با مذاکرات هسته ای

خبر امیدوارکننده باقری از مذاکرات در وین/ واکنش تند ایران به پیشنهاد عجیب کره جنوبی/برگزاری نشست مهم کارگروه رفع تحریم‌‌ها در وین

در ادامه رایزنی‌ها و نشست‌ها در سطوح و فرمت‌های مختلف در شهر وین که از روز دوشنبه ۱۳ دی ماه در چارچوب دور هشتم مذاکرات وین از سر گرفته شد، پیش از ظهر امروز (شنبه) ۱۸ دی ماه نیز نشست کارگروه کارشناسی رفع تحریم‌ها با حضور کارشناسان ایران و گروه ۱+۴ (آلمان،‌فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) در محل هتل کوبورگ شهر وین پایتخت اتریش برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۹۷۸۱۱
|
۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۶ 08 January 2022
|
113531 بازدید
|

برگزاری نشست مهم کارگروه رفع تحریم‌‌ها در وین/واکنش تند ایران به پیشنهاد عجیب کره جنوبی

بین الملل تابناک: در ادامه رایزنی‌ها و نشست‌ها در سطوح و فرمت‌های مختلف در شهر وین که از روز دوشنبه ۱۳ دی ماه در چارچوب دور هشتم مذاکرات وین از سر گرفته شد، پیش از ظهر امروز (شنبه) ۱۸ دی ماه نیز نشست کارگروه کارشناسی رفع تحریم‌ها با حضور کارشناسان ایران و گروه ۱+۴ (آلمان،‌فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) در محل هتل کوبورگ شهر وین پایتخت اتریش برگزار شد.

گفتنی است مذاکرات در سطح روسای هیأت‌ها نیز به صورت دو و چندجانبه امروز در وین برگزار خواهد شد.

خبر امیدوارکننده باقری از مذاکرات در وین
۱۴۰۰/۱۰/۱۸ - ۲۱:۵۶

مذاکره کننده ارشد ایران در تازه ترین ارزیابی خود از روند گفت‌وگوهایی که با محور رفع تحریم‌ها جریان دارد بیان داشت که موارد اختلاف موسوم به پرانتزهای باز رو به کاهش است.

علی باقری کنی این مطلب را شنبه شب در پایان جلسات متعدد با نمایندگان گروه ۱+۴ و پیش از آنکه هتل کوبورگ را ترک کند به خبرنگاران گفت. وی همچنین تائید کرد که مذاکرات رو به جلو و در حال پیشرفت است.

روسیه: فضای مذاکرات وین جدی و مثبت است
۱۴۰۰/۱۰/۱۸ - ۲۰:۳۹

مذاکره کننده ارشد روسیه در تازه ترین ارزیابی خود، فضای گفت‌وگوهایی را که با محور رفع تحریم‌ها جریان دارد جدی و مثبت توصیف کرد.

میخائیل اولیانوف عصر شنبه در توئیتی این مطلب را مطرح کرد. وی با بیان اینکه مذاکرات رو به جلو جریان دارد افزود که سرعت گفت‌وگوها زیاد نیست اما به صورت تدریجی پیش می‌رود.

این دیپلمات روس عنوان کرد که سایر طرف‌های مذاکره کننده نیز ارزیابی مشابهی نسبت به روند مذاکرات دارند.

وی دو شب پیش در گفت‌وگو با خبرنگاران مستقر در مقابل هتل کوبورگ بیان داشت که بر اساس ارزیابی مسکو، دست یابی به توافق نهایی تا ماه فوریه امکان پذیر است. وی اضافه کرد که نه تنها روسیه بلکه سایر طرف‌ها هم اذعان دارند که گفت‌وگوها در حال پیشرفت است.

مخالفت نیکی هیلی با تداوم مذاکرت رفع تحریم‌های ایران در وین
۱۴۰۰/۱۰/۱۸ - ۱۸:۴۳

یکی از مقام‌های سابق آمریکا که در دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سایق آمریکا در سازمان ملل متحد بود از مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین انتقاد کرد.

«نیکی هیلی» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد روز جمعه در مصاحبه با روزنامه «واشنگتن تایمز» از تداوم مذاکرات وین و رویکرد دولت جو بایدن در این دور از مذاکرات انتقاد کرد.

نیکی هیلی در این مصاحبه جو بایدن را به دلیل آنچه که او نادیده گرفتن درخواست‌های کنگره برای پاسخگویی کامل در مورد چگونگی کاهش تحریم‌های ایران، مورد انتقاد قرار داد.

هیلی، جو بایدن را متهم کرد که در حال پنهان کاری در زمینه لغو کامل تحریم‌های آمریکا علیه ایران است.

وی گفت، این غیرمسئولانه و کاملاً خطرناک است که بایدن برای بازگشت به توافق با ایران با کنگره مخالفت کند. مردم آمریکا کاملاً حق دارند بدانند که آیا ما پول را به کشور اصلی حامی تروریسم در جهان می‌دهیم یا خیر. ما مستحق پاسخ هستیم و کنگره باید بایدن را ملزم به پاسخگویی کند.

نیکی هیلی در حالی از طرفداران سیاست فشار حداکثری علیه ایران است که سیاست فشار حداکثری به اذعان مقام‌های دولت جو بایدن شکست خورده است.

وی پیشتر گفته بود؛جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با صرف انرژی بسیاری خواستار بازگشت به برجام است. برجام توافقی بسیار خطرناک و آرزوی مرگ اسرائیل است.

دولت سابق آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورد.

ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

او در حالی از قدرت کنار رفت که بابت شکست در سیاست‌هایش در برابر ایران به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

واکنش تند ایران به پیشنهاد عجیب سئول
۱۴۰۰/۱۰/۱۸ - ۱۸:۳۴


یکی از نشانه های مثبت بروز یافته از مذاکرات وین در هفته‌ای که گذشت، ورود معاون وزیر خارجه کره‌جنوبی به وین بود. با این حال گزارش‌ها حاکی از زبان سرسختانه مذاکره‌کننده ارشد ایران با دیپلمات کره‌ای است و حتی یک خبرگزاری داخلی مدعی پیشنهاد عجیب سئول مبنی بر « تسویه بدهی کره به ایران از طریق فروش اقلامی چون لوازم خانگی» شده است که از سوی باقری «قاطعانه» رد می‌شود.

وزارت امور خارجه کره جنوبی روز پنجشنبه اعلام کرد چوی جونگ کان معاون اول وزیر امور خارجه کره جنوبی با مذاکره کنندگان ارشد درگیر در مذاکرات احیای برجام در وین گفتگو کرد. این وزارت‌خانه یک روز قبل (چهارشنبه) اعلام کرده بود که هیئتی به سرپرستی چوی جونگ کان به وین سفر می‌کند تا راه‌های حل مسئله دارایی های مسدود شده ایران در کره را بررسی نمایند.

براساس گزارش آناتولی، علی باقری، معاون وزیر امور خارجه ایران نیز روز پنجشنبه با چوی جونگ کان همتای کره جنوبی خود در حاشیه مذاکرات وین دیدار کرد.

باقری که ریاست هیات 40 نفره ایران در مذاکرات وین را برعهده دارد، به دیپلمات ارشد کره جنوبی گفت که آنها موظفند پول های بلوکه شده را "بدون توجه به نتیجه مذاکرات" جاری توافق هسته ای آزاد کنند.

باقری در دیدار با چوی در سفارت ایران در وین گفت که «خودداری غیرقانونی و ناموجه سئول از بازپرداخت بدهی خود به ایران "نقطه تاریکی در تاریخ روابط دو کشور خواهد بود». به گفته منابع در وین، باقری در گفت وگو با همتای کره جنوبی خود از زبان سختی استفاده کرد و خواستار بازگرداندن دارایی‌های ایران «بدون تاخیر بیشتر» شد.

بعد از این دیدار، چوی در توییتی اعلام کرد که دولتش به عنوان «حافظ وجوه مسدود شده، مدافع NPT (معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای) و کشوری که به دنبال خلع سلاح کامل شبه جزیره کره از تسلیحات هسته ای است، در طول مذاکرات کمک دیپلماتیک خواهد کرد».

به ادعای رویترز، هر گونه رفع انسداد باید توسط واشنگتن تایید شود. سئول در بیانیه‌ای اعلام کرد که معاون وزیر با ایرانی‌ها توافق کرده است که آزادسازی دارایی‌های مسدود شده «باید به صورت فوری انجام شود».

یک مقام ایرانی با تصریح اینکه این وجوه فورا آزاد نمی شود، گفت: «این موضوع در کارگروه های رفع تحریم ها در وین مورد بحث قرار خواهد گرفت».

اگرچه کره جنوبی یکی از طرف‌های توافق هسته‌ای ایران نیست، اما به مذاکرات با طرف‌های مرتبط ادامه داده است زیرا دارایی‌های ایران به ارزش حدود هفت میلیارد دلار به دلیل تحریم‌های آمریکا علیه ایران در بانک‌های کره‌جنوبی مسدود است.

با این حال  ایران می‌گوید تحریم‌های آمریکا نمی‌تواند توقیف دارایی‌های ایران در سئول را توجیه کند. 

به نوشته آناتولی، مقامات ایرانی می گویند که این نشست "مستقیما" به مذاکرات در حال انجام بین ایران و گروه 1+4 (روسیه، چین، فرانسه، بریتانیا و آلمان) با هدف احیای توافق هسته ای 2015 و کاهش تنش ها بین تهران و واشنگتن مرتبط نیست.

همچنین در پی حضور معاون وزیر خارجه کره جنوبی در وین گمانه‌زنی‌های متعددی درباره ارتباط این دیدار با حصول یک توافق موقت صورت گرفته بود.

از روز دوشنبه نیز گفت‌وگوهایی فشرده در سطوح و فرمت‌های مختلف در وین برگزار شد. علاوه بر رایزنی‌های دو و چندجانبه هیأت ایرانی، براساس موضوعات مرتبط با مذاکرات، نمایندگانی از نهادهای مرتبط از جمله بانک مرکزی و سازمان انرژی اتمی نیز با هدف تسریع در روند مذاکرات و ارائه نظرات دقیق کارشناسی در وین در جلسات مرتبط شرکت کردند.

مذاکرات وین در حالی پیگیری می‌شود که قریب به اتفاق هیات‌های مذاکره کننده در گفت‌وگوهایی که با محور رفع تحریم‌ها در پایتخت اتریش جریان دارد نسبت به پیشرفت‌های حاصل شده در راستای دست یابی به توافق نهایی اتفاق نظر دارند.

دور هشتم مذاکرات وین از دوشنبه هفته گذشته (۶ آذر) آغاز و به مراحل حساسی رسیده است. حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه اخیرا در گفت‌وگویی تصریح کرد که جمهوری اسلامی ایران خواستار ضمانت‌هایی است که «عدم اعمال تحریم های جدید و عدم بازگشت تحریم های کنونی پس از لغو شدن آن‌ها را شامل شود.» وی خاطر نشان کرد که اگر طرف های غربی قصد و اراده جدی داشته باشند، دستیابی به یک توافق خوب امکان پذیر است.

بلینکن: با روسیه برای بازگرداندن ایران به برجام همکاری می‌کنیم

آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا در یک کنفرانس خبری به بیان اظهاراتی درباره روابط مسکو و واشنگتن که این روزها به ویژه بر سر مسئله اوکراین با تنش‌های زیادی روبرو است، پرداخت.

بنابر گزارش وب سایت وزارت امورخارجه آمریکا، بلینکن در بخشی از این کنفرانس خبری اظهار کرد: روسیه و آمریکا در گذشته حتی در زمان تنش‌های بزرگ از دیپلماسی استفاده کرده‌اند.

وی افزود: ما معاهدات هلسینکی را مذاکره کردیم. سازمان همکاری و امنیت اروپا را ایجاد کردیم، معاهده منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد و سایر معاهده‌های کنترل تسلیحاتی را امضا کردیم.

وزیر امورخارجه آمریکا همچنین گفت: این هفته ما به سایر اعضای شورای امنیت پیوستیم تا تاکید کنیم یک جنگ اتمی پیروز ندارد بنابراین نباید هیچگاه اتفاق افتد. ما در مورد برنامه ایستگاه فضایی همکاری داریم.

آنتونی بلینکن در ادامه بدون اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای در سال ٢٠١٨ و نقض تعهداتش در این توافق مدعی شد: اکنون نیز با روسیه برای بازگرداندن ایران به پایبندی به برجام همکاری می‌کنیم.

این ادعا در حالی مطرح شده است که دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ١+٤ با حضور غیرمستقیم آمریکا با هدف رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کشورمان و احیای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) این روزها در وین، پایتخت اتریش در جریان است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
چطور پیشنهاد یخچال سامسونگ به جای نفت بیشرمانه است ولی چای سریلانکا برنج هندی و پشم مغول شرافتمندانه تست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
چون یخچال به اندازه تولید می شود همون کارخونه ای که داداشت کار می کنه ولی چای و برنج باتوجه به خشک بودن کشور امکان تولید نداریم چه تحریم باشیم چه نباشیم مجبوریم وارد کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
شما 250 میلیون دلار ررو با 7 میلیارد قابل مقایسه مییدونی؟ شایدم یادت رفت کره ای گذااااشتنن ررفتنن حالا جای پولم چی بدن؟ خخخخ
رامین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
داداشم خط تولید ال جی و سامسونگ بیاد شما اونجا کار کن ، تا مردم هم جنس با کیفیت با قیمت واقعی بخرن چه اشکالی داره ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
چرا نهاد دامی نمیدن لوازم خانگی ما در حال پیششرفت بفهمددددددددددددددددددددد
ناشناس
| Germany |
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
آی که چه جالب گفتی. پادوها جوابی ندارند؟
همایون
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
آخه لوازم خانگی رو باید مردم ایران استفاده کنن اما 7 میلیارد رو مردم سوریه ولبنان و عراق و یمن
ناشناس
| United States of America |
۲۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
پاسخ به ۱۹:۱۹
جدای از رانت و فساد تولید کنندگان داخلی، خب میشه خط تولید همون سامسونگ و ال جی و هیوندایی و ... رو بیارن ایران تا داداش شما به کار بهتری مشغول بشه! ضمن اینکه اون تولید یخچال ایرانی که داداش شما اونجا مشغوله! به درد لای جرز هم نمیخوره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
به اون ابلهی که میگه در ایران چای نمیشه تولید کرد برو در فروشگاهی زنجیره ببین چقدر چای ایرانی هست.. احتمالا مسئولان چای خارجی دوس ت دارن بنابراین باید وارد بشه یخچالشون خارجیه فعلا به مدل خارجی نیازی ندارند.
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
جناب ناشناس 19:19 فرضا حرف شما بابت خشکسالی درست باشه(که البته درست نیست چون صدقه سر مدیریت غلط و دیدگاههای نادرست مسئولین و تبدیل زمینهای کشت برنج و چای به ویلا کار به اینجا رسیده) حتما باید از اون کشور بخریم؟این اسمش تحمیل نیست؟اونجا هم میتونستی بگی پولم رو میخوام از هر جا دلم خواست میخوام بخرم.امان از تعصبات الکی!!ا
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
جناب ناشناس 20:01 همینکه پیشرفت خودرو سازی هامونو بعد از چهل سال انحصار و حمایت بی چون و چرا و صرف میلیاردها دلار از پول مردم دیدیم برای هفت پشتمون بسه!!ا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
چون رانت لوازم خانگی مانند رانت کارخانه ایران خودرو و سایپا دارند تشکیل میدن
ناشناس
| Netherlands |
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
هر پیشنهادی از این قماش باشد بی شرمانه ومغایر استقلال ملی کشور است.چه چای باشد چه لوازم خانگی وچه حتی مدرن ترین هواپیماها.چون بیگانه حق نادرد برای نحوه استفاده از پول مردم ودولت یک کشور مستقل اولویت تعیین کند . این چند میلیارد وام نیست بلکه طلب قطعی ماست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
پاسخ 20:01
با انحصاری که در لازم خانگی ایرانی ایجاد کردن به زودی باید بریم تو صف قرعه کشی برای یخچال بی کیفیت
اونی که باید بفهمه شما هستیییی بفهممممممم
ببین انحصار خودروسازها چی به سر ملت آورد بفهمممممممم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
آخه کدوم خط تولید ال جی یا سامسونگ تاحالا تو ایران بوده که داداشت اونجا کارکنه،شما غربگراها واسه تمام حرفای منطقی دنیا جوابای فضایی تو آستین دارین.
میزانتروپ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
در حال پیشرفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اینه که حال و روزمون اینه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
ای کاش حالا که مذاکرات داره به نتیجه میرسه امیر عبداللهیان هم قول میداد یه کم انگلیسی یاد بگیره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
:))
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
سالهاست توی ورارت امور خارجه هست هنوز یاد نگرفته! ماشالله آی کیو در حد بوندس لیگا!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
اون بنده خدا که بلد بود متن نخونده بود
ناشناس
| Canada |
۲۰:۰۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
دیگه لازم نیست که
باز میان خونه درو روی دنیا می بندن و پول های آزاد شده رو خرج الکی میکنن تا دور بعدی مذاکرات !!!
انگلیسی لازم ندارن
علی
| United States of America |
۲۲:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
یک بار هم تو فکرتون خطور کرده چرا مذاکره کننده‌های ۵+۱ فارسی یاد ‌نمی‌گیرن؟ اونا ادعا می‌کنند که ایران خلاف کرده بدون مدرک و سند. حالا دندشون نرم فارسی یاد بگیرن حرفشونو با ما بزنن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
ظریف که ایقد انگلیسی فول بود مگه چه گلی به سرمون زد که تو دلت میخواد امیر عبدالهیان انگلیسی یاد بگیره.هدف برداشتن تحریم هاس نه انگلیسی یاد گرفتن این و اون
ع.ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
مگر ظریف که بلد بود چه گلی به سر مملکت زد ؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
اونی که انگلیسی بلد بود همه چیو داد لولو برد ،مهم اینه که با قلدر مثل خودش رفتار کنی نه اینکه بهش بخندی...،به این می‌گن زبان مذاکره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۰
دوست عزیز نمی دونم شما تا بحال با خارجی جماعت تا بحال گفتگویی داشته اید یا خیر؟
احتمالا مردم ایران جزو یکی از معدود انسان های کره زمین هستند که عشق انگلیسی صحبت کردن در وجودشونه مثل جشن گرفتن کرسمس.
یک آلمانی یا فرانسوی یا ایتالیایی یا چینی و کره ای و ....در یک جلسه رسمی به غیر از زبان مادری خودش یک کلمه حرف دیگری نمی زنه. بهرین کار رو آقای باقری انجام میدهند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
7میلیارد دلار حدود 200 هزار سانتافه. چه اشکال این ماشین ها را از اون بگیریم و به همسایه ها با دلار بفروشیم. بهتر از اون نیست که فردا کل پول بره هوا؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
اول آخر اون پول رو هواست نقد باشه که وارد ایران نمیشه و یحچال یا هر چیزی باشه باز مستقیم میره لبنان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
انقد راحت نیست فروش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
چقدر بدبخت هستی که گدای سانتافه شده ای ....فرزندان توانای ما ایرانی های واقعی بزودی از ان
بهترش را خواهند ساخت و شما ها مثل گدایان عقب مانده فقط دنبال خرید و مصرف آن از کره باشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
آخه در لبنان سانتافه سوار نمی شوند
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
نترس هوانمیره همه میره لبنان و عراق ویمن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
,و بعد به جاي يك كشور از چند كشور طلبكار شويم!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
حالا چرا بیشرمانه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
چرا بیشرمانه؟ به جای این که به برادران دینی ان ور اب بدین خودرو و لوازم خانگی کم مصرف و تکنولوژی روز وارد کنید.
پاسخ ها
تولید کننده
| Germany |
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
گفتن تکنولوژی پراید دوباره بدن داشتیم نشد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
چرت نگو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
چه خشن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
محصولات کره را به آشغالای پاکستان و هند و چین و .... ترجیح میدیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
اجناس کره ای در دنیا حکم آشغال داره که به لطف بازار انحصاری در
ایران تحفه شده جنس خوب ساخت ژاپن یا آمریکا و یا آلمان است بقیه مساوی آشغال هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
رمز پيشرفت كره ترجيح محصولات داخلي به خارجي بود، زماني كه تلويزيون رنگي آمريكا ارزانتر از تلويزيون سياه و سفيد كره اي بود، مردم اين كشور تلويزيون داخلي را به خارجي ترجيح مي دادند و اين فرهنگ باعث شد تا صنعت اين كشور پيشرفت كند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۱ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
شدیم کشور بدبختی که هر کی رد میشه یکی می رنه توی سرمون!یکی می خواد به جای نفت چای بده یکی می خواد لوازم خانگی بده! همه از بی سیاستی کسانی هست که در صدر کار هستند!این قدر مارو بدبخت کردین!
پاسخ ها
یوسف
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
بخدا قسم من کشاورز هستم پمپ اب که روش نوشته پمپ ایران وسال هشتاد وهشت به قیمت دوملیون گرفتیم الان بلبرینگ لق شده گفتند توایران پیدا نمیشه دوتا پمپ بخاطر بلبرینگ افتاد وپمپ نو شبیه این پمپ سی وپنج ملیون. ادعای شما گوش فلک رو کر کرده ولی دریغ از ساخت سوزن چرخ
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۱
از دست شما وطن فروش های بی غیرته که واسه آمریکا دم تکنون میدید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
از وقتی سفیر کره جنوبی دید که ما در لوازم خانگی صد پله پیشرفت داشتیم و این یک واقعیت کافی یک سر به لوازم خانگی ایران بزنید شماها که نابینا تشریف دارید گیر دادن لوازم خانگیشون به ما بندازن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
:(((((((
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
عزیز شما یا کیفیت نمی دونی یعنی چی یا لوازم خونگی رو نمی شناسی....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
صد پله پیشرفت؟؟؟کمتر اغراق کنیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
پیشرفت در تولید لوازم خانگی داشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که خودشو به خواب زده رو نه. شما فکر میکنید اینا تولید داخله؟ خیر کل قطعات از چین میاد و اینجا مونتاژ میشه. قبلاً هم کل قطعات کره ای میومد اینجا و مونتاژ میشد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
لوازم ایرانی اگه استاناردساخته بشه بهترازخارجیشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
اتفاقا پیشنهاد خوبی کره جنوبی داده که مقداری لوازم خانگی کره ای وارد ایران بشه وما از شر لوازم خانگی بی کیفیت ایرانی راحت بشیم وگرنه دلار که بده بدرد ما نمیخوره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
استفاده از جنس ایرانی که کارگر و کارشناس ایرانی روی او زحمت کشیدن افتخار هر ایرانی واقعی است حتی اگر به کفته تو بی کیفیت باشه و استفاده و
خرید جنس خارجی از کره ای های نوکر امریکا باید تمام شود ...ما اینقدر سرفرازی ملی داریم که کره ای ..ها را بخاطر خیانت در روابط تنبیه کنیم ....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
اگر کره ای ها مثل نوچه امریکایی ها به رفتار بی شرمانه شان ادامه دهند ... در اینده زندگی سختی در خلیخ فارس و حومه آن خواهند داشت .....هر روز یک حادثه تلخ را تجربه خواهند کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۸
نوچه های امریکایی وقیح بی شرم و زبون هستند ... پیروی بی چون و چرا از سیاست امریکا موجب سرافکندگی عاقلان است نه موجب افتخار نادانان .....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
من بیشتر لوازم خونگیم ایرانیه و خدا رو شکر راضیم کیفیت خوبی دارن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
موضوع این نیست که چی به درد ما می خوره چی نمیخوره موضوع این هست که ما آزادی انتخاب برای دریافت معادلی برای کالای فروخته شده مون را از دست داده ایم!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
شما كه وضعت خوبه، همين الان لوازم خانگي كره اي كه هيچ، لوازم خانگي آمريكايي را هم مي تواني از بازار بخري
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟