سفر خارجی چهار زن پینگ‌پینگ باز ایران بدون مربی و سرپرست

کد خبر: ۱۱۰۹۲۶۴
|
۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۶ 12 March 2022
|
5965 بازدید

چهار بازیکن پینگ‌پینگ زنان بدون کادر فنی و سرپرستی به مسابقات قطر اعزام شدند.

به گزارش تابناک ورزشی، رقابت‌های فیدر دوحه قطر از ۲۲ اسفند آغاز می‌شود و چهار پینگ‌پینگ باز زن ایران بدون کادر فنی و سرپرستی به مسابقات اعزام شده‌اند.  

ندا شهسواری، شیما صفایی، مهشید اشتری و مریم‌صامت چهار پینگ‌پنگ‌باز اعزامی ایران هستند که فدراسیون آنها را به تنهایی به قطر اعزام کرده تا در مسابقات دوحه شرکت کنند.

حمیده ایرانمنش سرمربی تیم ملی است که اعزام نشده از طرفی سرپرستی هم همراه با تیم اعزام نشده تا در جریان مسابقات همراه بازیکنان باشد.  

سوال اینجاست که چه کسی باید هدایت فنی بازیکنان را در جریان مسابقات بر عهده بگیرد و با بررسی دقیق آنها به نقاط ضعف و قوتشان پی ببرد تا در مسابقات مهمی که پیش روی پینگ پنگ زنان است از این تجربه استفاده کند؟ از طرفی اگر مشکلی برای زنان پینگ پنگ ایران به وجود بیاید چه کسی باید به آن رسیدگی کند؟ آیا اعزام تیم بدون کادر فنی و سرپرستی در شأن تنیس روی میز ایران است؟  

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟