رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

هشدار روسیه درباره حملات تروریستی در سوریه

وزارت دفاع روسیه هشدار داد که سرکردگان گروه‌های تروریستی برای انجام عملیات تروریستی در سوریه برنامه ریزی کرده‌اند.
کد خبر: ۱۱۰۳۹۲۹
|
۲۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۳:۲۱ 10 February 2022
|
4463 بازدید
                              هشدار روسیه درباره حملات تروریستی در سوریه
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «اولگ ژوراولف» معاون مرکز هماهنگی روسیه در پایگاه حمیمیم در بیانیه‌ای گفت: این اطلاعات را دریافته‌ایم که سرکردگان گروه‌های تروریستی در حال برنامه ریزی برای انجام عملیات تروریستی و هدف قرار دادن «کارکنان و تاسیسات» در سوریه هستند.

در همین راستا، ژوراولف تاکید کرد که فعالیت‌های نیرو‌های اشغالگر آمریکایی در سوریه همچنان بر وضعیت این کشور تأثیر منفی می‌گذارد، زیرا شرایط امنیتی در مناطقی که شبه‌نظامیان مسلح تحت حمایت آن‌ها مستقر هستند، بحرانی است.

به گزارش سانا، ژوراولف افزود: در سه روز گذشته شاهد ۱۰ حمله تروریستی و عملیات خرابکارانه در این مناطق بوده که ۱۸ نفر کشته و ۲۵ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

دیروز نیز سرویس اطلاعات خارجی روسیه طرح واشنگتن برای هدایت گروه‌های تروریستی در سوریه را برای هدف قرار دادن ارتش سوریه و متحدانش فاش کرده و گفته بود: نیرو‌های اشغالگر آمریکا همچنان به غارت منابع طبیعی سوریه ادامه می‌دهند و ماهانه تا سه میلیون بشکه نفت خام از میادین استان‌های حسکه، رقه و دیرالزور استخراج و از گذرگاه‌های غیرقانونی به شمال عراق قاچاق می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟