عملکرد مثبت بانک‌های خصوصی در رونق تولید و اشتغال

اهمیت و نقش نهادهای حساس در اقتصاد کشور به‌ویژه در شرایط کنونی، مهم و تعیین‌کننده است. یکی از این نهادهای مهم و حساس، نظام بانکی است که همگان به نقش مؤثر آن در اقتصاد کشور و حل مشکلات مردم معترف و آگاهند.
کد خبر: ۱۱۰۳۶۲۶
|
۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۱ 08 February 2022
|
4043 بازدید
تأسیس بانک‌های خصوصی نویدبخش نوع جدیدی از بانکداری در کشور بود و همراه خود ابتکاراتی را نیز به دنبال داشت که امروز درتمامی بانک‌ها به اموری رایج تبدیل‌شده است. بهبود کیفیت خدمات، توسعه بانکداری الکترونیک و خدمات از راه دور، کاهش هزینه‌های بانکی ، افزایش اشتغال ، تنوع خدمات بانکی و ... ازجمله این ابتکارهاست.
 
علاوه بر این علیرغم شرایط سخت تحریم و پاندمی کرونا و غیره در سال‌های اخیر، بانک‌های خصوصی توانستند در بخش‌های مختلف؛ رونق تولید، اشتغال‌زایی، محرومیت‌زدایی و ارتقای عدالت اجتماعی مشارکتی چشمگیر و نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشند و همچنین عملکرد خوبی در تسهیل کسب‌وکارهای داخلی و هم تجارت خارجی کشور داشته و بتوانند در چنین اوضاع و احوالی سرویس و خدمات بانکی خود را در حد استانداردهای نسبتاً مناسب ارائه کنند .
 
با توجه به نقش و جایگاه ویژه بانک‌های خصوصی در توسعه اقتصاد و رونق تولید کشور، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی معتقد است، بانک پارسیان نمونه بارزی از بانک‌های خصوصی است که توانسته گام‌های مؤثری در مسیر رونق تولید و اشتغال کشور بردارد به‌طوری‌که این بانک در حوزه اعطای تسهیلات ازدواج و مشارکت در راستای پیشبرد پروژه‌های عمرانی و نفتی توانسته عملکرد مثبتی داشته باشد.
 
بانک پارسیان نمونه بارز و موفق بانک‌های خصوصی در پیشبرد پروژه‌های عمرانی کشور
 
محمدرضا رضایی کوچی، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم جهرم و خفر در خانه ملت ،گفت: طبیعی است که بانک‌ها می‌توانند در توسعه‌یافتگی کشور جایگاه ویژه و نقش پررنگی داشته باشند.
وی افزود: امروز انتظار داریم بانک‌های فعال کشور در زمینه کمک به واحدهای تولیدی، تولید مسکن، فعالیت‌های حوزه کشاورزی به‌ویژه در زمینه ورود و مساعدت درباره مدیریت بحران‌هایی مانند سیل و زلزله در مناطق مختلف کشور حضور پررنگ‌تری داشته باشند.
 
رضایی اضافه کرد: اعطای تسهیلات بانکی در کشورهای توسعه‌یافته به‌منظور مدیریت مباحث مالی، رشد اقتصادی و مدیریت بحران‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و بر همین اساس در ایران نیز این انتظار وجود دارد که بانک‌های سراسر کشور بر اساس تکالیفی که برای آن‌ها وضع‌شده عمل کنند.
 
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی از بانک‌ها در کنار عملیاتی کردن رسالت و تکالیفی که بر عهده آن‌ها گذاشته‌شده، اقدامات دیگری را در دستور کار خود قرار می‌دهند که قابل‌تحسین است.
 
وی یادآور شد: بانک پارسیان نمونه بارز و موفق از بانک‌های خصوصی است که توانسته در این راستا گام‌های مفیدی بردارد به‌طوری‌که این بانک در حوزه اعطای تسهیلات و مشارکت در پیشبرد پروژه‌های عمرانی و نفتی کشور توانسته عملکرد مطلوبی داشته باشد.
 
وی در واکنش به هجمه‌هایی که به فعالیت و عملکرد بانک‌های خصوصی وارد می‌شود، گفت: بانک‌ها متعلق به‌نظام و کشور هستند و معتقدم باید نگاه عادلانه‌ای به عملکرد بانک‌ها اعم از دولتی و خصوصی شود و در ارزیابی عملکرد بانک‌ها جانب انصاف را رعایت کنیم.
 
اقدامات اثرگذار بانک پارسیان در پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی
 
در ادامه سید سلمان ذاکر نماینده مردم ارومیه و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز به نقش انکارناپذیر بانک‌ها در رونق تولید و کسب‌وکار در کشور اشاره کرد و گفت: حرکت چرخ تولید بدون حمایت و دریافت تسهیلات مالی بانک‌ها عملاً اقدامی غیرممکن است.
 
ذاکر با اشاره به اهمیت و جایگاه بانک‌های خصوصی در صنعت بانکداری،گفت : بانک‌های خصوصی در بسیاری از مواقع بحران‌های مالی دولت را مرتفع کرده‌اند. به‌عنوان نمونه بانک پارسیان در راستای پیشبرد اهداف اقتصاد مقاومتی با اعطای تسهیلات به بخش تولید و کسب‌وکار توانست اقدامات ارزنده‌ای انجام دهد.

وی با اشاره به عملکرد مطلوب بانک‌های خصوصی در اعطای تسهیلات به مردم و حمایت از تولید و اشتغال‌زایی ، ابراز داشت: بر این اساس لازم است از بانک‌های خصوصی حمایت شود و در مواقعی چنانچه نیاز به اصلاح قوانین باشد این مهم نیز بر اساس شرایط کشور، اقتصاد مردم و جوانان و نیز حل مشکلات کشور موردتوجه قرار گیرد.
 
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟