ته چین؛

دستورپخت جوجه کباب بلوچی

کد خبر: ۱۰۹۴۰۳۹
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 26 December 2021
تعداد بازدید : 16282
کد خبر: ۱۰۹۴۰۳۹
|
۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 26 December 2021
|
21028 بازدید
|
۱
بازدید 21028
۱
جوجه کباب بلوچی یکی از انواع جوجه کباب متعلق به سیستان و بلوچستان است. دستور پخت این جوجه کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
با افتخار بلوچ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۵
عالی بود غذای قوم بلوچ من خودم بلوچم به بلوچی میگم خیلی وش ات ایی غذا نوش جانتان
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟