فروش فوری هفتگی، از هفته آینده آغاز می‌شود

معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی ایران خودرو از اجرای برنامه های هفتگی فروش فوری از هفته آینده خبر داد.
کد خبر: ۱۰۹۲۱۰۳
|
۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۹ 08 December 2021
|
4951 بازدید

فروش فوری هفتگی، از هفته آینده آغاز می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- بابک رحمانی افزود: فروش‌های فوری در کنار برنامه های پیش فروش یک ساله و مشارکت در تولید ادامه خواهد داشت.
وی تاکید کرد: با اصلاح قیمت ها، فروش ۱۰۰ هزار دستگاه بیش از تعهدات تا پایان سال در دستور کار ایران خودرو قرار گرفته است.
رحمانی با بیان این که، تلاش خواهیم کرد تا با عرضه مستمر خودرو به بازار، زمینه واسطه گری را حذف کنیم، اظهار امیدواری کرد، با افزایش تولید و عرضه، رانت موجود در بازار حذف شده و مشتریان واقعی بتوانند نیاز خود را از طریق تولیدکننده تامین کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟