به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ لیندنر افزود: آلمان ریاست بر گروه هفت را در سال ۲۰۲۲ به دست آورده که کشورهای عضو آن خواستار آزادی، مردمسالاری و پیشرفت هستند. ما با توجه به این موضوع باید بر همه گیری پیروز شویم و بهبود اقتصاد جهان را برای بیرون رفتن از همه گیری، رهبری کنیم.
لیندر رهبر حزب لیبرال دمکراتهای آزاد و شریک اقلیت در دولت ائتلافی سه جانبه اولاف شولتز صدراعظم آلمان افزود که قصد دارد برنامههای دیجیتال سازی و جلوگیری از تغییرات اقلیمی را در صدر برنامههای نشستهای وزیران دارایی و رئیسان بانکهای مرکزی کشورهای عضو گروه هفت قرار دهد.
اولاف شولتس ۱۷ آذر ماه با رای مجلس آلمان (بوندستاگ) و در پی به پایان رسیدن دوره ۱۶ ساله صدراعظمی آنگلا مرکل، بطور رسمی نهمین صدراعظم این کشور عضو اتحادیه اروپا شد.
همه گیری کرونا و مشکلات فراوان اقتصاد، سیاسی و اجتماعی ناشی از آن، اعتراض گسترده مردم آلمان به محدودیتهای کرونایی، افزایش بهای انرژی و خط لوله جنجالی نورداستریم ۲ برای انتقال گاز روسیه به آلمان، اختلافات گوناگون میان اعضای اتحادیه اروپا و ناتو، از جمله برخی چالشهای پیش روی دولت جدید آلمان خواهد بود.
جی۷ یا نشست وزیران اقتصاد و دارایی هفت کشور صنعتی، در سال ۱۹۷۵ با حضور ۶ کشور آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا تشکیل شد و سپس کانادا به این گروه پیوست.