سرعت گسترش سویه اومیکرون ۲ برابر دلتا است

طبق گزارش دانشمندان، به نظر می رسد سویه اومیکرون با سرعتی دو برابر نوع دلتا گسترش می یابد که عمدتا ناشی از ترکیبی از مُسری بودن و توانایی فرار از دفاع ایمنی بدن است.
کد خبر: ۱۰۹۱۹۵۹
|
۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۰ 08 December 2021
|
4815 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از مدیسن نت، بر اساس یافته‌های تحلیلی اخیر، میزان تأثیر هر عامل در گسترش اومیکرون هنوز مشخص نیست.

«کارل پیرسون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده بهداشت و پزشکی لندن، گفت: «ما مطمئن نیستیم که ترکیب چه عواملی باعث گسترش این سویه می‌شود.»

با این حال محققان معتقدند شدت بیماری ناشی از سویه اومیکرون پایین است. مطالعه اولیه یک شرکت در ماساچوست نشان داد که اومیکرون دارای کد ژنتیکی مشترک با سرماخوردگی است که نشان می‌دهد این نوع ممکن است مسری‌تر باشد اما باعث بیماری با شدت کمتری شود.

این مطالعه هنوز مورد بازبینی قرار نگرفته است و تجزیه و تحلیل بیشتری از این نوع مورد نیاز است.

در مطالعه آفریقای جنوبی، محققان یک تجزیه و تحلیل ریاضی از گسترش اومیکرون در آن کشور تا اواخر نوامبر انجام دادند و دریافتند که Rt، معیار سرعت انتشار یک ویروس، تقریباً ۲.۵ برابر بیشتر از سویه دلتا است.

Rt هم با میزان مسری بودن یک ویروس و هم توانایی آن در فرار از سیستم ایمنی بدن تعیین می‌شود.

برخی از کارشناسان معتقدند که توانایی اومیکرون برای فرار از مصونیت در برابر عفونت‌های قبلی و واکسن‌ها ممکن است مشابه باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Austria
|
۰۹:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۷
در پی اعلام نتیجه تحقیق دانشمندان آفریقای جنوبی مبنی بر کاهش قابل توجه تاثیر پادتن‌های واکسن بر امیکرون، مایک رایان، از مدیران ارشد سازمان بهداشت جهانی گفت هنوز هیچ شواهدی به دست نیامده که ثابت کند عملکرد امیکرون در مقابل واکسن متفاوت از سویه‌های قبلی است.
این مقام سازمان بهداشت جهانی به خبرگزاری فرانسه گفت : "ما واکسن‌های بسیار موثری داریم که تا به حال تاثیر خودشان را در جلوگیری از بستری در بیمارستان و مرگ، در برابر تمام سویه‌ها نشان داده‌اند، هیچ دلیلی ندارد که این وضعیت درباره امیکرون متفاوت باشد.
به گفته او یافته‌های اولیه نشان می‌دهد که شدت بیماری کرونا در صورت ابتلا از طریق سویه امیکرون، بیشتر از دلتا یا سویه‌های دیگر نیست.
تحقیق تازه در آفریقای جنوبی که هنوز نتایج آن توسط محققان دیگر بازبینی نشده، نشان داده است که مصونیتی که واکسن فایزر-بایون‌تک، در برابر سویه امیکرون ایجاد می‌کند نزدیک به ۴۰ بار کمتر از مصونیت ایجاد شده در برابر دیگر ویروس اولیه کروناست.
پروفسور الکس سیگال، ویروس شناس در موسسه تحقیقات سلامت که مسئول این تحقیق است می‌گوید توانایی امیکرون در دورزدن واکسن کامل نیست. به گفته او نتیجه تحقیق بر اساس آزمایش خون ۱۲ نفر "بهتر از توقع" او بوده است.
پروفسور سیگال می‌گوید واکسن در کنار پادتن تولید شده از ابتلای پیششین کماکان می‌تواند سویه امیکرون را بی‌تاثیر کند و همین نشان می‌دهد که دوز سوم واکسن یا بوستر، می‌تواند منفعت زیادی داشته باشد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟