با مذاکرات هسته ای/ در حال به روز رسانی

توییت مهم علی باقری درباره مذاکرات وین/چرا مذاکرات وین می تواند از یک فاجعه جلوگیری کند؟/آغاز دور جدید مذاکرات هسته ای در وین بعد از وقفه چند روزه

پس از وقفه چند روزه قرار است امروز پنج‌شنبه ۱۸ آذر مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی در وین از سر گرفته شود. این مذاکرات پس از یک وقفه شش روزه در حالی از سر گرفته می‌شود که کشورهای غربی از پیشنهادهای تهران در هفته گذشته، ابراز سرخوردگی و شگفتی کرده‌اند.
کد خبر: ۱۰۹۲۱۹۸
|
۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۶ 09 December 2021
|
77308 بازدید
|

آغاز دور جدید مذاکرات هسته ای در وین بعد از وقفه چند روزه

بین الملل تابناک: پس از وقفه چند روزه قرار است امروز پنج‌شنبه ۱۸ آذر مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی در وین از سر گرفته شود. این مذاکرات پس از یک وقفه شش روزه در حالی از سر گرفته می‌شود که کشورهای غربی از پیشنهادهای تهران در هفته گذشته، ابراز سرخوردگی و شگفتی کرده‌اند.

درخواست ایران برای رفع یکجای تحریم ها
۱۴۰۰/۰۹/۱۸ - ۱۸:۲۰

یک مقام ارشد ایرانی در وین به خبرگزاری رویترز گفت که ایران قاطعانه بر روی خواسته‌های خود خواهد ایستاد و تمامی تحریم‌ها باید یکجا و در یک فرایند قابل راستی‌آزمایی رفع شود.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که یک مقام ارشد ایرانی نزدیک به مذاکرات گفته است: «ایران قاطعانه بر روی خواسته‌های خود ایستادگی خواهد کرد».

این مقام ایرانی آن طور که رویترز گزارش کرده، با تأکید بر این مطلب که حصول توافق به تصمیم سیاسی ایالات متحده بستگی دارد، گفت: «تمامی تحریم‌ها باید به صورت یکجا و در یک فرایند قابل راستی‌آزمایی رفع شود».

توییت مهم علی باقری درباره مذاکرات وین
۱۴۰۰/۰۹/۱۸ - ۱۵:۵۷

علی باقری، وزیر امور خارجه ایران در توئیت جدید خود نوشت: به تعامل جدی ادامه داده و مصمم به دستیابی به توافق خوب هستیم.

چرا مذاکرات وین می تواند از یک فاجعه جلوگیری کند؟/آغاز دور جدید مذاکرات هسته ای در وین بعد از وقفه چند روزه/نشست باقری با روسای هیأت‌های چین و روسیه در وین

چرا مذاکرات وین می تواند از یک فاجعه جلوگیری کند؟
۱۴۰۰/۰۹/۱۸ - ۱۴:۴۳

ولی نصر، مشاور سابق اوباما با اشاره به اینکه در مذاکرات وین، ایران خواستار تضمینی برای بازنگشتن تحریم ها در دوره های بعدی است، می گوید پاسخ آمریکا این است که هیچ رییس جمهوری در آمریکا نمی تواند چنین تضمینی بدهد.

او می گوید همه طرف ها خواستار ادامه مذاکرات هستند و هیچ طرفی خواستار شکست مذاکرات نیست. 

به گفته او، ایران به رفع تحریم ها نیاز دارد اما معتقد است آمریکا دیگر نمی تواند فشار بیشتری به تهران وارد کند. در نتیجه با پیشروی در صنعت هسته ای، این ایران است که به دولت بایدن فشار حداکثری وارد می کند. البته ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست و صرفا می خواهد دولت بایدن را تحت فشار بگذارد تا تحریم ها برداشته شود.

نصر می گوید: اگر مذاکرات شکست بخورد بین ایران و آمریکا و همسایگان عرب آن درگیری رخ خواهد داد و همین ثبات حداقلی خاورمیانه هم سقوط خواهد کرد. پس اگر آمریکا به دنبال خلاص شدن از خاورمیانه و درگیر نشدن در یک درگیری بزرگتر است باید با ایران توافق کند.

او با اشاره به اشتباه ترامپ، اسرائیل و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در خروج از برجام، می گوید آنچه در وین در جریان است، آخرین شانس برای جلوگیری از بروز یک فاجعه است. 

نشست باقری با روسای هیأت‌های چین و روسیه در وین
۱۴۰۰/۰۹/۱۸ - ۱۳:۲۰

نشست سه‌جانبه علی باقری معاون وزیر امور خارجه و مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و مذاکره‌کنندگان ارشد روسیه و چین در وین در حال برگزاری است.

این رایزنی‌ها در آستانه نشست کمیسیون مشترک برجام که قرار است ساعت ۱۴:۳۰ به وقت تهران (۱۲ به وقت وین) برگزار شود، صورت گرفته است.  

گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان و جوزف بورل
۱۴۰۰/۰۹/۱۸ - ۱۱:۳۶

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده مذاکرات وین در تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، با ارائه توضیحاتی در خصوص روند مذاکرات ، ضمن ابراز خرسندی نسبت به ادامه مذاکرات وین، ارزیابی خود را از دیدگاههای طرفهای مذاکره کننده ارائه داد.

بورل همچنین با بیان چالش هایی که ممکن است به مذاکرات لطمه بزند، ابراز امیدواری کرد با تلاش و تعامل همه طرف ها، مذاکرات وین به سمت دستیابی به یک توافق پیش برود.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد که به آمریکا و سه کشور اروپایی نیز یادآور شده است که مذاکرات باید واقع بینانه باشد و طرفین در آن احساس پیشرفت کنند.

وی همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی را مهم خواند و از تماس های موجود و تداوم گفتگو و همکاری های فنی ابراز خرسندی کرد. 

بورل در خصوص برنامه کنونی هسته ای ایران خواستار رفع برخی نگرانی ها شد.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این‌گفتگوی تلفنی با مفید خواندن تعاملات صورت گرفته بین مذاکره کنندگان در وین، بار دیگر بر حسن نیت و جدی بودن جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب تاکید کرد.

امیرعبداللهیان افزود: ما همواره با آژانس همکاری نزدیک داریم و در همین راستا یک هیات از سازمان انرژی اتمی ایران برای دیدار و گفتگو با مقام های آژانس بین المللی انرژی اتمی راهی وین است.

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه از مواضع و بیانیه سه کشور اروپایی و رفتار آنها از طریق موضع گیری منفی سیاسی و رسانه ای انتقاد کرد و با غیر سازنده خواندن این چنین کارزارهای رسانه ای، آن را عاملی در پیچیده تر کردن اوضاع و کند کننده روند توافق توصیف کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به رایزنی های موجود، مواضع و نظرات روسیه و چین را واقع بینانه و سازنده خواند. 

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: اگر همکاران اروپایی ، بدون پیش فرض های اشتباه و با دقت متون پیشنهادی ایران را مطالعه کنند، متوجه خواهند شد که پیشنهادها در چارچوب برجام و متمرکز بر مباحث ناتمام در گفتگوهای ژوئن ۲۰۲۱ است. البته بدیهی است که نقطه نظرات ایران در ابعادی با نگاه و رویکرد طرف غربی تفاوت داشته باشد. 

امیرعبداللهیان افزود: ما همه در وین هستیم که مذاکره کنیم تا به یک توافق خوب برسیم.

وزیر امور خارجه با انتقاد از تداوم بی عملی غرب حتی در میز مذاکرات وین افزود: تاکنون ما هیچ پیشنهاد سازنده و روبه جلویی را از طرف مقابل دریافت نکرده ایم و این در تعارض با اعلام حضور جدی آنان در مذاکرات است. 

امیرعبداللهیان اضافه کرد: در هشت سال گذشته به اندازه کافی حرف زده شده و وعده بی عمل داده اند، اما امروز وقت عمل است و ما برای رسیدن به توافقی جدی و خوب تلاش می کنیم.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: برنامه هسته ای ایران کاملا صلح آمیز است اما رفع نگرانی هسته ای با رفع کامل تحریمهای برجامی ارتباط مستقیم دارد. 

امیرعبداللهیان گفت: تردید داریم که آیا طرف غربی اصولا آماده رفع تحریمها است یا اینکه صرفا به دنبال رفع یکطرفه نگرانی های خود است.

وزیر امور خارجه کشورمان ابراز امیدواری کرد که طرف غربی مذاکرات با حسن نیت، ابتکار عمل و ایده های سازنده در ادامه مذاکرات حضور یابد تا شاهد پیشرفت سریع مذاکرات باشیم. 

امیرعبداللهیان همچنین نقش جوزپ بورل به عنوان مسئول هماهنگ کننده مذاکرات و انریکه مورا معاون وی را سازنده ارزیابی کرد و از تلاش های آنها قدردانی و اضافه کرد که علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران و تیم همراه وی برای رسیدن به توافق و رایزنی با ١+٤ تا هر زمان که لازم باشد در وین خواهند ماند.

مالی: به همکاری با چین و روسیه برای بازگشت متقابل به برجام ادامه می‌دهیم
۱۴۰۰/۰۹/۱۸ - ۱۱:۲۹

رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در توئیتر نوشت که با سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه و ما ژائوسو قائم مقام وزارت امور خارجه چین گفت‌وگوی تلفنی داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه رایزنی های خوبی با این دو مقام روس و چینی داشته است، تصریح کرد: همانطور که پیش از دور هفتم مذاکرات (وین) توافق کردیم به هماهنگی نزدیک سه جانبه مان برای دستیابی به هدف مشترک خود مبنی بر پایبندی کامل متقابل به برجام بر اساس پیشرفت‌های حاصل شده در شش دور اول ادامه خواهیم داد.

مالی در پیامی دیگر نیز نوشت: گفت‌وگوهای سازنده‌ای با شرکای خود در شورای همکاری خلیج (فارس) داشتم. ما همچنان به درخواست خود برای بازگشت متقابل و سریع به پایبندی به برجام متعهد هستیم. این بهترین راه برای تقویت روابط اقتصادی منطقه‌ای و جلوگیری از بحران هسته‌ای است. ما کماکان به رایزنی‌های نزدیک ادامه می‌دهیم.

همکاری حرفه‌ای در مذاکرات وین شکل گرفته است
۱۴۰۰/۰۹/۱۸ - ۱۱:۲۷

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین بامداد پنجشنبه از همکاری حرفه بین طرف‌های مذاکرات وین خبر داد.

اولیانوف در صفحه توئیتر خودبا اشاره به توئیت «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران، نوشت: «همانطور که از این توئیت می‌بینید، ما موفق به ایجاد همکاری حرفه‌ای با سایر همتایان خود در مذاکرات وین درباره برجام، از جمله ایالات متحده شده‌ایم».

وی همچنین توضیح داد: «این خیلی خوب است. البته هنوز اختلاف نظرهای زیادی باقی مانده است. اما بدیهی است که همه ما با وحدت هدف پیش می‌رویم».

این دیپلمات روس در توئیتی پیش از این نیز گفته بود که با «رافائل گروسی»‌ مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، درباره ایران دیدار کرده است.

اولیانوف در این‌باره نوشت:‌ «به او درباره وضعیت مذاکرات وین، گزارش کوتاهی دادم. انتظار می‌رود آژانس اتمی نقش مهمی در اجرای توافق آینده برای احای برجام ایفا کند. همچنین درباره فعالیت‌های آژانس اتمی در ایران صحبت کردیم».

علی باقری کنی مذاکره‌کننده ارشد ایران دقایقی پیش در راس هیاتی برای ادامه مذاکرات وین با هدف رفع تحریم‌های ظالمانه وارد پایتخت اتریش شد.

باقری قرار است ساعاتی دیگر برای رایزنی‌های دیپلماتیک پیش از نشست کمیسیون مشترک برجام راهی هتل کوبورگ شود. طبق برنامه اعلام شده وی با انریکه مورا معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا و روسای هیات‌های چین و روسیه دیدار خواهد کرد.

مذاکره کننده ارشد ایران طی دو روز گذشته با مقام‌های ارشد روسیه و چین در خصوص آخرین وضعیت مذاکرات وین و متون پیشنهادی ایران پیرامون لغو تحریم های ظالمانه و مسائل هسته‌ای مذاکرات فشرده ای را داشته است. وی امروز هم با اراده جدی برای شنیدن پاسخ‌های مستند و مستدل طرف‌های مقابل و با هدف دستیابی به توافق در مذاکرات شرکت خواهد کرد.

هفتمین دور از مذاکرات وین روز جمعه (۱۲ آذر) در حالی با بررسی دو متن پیشنهادی ایران به پایان رسید که دیپلمات‌های اروپایی این دو سند را «غیرقابل قبول و حداکثری» توصیف کردند و برخی دیپلمات‌ها نیز از بن‌بست در مذاکرات سخن گفتند.

دیپلمات‌های سه کشور بریتانیا، فرانسه و آلمان اعلام کردند تهران در حال برگشت به عقب و بازگرداندن تقریبا تمام توافقاتی است که با دشواری طی ماه‌ها کار سخت به دست آمده بود.

به گفته این دیپلمات‌ها، ایران اکنون خواهان تغییرات عمده‌ در متن توافق‌های قبلی با تیم دولت حسن روحانی است.

برخی دیپلمات‌های غربی نیز گفتند پیش‌نویس‌های ایران با برجام سازگار نیست.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۹
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱۷۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
این رفتن ها و نشستن ها و وقت تلف کردنها منرا یاد جلیلی میندازه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
فکر کنم به دستور جلیلی دارن دعوتشون می کنن به اسلام
ع.ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
آیا جلیلی توافق ناقصی با غربی ها کرد ... که خودش هم
نداند چه کرده ؟ و بعدها بفهمد در فلان جای ضمائم فلان واژه آمده ؟مثل همان خبطی که ظریف کرد ؟؟
حزب الله پیروز است
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
بخاطر اینکه تو منافقی و ترسو
ناشناس
| Austria |
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
وزارت دادگستری ایالات متحده در گزارشی از مصادره میلیون ها بشکه نفت ایران و ضبط دو محموله موشک ایران بر روی دریا خبر داد.
ناشناس
| Austria |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
انگلیسی باقری در مقایسه با طریف فاجعه است!
ما در نخبه کشی استعداد داریم.
زود میشه که دوباره التماس بکنید به ظریف
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
مرگ بر روسیه و پوتین جنایت کار
مرگ بر چین کثیف مسلمان کش
ناشناس
| Netherlands |
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
ناشناس 14:22
یه تصویر از 2 سال پیش رو کردن که نفت اون کشوری رو که از ما خرید کرده بود و پولشو داده بود رو گرفتن تو هم باورت شد هه هه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
تعریفت از وقت تلف کردن چیه ؟ اینکه بری و هر چی گذاشتن جلوت نخونده امضا کنی می شه استفاده بهینه از وقت ؟ سر همین اهمال در دوره آقای ظریف که شما بهش می گی استفاده بهینه از وقت داستانای الان پیش اومده و برجام قبلی توسط ترامپ به صورت ویدیویی برای تحقیر بیشتر ما پاره شد تا بگن این کاغذ پاره ای بیش نبوده و ما امتیازامونو ازتون گرفتیم
ناشناس
| United States of America |
۱۹:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
سیاست خوردن نوشیدنی های کریسمسی در وین است برای لشگر ایرانی.
کاملا درست گفتید و با برهم خوردن مذاکرات، پرونده ایران به شورای حکام ارسال و ایران هم بسوی کره شمالی شدن و مرگ تدریجی مردم پیش میرود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
علی باقری وزیر خارجه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
پاسخ به ع ع
واقعا اینقدرنادانی که نمیدانی مذاکرات جلیلی چه برسرایران اورد؟ برای اگاهی شما کج فهمان وساندیسخوران تاریخ مصرف گذشته اقای جلیلی درمذاکرات سه بارایران را دراستانه جنگ قرارداد مذاکرات جلیلی 8بار پرونده ایران به شورای حکام وشورای امنیت رفت مذاکرات جلیلی تحریم با شدت بیشتر برعلیه ایران وضع شد مذاکرات جلیلی موجب شد اموال ایران درامریکا وکشورهای امریکایی واروپایی مصادره شود مذاکرات جلیلی موجب شد تورم مسکن ومواد غذایی وافزایش نرخ ارز وسکه وطلا وکالاهای اساسی را درپی داشت وووووووو ایا اینها برای شماها قانع کننده نیست؟
ناشناس
| Luxembourg |
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
در ابتدا باید تحریم های داخلی برداشته شود. یعنی تحریم علیه ملت ایران...!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
تحریم ها به سود کارخانه دارها و سرمایه دارها و به ضرر مردم عادی است .
بانکها و کارخانه ها داشتن ورشکسته می شدند که با اومدن تحریم ها جون گرفتنند.
بردیا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
ع-ع !!!!آیا جلیلی و دارو دسته ی همفکرانش یک برگ از مذاکرات 6 ساله اش را مانند ظریف حتی به مجلس هم نداد تا ببینیم دانشمند همفکرتون چه دست گل هایی به آب داده فقط با پول بیت الحال میرفت بجای مذاکره موعضه و برمیگشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
لازم است در ایران یک همه پرسی برگزار شود.
و مشکل پیش امده با رای مردم حل شود.
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
درود خدا بر آقای باقری متیم شجاعش خداوند کمک کنه همه دولتیها شجاع در مقابل آمریکا وغرب اروپا آزاد مرد باشند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
اولا باقری فکر کرد که با دادن دو نامه تهدید آمیز

یک توافقنامه عالی میکند و توی دهن ظریف و عراقچی

خواهند زد !!!؟

ولی اگر خیلی خیلی خیل زرنگ باشند ، شاید بتوانند

همان توافقنامه عالی ظریف را زنده و عملیاتی کند !!؟

چون روسیه و چین نخواهند گذاشت تا تنش بین ما و

امریکا مرتفع گردد

چون امریکا حتما یقه روسیه را در کریمه و اوکراین
و یقه چین را در دریای جنوب چین و سین کیانگ خواهد گرفت
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۱:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
روسیه امکان نداره بزاره ایران و آمریکا روی خوش بهم نشون بدن...
پاسخ ها
بابک
| Italy |
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
دقیقا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
امان از شست و شوی مغزی که بشوم و آدرس غلط بدهند و من هم بدون تفکر یک چیزی بگویم
ناشناس
| Canada |
۱۹:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
دیدید کا اروپا و امریکا با تهدید سلاح تحریم چگونه شاخ پوتین را شکستند. حالا پوتین در مورد اکراین گفته با کسی دعوا نداریم.! ولی اگر می دانست که امریکا و اروپا شلند الان نیروهای روس در کیف رژه می رفتند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
آغاز دور جدید سرکار گذاشتن مردم و استارت گرانتر شدن دلار به کام آقازاده ها
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۹
انگل زاده ها
حسین از شمال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
کسی دل خوش نباشه . هیچ توافقی در کار نیست . فقط وقت تلف کردن است . چون هر دو طرف به هیچ وجه به یک دیگر امتیازی نخواهند داد . البته صمیمانه دلم می خواهد مشکل حل شود و گره از مشکلات مردم باز گردد ولی امریکا و غرب به هیچ وجه نمی گذارد که تحریمها لغو شود . چون اون وقت دیگه به هیچ وجه نمی توانند ایران را مهار کنند . تحریمها بهانه برای محدود کردن ایران است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
من معطوف به تجربه ام قدری( فقط قدری) دلم خوشه. چون بایدن ( اکه سکته نکنه) چند ماموریت دمکراتی داره که یکیش ( نه البته در راس) مسامحه با ایرانه. همنطور که سلفش اوباما انجام داد. تنها مانع برنامه اش ٬ لابیگری های اسرائیل و مقاومت سنا است. . البته اگر انتخابات میاندوره ای کنگره به نفع جمهوری خواهان بشه این دلخوشی "قدری تر" هم میشه
بدانید هر وقت اسرائیل به تک و تا میفته و عربستان نرم میشه زمانه آبستن یه دلخوشی هایی هست و بالعکس
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
بجایی نمی رسد
پاسخ ها
ناشناس
| Netherlands |
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
به شورای امنیت و حمله نظامی به تاسیسات اتمی خواهد رسید بعد می گویند انفجار کپسول گاز بوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
حالا کی جرات حمله دارد؟
یکبار حمله کنید به خاک ایران تا ببینید چه اتفاقی می افتد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
هیچ کشوری با یک تکه کاغذ به بهشت نرفت شما هم نخواهید رفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۹
ولی یک کشور با یک احمق به فنا میره مثل عراق
احسانم
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۹
با دانش و بمب هسته ای چی؟با لجبازی با دنیا چی؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
با اعجوبه هایی که ایران دارد 20 سال که هیچ 20 سال دیگر هم طرف مقابل بازیشان می دهد
مذاکرات را تعطیل کنید و ملاک فقط قانون آژانس باشد و نه بیشتر و نه با چند کشور نشستن و اگر باز دنبال بهانه بودن خروج از آژانس به عنوان آخرین راهکار باید عملیاتی شود
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
فقط تو
هادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
دارند همین کار رو می کنند ولی خب مجبورا مذاکره کنند که فردا در شورای امنیت ریششون دستشون نباشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
اعتماد به غرب سرابی پیش نیست
آنها هرگز حاضر نیستند امتیازی بدهند .
رفتار پژو و رنو با ایران را فراموش کردید؟!
شیشماه قبل از اجرای تحریم های ترامپ ایران را ول کردند و رفتند. دست ما را در گل گذاشتند
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
ما خودمونم دیگه جرات سرمایه‌گزاری تو کشور خودمونا نداریم چه برسه به خارجیا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
اعتماد به چین و روسیه چطوره؟
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
گزینه های آمریک و اسراییل:
1- حمله به مراکز هسته ای: این کار برای آمریکا و اسراییل بسیار پرریسکه. ایران میتونه در عوض به اسراییل و پایگاههای آمریکا و کشتیهای آمریکا حمله کنه. در ضمن ایران میتونه از ان پی تی خارج بشه. و بعد از چند سال به بمب برسه. تازه در شرایط رقابت شدید چین و آمریکا، درگیر شدن بیشتر آمریکا در خاورمیانه، میتونه باعث کمک به چین برای جلو زدن از آمریکا بشه.
2- خرابکاری: ایران میتونه غنی سازی با سطح بالاتر مثلا 90 درصد رو شروع کنه یا بازرسیهای آژانس رو کم کنه.
3- قطعنامه شورای امنیت علیه ایران: ایران میتونه از ان پی تی خارج بشه. اینجوری راحتتر میتونه به بمب برسه بدون نظارت آژانس. در ضمن اگر برجام به هم بخوره و بعدش قرار باشه یک توافق جدید شکل بگیره، ایران به احتمال زیاد، امتیازات کمتری در زمینه هسته ای میده.
4- تحریم: ایران میتونه برنامه هسته ایش رو سریعتر پیش ببره و اگر تحریمها خیلی شدید باشه از ان پی تی خارج بشه.
5- ادامه وضع موجود: فاصله ایران با بمب اتمی روزبروز کمتر میشه.

واضحه که همه گزینه های بالا برای آمریکا «بد» هستند. آمریکا باید بین و بد و بدتر انتخاب کنه. که به نظر همون گزینه های 4 و 5 میاد. هرچند در دنیای واقعی باید مواظب بود که ممکنه موردی باشه که به حساب نیاورده باشیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Poland |
۱۵:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
مسئله زندگی مردم و مملکت در کاره. تا کی میخواهید شما ارتیست بازی در بیارید؟
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
معلومه که تو دنیای واقعی نیستی، چون احتمالات رو گفتی ولی به ذهنت هم نرسید که در صورت خروج از آن پی تی و آژانس و غنی سازی 90 درصد و رفتن سراغ بمب آمریکا تنها نیست، همین برادران شرقی چین و روسیه هم میرن اردوگاه آمریکا و انگلیس و فرانسه رو تو شورای امنیت تقویت میکنن.،قبل از برجام رو یادت نیست چین و روسیه هم به تحریم و فصل 7ی شدن ایران رای دادن؟ در ثانی اصلا فردا بمب اتم رو آزمایش کنید چی به مردم می ماسه؟ چند سال بعد از بمب اتم، ساختن میشیم کره شمالی
Javad
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
در عرض یک ماه میتونیم بمب اتم بسازیم چند سال چیه
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
مثل اینکه شما زیاد تحتدتاثیر فیلم های,اکشن فرار گرفته آید.کمی.منطقی باشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
ابله گیرم ایران به بمب اتمی رسید و اسرائیل را هم بمباران اتمی کرد گیر ملت ایران چی میاد اینها مردم مردم آب و نان میشه یا رفاه ....
ناشناس
| Netherlands |
۱۷:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
دیگه تحریمی باقی نمونده که نکرده باشن. مشکل فشار "حداکثری" همینه که بالاتر از حداکثر نداریم.
فاصلمون هم که با بمب اتمی 3 یا 4 هفته شده.
زور نظامیشون هم که بهمون نمیرسه.

فعلا ترامپ آمریکا رو تو یه باتلاق انداخته که هیچکس نمیتونه ازش دربیاد.
ناشناس
| Romania |
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
آخه آی کیوی کی بودی تو؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
یعنی هنوز فکر می کنید مسئله اینا بمب اتمی بوده؟۱
خیلی خام نیستید؟
واقعا فکر می کنید ایران به صرف دستیابی به بمب اتمی امنیتش بیشتر از الان می شه
خجسته اید بدجور
ناشناس
| United States of America |
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
همه موارد فوق بنفع غربیهاست. به بهانه ایران سرکش هزاران میلیارد دلار فروش اسلحه به عربها در جیب آمریکا و فلاکت ایرانیها.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
اگر اومدن تاسیسات اصلی ایران را زدن چه کار می کنید ؟؟؟
افغانستان چیزی نداردولی ایران پر از منابع
زیر بنایی است.
داود
| Turkey |
۲۳:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
خروج از ان پی تی ورفتن به سوی ساخت بمب اتمی چه فایده ای برای مردم ایران دارد، ، کره شمالی در حال حاضر بیش از ۱۰ بمب اتمی دارد، ایا دنیا دربهایش را به رویش باز کرده و مردمش در اسایش زندگی میکنند و ایا چشم اندازی برای پیشرفت اقتصادی، رفاهی دارد؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۹
فرض کنیم تمام توهمات شما درست باشه. ملت نظر دیگری داد، میفهمی ملت طرز فکرشون این نیست
ناشناس
| Japan |
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۹
خارج شدن ازان پی تی ودرست کردن یک عددبمب درِپی تی !!
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
نگرانی من اینه که 8 سال آقای روحانی تکرار بشه. اینکه برگردیم به برجام و به برنامه هسته ایمون ضربه بزنیم و بعد از یک مدت آمریکا دوباره از برجام خارج بشه و به اقتصاد ما هم دوباره یک ضربه شدید بزنه.
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
فقط نگران همینی نگران بدبختی مردم که امثال تو برای ملت درست کردن نیستی
این کشور راست میگه صنعت نفت و گازشا تقویت کنه
بخدا از صنعت پیچشم تو ایران وارداتیه
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
حالا برنامه هسته ایتون چیه که نمیخواین بهش ضربه بخوره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
مگر اقتصادی هم مانده که نگران اقتصاد باشی کشور از هم پاشیده تو هنوز نگران تبعات برجام هستی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
نگرانیت را بگذار در کوزه آبش را بخور زیرا از همین حالا مملکت ورشکسته است.
irani
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
عجب شباهتی! چون نگرانی اسرائیل هم اینه که توافق حاصل بشه
ناشناس
| Canada |
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
اشتباه نکن روحانی درست داشت عمل می کرد اگر برادران عزیز موشک نمی انداختند
ناشناس
| Netherlands |
۲۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
و ۱۶ سال قبل ترش. کلا سر کاریم
ناشناس
| Netherlands |
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۹
همه میدونیم که برنامه هسته ای پوششی برای خیلی چیزها بود و هست. به نظرم برنامه موفقی هم بوده. از اینکه آمریکا حکومت ایران رو به رسمیت نمی شناخت رسیده به اینکه بشینن توافق کنند. . تبریک به مسئولین ایران د.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟