را یکی دیگر از مشوقهای ارتقای کیفیت در زنحیرهی تولید این ماده غذایی دانست.
اسداللهی تشریح کرد: در راستای ایجاد فضای رقابت برای افزایش کیفیت تولید گندم، آرد و نان جشنواره تقدیر از برترینهای این زنجیره در دستور کار قرار دارد تا گندمکاران، آردسازان و نانوایان برتر معرفی شوند و حرکتی به سوی کیفیت بالا داشته باشیم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خراسان جنوبی متوسط نمره کیفیت نان استان را در محدودیی خوب(حدود 80 درصد) اعلام کرد که میتوان با ساز و کارهای تشویقی، حمایتی و ترویجی کیفیت را ارتقا داد.
اسداللهی گفت: ارزیابی و سنجش از نان سنتی در شهریور ماه انجام شد و نانهای سنگک و لواش در نمره کیفیت مطلوب گرفتند.