ته چین؛

دستورپخت جوجه کباب بلوچی

کد خبر: ۱۰۹۴۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 26 December 2021
تعداد بازدید : 16289
کد خبر: ۱۰۹۴۰۳۹
|
۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 26 December 2021
|
21158 بازدید
|
۱
بازدید 21158
۱
جوجه کباب بلوچی یکی از انواع جوجه کباب متعلق به سیستان و بلوچستان است. دستور پخت این جوجه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
با افتخار بلوچ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
عالی بود غذای قوم بلوچ من خودم بلوچم به بلوچی میگم خیلی وش ات ایی غذا نوش جانتان
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟