با چهل و هفتمین روز حمله روسیه به اوکراین

حملات مرگبار به سربازان روس در خیابان‌های ماریوپول+فیلم/ هشدار روسیه درباره قتل عام غیرنظامیان در «لوهانسک»/ توافق روسیه و اوکراین جهت تبادل اسرا و زندانیان/زلنسکی: چند روز آینده برای جنگ حیاتی است

چهل و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که تحولات و رویداد‌های زیادی را به دنبال خود داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۱۳۱۹۴
|
۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴ 11 April 2022
|
116156 بازدید
|

توافق روسیه و اوکراین جهت تبادل اسرا و زندانیان

بین الملل تابناک: چهل و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که تحولات و رویداد‌های زیادی را به دنبال خود داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

حملات مرگبار علیه سربازان روس در ماریوپول
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - ۱۷:۵۵
تعداد بازدید : 27264
اختلاف کشورهای اتحادیه اروپا در مورد تحریم حوزه انرژی روسیه
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - ۱۳:۴۴

روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز گزارش داد: کشورهای عضو اتحادیه اروپا همچنان در مسئله تحریم حوزه انرژی روسیه با یکدیگر اختلاف دارند.

این روزنامه انگلیسی نوشت: کشورهای اتحادیه اروپا همچنان در موضوع درخواست فوری برای تحریم نفتی روسیه در حالی با یکدیگر اختلاف دارند که هزینه های سرسام آور زندگی بر تصمیمات سیاستمدارانی که به نحوه مجازات مسکو به خاطر جنگ در اوکراین فکر می‌کنند، سنگینی می کند.

در این میان تلاش های جدید اتحادیه اروپا همزمان با انتشار گزارش هایی در مورد تشدید خشونت ها و کشتار غیرنظامیان در اوکراین سرعت گرفته است. اما در حالیکه کمیسیون اروپا در حال کار بر تحریم های نفتی علیه روسیه است، شک و تردیدهایی در مورد کاهش سریع واردات نفت روسیه در میان برخی کشورهای اتحادیه اروپا همچنان وجود دارد.

دولت ویکتور اوربان در مجارستان که روابط قوی با روسیه تحت هدایت ولادیمیر پوتین دارد، اعلام کرد تدابیر جهانی برای هدف قرار دادن بخش نفت و گار روسیه، "خط قرمز" برای مجارستان محسوب می شود. این خود یک رای وتو در برابر مسئله اجماع نظر مورد نیاز میان کشورهای اتحادیه اروپا محسوب می شود

مسئله فقط تردیدها در مورد تحریم نفتی فوری روسیه نیست. سیاستمداران نسبت به افزایش بهای انرژی به دنبال تحریم نفتی روسیه و تاثیر آن بر زندگی مردم نگرانی‌هایی دارند.

اولاف شولتس صدراعظم آلمان اخیرا اعلام کرد که کشورش فعالانه تلاش می کند تا خود را از نفت روسیه در سال جاری رها کند. یک مقام آلمانی اعلام کرد که در تئوری برلین می‌تواند تحریم نفتی روسیه را اجرایی کند اما شاید تا پایان سال یا آغاز سال ۲۰۲۳ این کار را عملی کند.

مقامات آلمانی تصریح کرده اند که تحریم نفتی روسیه برای اتحادیه اروپا نسبتا اقدامی آسان است اما آلمان در یافتن یک جایگزین برای نفت روسیه که بتوان آن را از طریق خط لوله وارد آلمان کرد، چالش دارد.

اورسولا فون در لابن رییس کمیسیون اروپا وعده داده این نهاد در مورد تحریم های نفتی روسیه فعالیت هایی داشته باشد و در عین حال جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفته است که تحریم نفتی روسیه دیر توسط اروپا دیر یا زود اتفاق خواد افتاد.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی آمریکا نیز اعلام کرده که جو بایدن رئیس جمهوری این کشور در حال همکاری با شرکای اروپایی واشنگتن برای تحریم نفتی روسیه است.

مقامات کمیسیون اروپا طرح کلی اقدامات احتمالی را برای هدف قرار دادن نفت روسیه، به عنوان بخشی از سبدی از محدودیت‌های احتمالی، آماده کرده‌اند. اما عدم حمایت یکپارچه از این اقدام بدان معناست که این موضوع در دستورکار رسمی موضوعات مورد بحث در نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا در روز دوشنبه قرار ندارد. این فقط به صورت غیر رسمی برای بحث گسترده مطرح خواهد شد.

یکی از مقامات ارشد اتحادیه اروپا اذعان کرد که این امر به دلیل مقاومت برخی کشورهای عضو بوده و افزود که قطع نفت روسیه برای برخی از کشورهایی که وابستگی بالایی به این کالای مسکو دارند، "یک موضوع پیچیده فنی و سیاسی" است.

حمایت مردم آمریکا از کمک نظامی به اوکراین
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - ۱۳:۴۳

نتایج نظرسنجی اخیر موسسه افکارسنجی انگلیسی یوگاو و شبکه تلویزیونی آمریکایی سی بی اس نشان می دهد که اکثریتی ۷۲ درصدی از مردم آمریکا حامی ارسال تدارکات و تسلیحات به اوکراین هستند.

تارنمای سی بی اس دیروز (۲۱ فروردین) نوشت که تنها ۲۵ درصد پاسخ دهندگان از اقدام نظامی مستقیم آمریکا در اوکراین حمایت کرده و موافقت اکثریت شرکت کنندگان این نظرسنجی با چنین حرکتی منوط به گذشتن روس ها از خط قرمز کاربرد سلاح های هسته ای (۶۸ درصد)، شیمیایی (۶۱ درصد) و یا حمله به یکی از کشورهای عضو ناتو (۶۹ درصد) است.

به نوشته سی بی اس، نه تنها بسیاری از جامعه آماری این نظرسنجی با تحریم های علیه روسیه موافقند (۷۸ درصد) بلکه در میان این جمع اکثریت چشمگیری (۷۴ درصد) حامی افزایش آنها هستند.

بیشتر آمریکایی ها (۵۸ درصد) معتقدند که حمله روسیه به اوکراین برای منافع ملی آمریکا اهمیت دارد. از جمله دلایل این اهمیت، متوقف ساختن تجاوزگری روسیه (۸۷ درصد)، محافظت از جان مردم اوکراین (۸۵ درصد) و ایفای نقش آمریکا در رهبری تحولات جهانی (۶۹ درصد) است.

بیشتر آمریکایی ها (۵۵ درصد) از نحوه رسیدگی واشنگتن به اوضاع اوکراین ناراضی اند. عقاید داوطلبان شرکت در این پژوهش در ارتباط با رضایت از نقش آفرینی جو بایدن در بحران اوکراین به سه بخش تقسیم می شود:

گروهی ۴۱ درصدی خواهان اقدام بیشتر بایدن در عرصه جهانی و به دست گرفتن رهبری تلاش ها در حل و فصل بحرانند. به نسبت گروه های دیگر، این گروه حمایت بیشتری از ارسال سلاح به اوکراین کرده و تا حدی نیز حامی اعزام نیروهای آمریکایی به منطقه اند. طرفداران دو حزب عمده دموکرات و جمهوریخواه ترکیب این گروه را تشکیل داده اند.

گروه دوم که ۳۴ درصد جامعه آماری را تشکیل می دهند، رویکرد فعلی بایدن در زمینه رهبری این بحران را تائید کرده و به دنبال راه حل های غیر نظامی مطابق با رویکرد جاری واشنگتن اند.

این گروه به شدت از تحریم ها حمایت کرده، برای رویدادهای اوکراین اهمیت قائلند و مانند بسیاری از آمریکائی ها در زمینه دخالت دادن نیروهای آمریکایی احتیاط پیشه می کنند. دموکرات ها بخش عمده ای از این طیف را تشکیل می دهند.

اقلیتی ۲۵ درصدی گروه سوم را تشکیل داده و خواهان کنار ماندن بایدن از وقایع اوکراین و دخالت کمتر آمریکا هستند.

این گروه به نسبت دو گروه دیگر از ارسال سلاح به اوکراین یا اعزام نیروهای آمریکایی به کشورهای عضو ناتو کمتر حمایت می کنند. این طیف همچنین اهمیت اوکراین برای منافع ملی آمریکا را چندان باور ندارند. جمهوریخواهان بخش عمده این گروه را تشکیل می دهند.

این نظرسنجی از ۵ تا ۸ آوریل (۱۶ تا ۱۹ فروردین)، از میان ۲ هزار و ۶۲ داوطلب آمریکایی با حاشیه خطای ۲.۸ درصد انجام شد.

تظاهرات حامیان روسیه و پوتین در آلمان
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - ۱۳:۴۲

حدود ۲۰۰۰ تن از حامیان روسیه در فرانکفورت آلمان دست به تجمع زدند و تجمعات دیگری هم در دیگر شهرهای آلمان در حمایت از ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه برگزار شد.

به گزارش وب‌سایت دیلی میل، در شهر هانوفر آلمان تجمعی از حامیان روسیه با ۳۵۰ خودرو به جمعیت ۷۰۰ نفری از معترضان گروه مقابل که حامی اوکراین بودند، رسیدند.

طرفداران روسیه، پرچم‌های روسیه و همچنین تعدادی پرچم آلمان به همراه داشتند و علیه تبعیض در آلمان در قبال روس‌ها بعد از حمله به اوکراین اعتراض کردند. این راهپیمایی‌ها و کاروان خودروها تحت عنوان "رژه شرم" برگزار شد.

پلیس آلمان اعلام کرد، موانعی برای جدا نگاه داشتن جمعیت طرفدار روسیه و طرفداران اوکراین قرار داد و اعتراضات مسالمت‌آمیز برگزار شد.

طبق آخرین‌ آمارها، بعد از ۲۴ فوریه که جنگ آغاز شد، حدود ۳۰۰ هزار اوکراینی وارد آلمان شده‌اند. از زمان شروع حمله روسیه در فوریه، پلیس آلمان از ثبت ۳۸۳ جرم ضد روس‌ها و ۱۸۱ فقره جریم علیه اوکراینی‌ها خبر داده است. آلمان محل سکونت حدود ۱.۲ میلیون روس و ۳۲۵ هزار اوکراینی است و بعد از جنگ هم بیش از ۳۱۶ هزار آواره وارد آلمان شده‌اند.

در فرانکفورت، جمعیت طرفدار روسیه به سمت مرکز شهر حرکت کرد چون مقامات محلی اجازه ورود با خودرو ندادند. جمعیت طرفدار اوکراین در دو نقطه دیگر در فرانکفورت تجمع کردند و بنرهایی با نوشته "جنگ را متوقف کنید" به همراه داشتند و پرچم‌های اوکراین را روی چهره‌هایشان کشیده بودند.

پلیس فرانکفورت آماری از تعداد افراد شرکت‌کننده در تجمع موافق روسیه و موافق اوکراین منتشر نکرد. با این حال مقامات محلی گفتند که در تجمع طرفدار روسیه حدود ۲۰۰۰ تن حضور داشتند.

مقامات محلی آلمان پیش از اعتراضات هشدار دادند که گرچه مردم حق تجمع دارند اما پروپاگاندای جنگ روسیه یا تایید حمله روسیه "تحمل نخواهد شد."

از زمان آغاز حمله روسیه، اعضای جامعه مهاجران روس در آلمان با سوءرفتار، ارعاب و حتی تخرب اموال مواجه شده‌اند.

کریستیان فریر ۴۰ ساله که هم شهروندی روسیه را دارد و هم آلمان، می‌گوید وب‌سایت تعمیر خودروی او هک شده و امتیاز آنلاین آن سقوط کرده است. این اقدام سایبری اندکی پس از آن شروع شد که او یک راهپیمایی حامیان روسیه را ترتیب داد. او می‌گوید: زندگی من جهنم است. من هدفم صرفا این بود که علیه تخاصم روزانه‌ای که روس‌ها در آلمان تحمل می‌کنند، اعتراض کنم.

زلنسکی: چند روز آینده برای جنگ حیاتی است
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - ۰۹:۴۱

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در جدیدترین پیام ویدئویی خود خطاب به مردم این کشور گفت که چند روز آینده برای جنگ حیاتی است.

به گزارش "ان بی‌سی نیوز" زلنسکی یکشنبه شب افزود: نیروهای روسیه عملیات‌های بزرگ‌تری را در شرق اوکراین انجام خواهند داد.

وی همچنین روسیه را متهم برای فرار از مسولیت جنایات جنگی در اوکراین کرد.

زلنسکی گفت: زمان آن خواهد رسید که آن‌ها همه چیز را بپذیرند و واقعیت را انکار نکنند.

رئیس جمهور اوکراین بار دیگر از کشورهای غربی از جمله آلمان خواست تا کمک‌های بیشتری به این کشور ارائه کنند.

زلنسکی گفت که در جریان گفت وگو با اولاف شولتز صدراعظم آلمان، او درباره چگونگی تقویت تحریم‌ها علیه روسیه و وادار کردن مسکو به پذیرش صلح صحبت کرده است.

وی ادامه داد: آن‌ها زندگی میلیون‌ها نفر را نابود و جنگ تمام عیار را آغاز کردند اما طوری رفتار می‌کنند که انگار ما مقصریم.

بانک جهانی: اقتصاد اوکراین امسال ۴۵ درصد کوچک‌تر می‌شود
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - ۰۹:۴۰

بانک جهانی پیش‌بینی کرد که بر اثر جنگ در اوکراین، اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۲ تقریبا نصف شده و ۴۵.۱درصد کوچک‌تر خواهد شد.

به گزارش "بلومبرگ"، بانک جهانی همچنین پیش‌بینی کرد که در سال جاری اقتصاد روسیه نیز ۱۱ درصد کوچک‌تر خواهد شد.

این بانک در جدیدترین گزارش خود در خصوص رشد اقتصادی در جهان تصریح کرد، انتظار می‌رود بازارهای نوظهور و اقتصادهای درحال توسعه در اروپا و آسیای میانه نیز در سال جاری با یک رکود ۴.۱ درصدی مواجه شوند.

«آنا بجرد» معاون منطقه‌ای بانک جهانی در یک کنفرانس مجازی گفت: این دومین شوک بزرگ به اقتصاد منطقه در ۲ سال اخیر است و در زمان بسیار مخاطره آمیزی برای منطقه رخ می‌دهد، زیرا بسیاری از کشورها هنوز در تلاشند تا از همه‌گیری کرونا عبور کرده و روند احیای اقتصاد خود را آغاز کنند.

بانک جهانی در گزارش خود افزود: جدا از اروپای نوظهور، جنگ در اوکراین بر بازارهای کالا و مالی و همچنین تجارت و پیوندهای مهاجرتی تاثیر گذاشته و بر نگرانی‌ها در مورد رکود شدید اقتصاد جهانی، تورم پیچیده و رشد بدهی افزوده است.

بر اساس این گزارش، علاوه بر روسیه و اوکراین، اقتصاد کشورهایی چون بلاروس، قرقیزستان، تاجیکستان و مولداوی نیز در سال ۲۰۲۲ کوچک‌تر خواهد شد و سایر کشورهای منطقه با "سرعت کمتری" رشد خواهند کرد.

هشدار روسیه درباره قتل عام غیرنظامیان در «لوهانسک»
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - ۰۹:۳۹

ژنرال «میخائیل میزینتسف» رئیس مرکز مدیریت دفاع ملی روسیه روز گذشته (یکشنبه) هشدار داد که کی‌یف با حمایت کشورهای غربی برای قتل عام گسترده غیرنظامیان در «لوهانسک» آماده می‌شود.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک در این خصوص گزارش کرد که روسیه در 24 فوریه (پنجم اسفند ماه) پس از درخواست کمک جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک برای دفاع از این دو جمهوری در مقابل ارتش اوکراین، عملیات نظامی ویژه‌ای را در اوکراین آغاز کرد.

طبق این گزارش، میزینتسف هشدار داد که کی‌یف با کمک چندین کشور غربی در حال آماده شدن برای قتل عام گسترده غیرنظامیان است تا ارتش روسیه و نیروهای جمهوری خلق لوهانسک را مقصر این جنایات جلوه دهند.

این مقام دفاعی روس ادامه داد که خبرنگاران رسانه‌های خارجی از قبل وارد یک بیمارستان محلی در شهر «کرمنایا» در منطقه «سورودونستک» شده‌اند تا از اقدام تحریک‌آمیزی که ارتش اوکراین برای آن آماده می‌شود و شامل تیراندازی به سمت آمبولانس‌ها از سوی نیروهایی که بعنوان نیروهای روس نمایش داده می‌شود، تصویربرداری کنند.

وی همچنین گفت که در «بلوگروفکا» در ناحیه «پوپاسناینسکی»، «نئونازی‌ها، مخازن کلر را در یک تصفیه خانه محلی به مخفی کرده‌اند تا زمانی که نیروهای شبه نظامی مردمی جمهوری خلق لوهانسک به شهر نزدیک می‌شوند، آنها را منفجر کنند».

میزینتسف در ادامه افزود که در روستای «راگووفکا» در استان «کی‌یف»، یک اقدام تحریک‌آمیز که شامل جستجوی صحنه‌ای برای یافتن یک گور دسته‌جمعی حاوی غیرنظامیانی می‌شود که کشته شدن آنها به گردن نیروهای روسی بیاندازند تا آن صحنه را اجرا و فیلمبرداری کنند.

این مقام دفاعی روس با اشاره به این موارد گفت: «به منظور اعتباربخشی به این اقدامات تحریک‌آمیز، گروهی از کارشناسان پزشکی قانونی و افسران پلیس ملی نیز قرار است در روند فیلمبرداری مشارکت داشته باشند».

میزینتسف گفت که این اقدامات تحریک‌آمیزی که مقام‌های اوکراینی در حال آماده کردن آن‌ها است، «بار دیگر رویکرد غیرانسانی آنها در قبال سرنوشت مردم اوکراین را به نمایش می‌گذارد و و بیانگر بی‌اعتنایی کامل به تمام هنجارهای اخلاقی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی است».

مذاکره‌کننده اوکراینی: دونتسک و لوهانسک سرزمین‌های اوکراین هستند
۱۴۰۱/۰۱/۲۲ - ۰۹:۳۸

«رستم امیروف» نماینده رئیس جمهور اوکراین در مذاکرات با روسیه گفت که کی‌یف خواستار توافق امنیتی است که از اوکراین حمایت کند.

وی که با شبکه العربیه مصاحبه می‌کرد، گفت: «با وجود حملات روسیه،‌ مذاکرات متوقف نشده است».

این مذاکره کننده اوکراینی اضافه کرد: «دونتسک و لوهانسک سرزمین‌های اوکراین بوده و درباره آنها مذاکره نمی‌کنیم».

وی گفت که اوکراین کشوری مستقل بوده و هیچ فشاری از سوی کشورهای غربی علیه اوکراین وجود ندارد.

امیروف اضافه کرد: «به دفاع از کشورمان تا اخراج کردن آخرین نظامی روسیه ادامه خواهیم داد و هیچ مذاکره‌ای با روسیه درباره حتی یک وجب از خاک کشورمان انجام نخواهیم داد».

گردهمایی وزرای خارجه اروپا درباره اوکراین

وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز دوشنبه نشستی را برای بررسی اقدامات بیشتر در جهت حمایت از اوکراین برگزار می‌کنند.

به گزارش آناتولی، جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در توئیتی نوشت که موضوع نشست وزرای خارجه اروپا درباره اتخاذ گام‌های جدید برای حمایت از اوکراین است.

بورل عنوان داشت که اتحادیه تمام تلاش خود را برای توقف حمله روسیه به اوکراین انجام می‌دهد.

وی توضیح داد که اتحادیه اروپا به همه ابزارها از جمله دیپلماسی و تحریم‌ها متوسل می‌شود و از اوکراین به لحاظ اقتصادی و تسلیحاتی حمایت می‌کند.

علاوه بر این قرار است در نشست امروز درباره اعمال بسته ششم تحریم‌های اروپا علیه مسکو به دلیل جنگ اوکراین گفتگو شود.

اگرچه بورل نگفت که نشست وزرای خارجه اروپا در کجا برگزار می‌شود با این حال معمولا بروکسل، پایتخت بلژیک و مقر اتحادیه اروپا، میزبان جلساتی این چنینی است.

توافق روسیه و اوکراین جهت تبادل اسرا و زندانیان

«تاتیانا موسکالکووا» کمیسر حقوق بشر روسیه روز یکشنبه تایید کرد که روسیه و اوکراین با تبادل زندانیان و اسرای جنگی موافقت کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» موسکالکووا گفت که در میان کسانی که به روسیه بازگشتند، چهار کارمند شرکت دولتی انرژی اتمی روس اتم، سربازان و برخی غیرنظامیان دیگر بودند. وی در توییتی نوشت: «اوایل صبح امروز هواپیمای آنها در خاک روسیه فرود آمد.»

«ایرینا ورشچوک» معاون نخست وزیر اوکراین روز شنبه گفته بود که ۱۲ سرباز این کشور پس از تبادل اسرا با روسیه بازگردانده می‌شوند که سومین مبادله از این قبیل از زمان آغاز درگیری است. ۱۴ غیرنظامی نیز به عنوان بخشی از این توافق به اوکراین باز می‌گردند.

در خبری مرتبط با تحولات اوکراین شبکه «سی ان ان» براساس تصاویر ماهواره‌ای از صف هشت مایلی(13 کیلومتری) کاروان نظامی ارتش روسیه به سمت مناطق شرقی و جنوبی اوکراین خبر داد.

براساس تصاویر ماهواره‌ای شرکت «مکسار»، کاروان نظامی روسیه روز یک شنبه از طریق شهر بورلوک در شرق خارکیف در نزدیکی مرز با روسیه در حال انتقال به شرق و جنوب این کشور است.

طبق اطلاعات دریافتی، این کاروان نظامی شامل خودروهای زرهی، کامیونها و یدک کشهای توپخانه و تجهیزات پشتیبانی است.

در همین ارتباط، مقامات اوکراینی می‌گویند که نبرد اصلی اکنون در شرق اوکراین در جریان است و توپخانه سنگین در سرتاسر منطقه دونباس در حال تبادل آتش است.

رئیس سازمان اطلاعات ارتش اوکراین روز جمعه به شبکه سی ان ان گفت که نیروهای روسی درحال بازسازماندهی در سراسر مرز هستند و طرح آنها پیشروی به سمت خارکیف است.

مقامات اوکراینی با اشاره به تغییر تمرکز روسیه بر مناطق شرقی و جنوبی خواستار تخلیه فوری غیرنظامیان شده‌اند.

طی هفته‌های اول جنگ کاروان ۶۰ کیلومتری ارتش روسیه با انواع تجهیزات از طریق تصاویر ماهواره‌ای به سمت کی یف پایتخت اوکراین مشاهده شده بود. هر چند که با مقاومت سخت اوکراینیها مواجه شد.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین اخیرا با اشاره به اینکه هدف اولیه روسیه از عملیات نظامی در اوکراین به دست آمده است از تمرکز بعدی مسکو بر شرق اوکراین خبر داد. سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه گفته خروج نیروهای این کشور از منطقه کی‌یف نشانه حسن‌نیت برای ایجاد شرایط مساعد برای مذاکرات صلح است.

قدیروف: نیروهای روسیه کی‌یف را می‌گیرند، شک نکنید!

رمضان قدیروف، رئیس قدرتمند جمهوری خودمختار چچن روسیه، امروز (دوشنبه) گفت که نیروهای روس نه فقط به شهر بندری ماریوپل، بلکه به کی‌یف و دیگر شهرهای اوکراین هم حمله خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، رمضان قدیروف در ویدیویی که در کانال تلگرام خودش منتشر کرد، گفت: حمله‌ای در کار است... نه فقط به ماریوپل، بلکه همچنین به دیگر نقاط و شهرها و روستاها.

قدیروف افزود: در وهله اول، لوهانسک و دونتسک به طور کامل آزاد خواهند شد... و بعد ما کی‌یف و تمام شهرها را می‌گیریم.

این مقام چچنی که خود را "سرباز پیاده" ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه می‌نامد، می‌گوید که نباید هیچ شکی درباره گرفتن کی‌یف وجود داشته باشد. او تاکید کرد: به شما اطمینان می‌دهم که حتی یک گام هم به عقب برداشته نخواهد شد.

قدیروف از سمت ایالات متحده و اتحادیه اروپا به نقض حقوق بشر متهم است، اتهاماتی که او رد می‌کند.

 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۸۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
قدیروف پرسپولیسی هست ؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
موضعگیری‌های نوکران پوتین و روسیه متجاوز اشغالگر، اثبات کرد
که افشاگری دکتر ظریف
در ارتباط با نقش مخرب روسیه در برجام چقدر سمی و خطرناک و واقعی بوده

و اشغال اوکراین و حمایت های بعضی ها در داخل ، نشان داد

که نفوذی های حزب منحوس کمونیست توده روسی در داخل چقدر زیاد هستند

و حتی شناسایی انها هم شانس و امتیاز بزرگی بود

که خداوند متعال رسوایشان کرد
ناصر
|
Singapore
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
توجه کرده اید که حداقل نصفه پیامهای روزانه این ستون توسط یک نفرکه منتقدان حمله روسیه به اوکراین راغربگدا مینامد و درحالیکه خودش حرفاش چرت وپرت به تمام معناست دیگران رابه چرت وپرت گویی متهم میکند نوشته میشود؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
عه راست میگی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
تو خودت این پیاما رو میزاری. اول با ای پی ایران پیام میزاری بعد با فیلترشکن جواب میدی حواسم بهت هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
1345 خانومه مارپل هم انقدباهوش نبود. الهی که ننه ات قربون اون هوش وذکاوتت بره..تو خودت احتمالا همون یه
نفر مورد اشاره پیام ناصرهستی
حسنعلی حسینقلی زاده
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
جناب 1345 یعنی این یارو(ناصر) هم مثل تو مریضه؟پاسخ بالاتری عه راس میگی راهم تو تایپیدی.برو ....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
ناشناس 1345 خیلی ناشیانه خودتو لو دادی پس معلوم شد این روزی صدپیام غربگداغربگدا کار سرکاربوده وقتی اعتراف میکنی حواست به یارویه پیام گذار هم هست یعنی اصلا شغلت اینه والا هیچکس بیکارنیست 24 ساعته جلوی کامپیوتر یا موبایل اراجیف بنویسه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
بله اینها سربازان گمنام آتش به اختیار سایبری هستن ....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
ساندیس خور بهش توجه نشده میخوادش دیده بشه بهش محل نزار بزار ساندیسشو بخوره خوبم میخورههه
ناشناس
|
Germany
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
با پشت زمينه قرمز پر رنگ خواندن نوشته هاي كادر اخر سخت مي باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
ابزار وسیله را توجیه می کند
هدف این است که متجاوزان روس به هر شکل ممکن سرکوب شوند بنابراین
صحنه سازی از کشتار غیرنظامیان توسط روسیه
کشتن اسیران دست بسته روس
کشتن زخمی ها و شکنجه غیرنظامیان
زدن بیمارستان ها و ثبت کردن آن به نام ارتش روسیه
تحریم کردن ورزش، هنر، فرهنگ و اقتصاد روسیه و تحت فشار دادن مردم روسیه برای تغییر حکومت
همگی ابزار هستند و توجیه پذیر
مخصوصا اگر غول های رسانه ای جهان پشتیبان باشند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
عزیز جان ابزار همان وسیله است. جمله درست این است : هدف وسیله را توجیه میکند. قبل از استعمال ساندیس آنرا خوب تکان دهید.
ولادیمیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
من از طرف پوتین به عشق شما به دولت روس تشکر میکنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
كشورهاي غربي علي الخصوص آمريكا تا روسيه را له نكنند دست بردار نيستند حتي اگر همه مردم اوكراين هم كشته شوند لذا اجازه توافق را به اوكراين نخواهند داد، روسيه هم متاسفانه راهي را انتخاب كرده كه نه مي تواند ادامه دهد نه از اين راه برگردد از اين رو دورنمايي براي خاتمه اين جنگ وجود ندارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
تو دلت برای اوکراین نسوزه همه خسارتشو روسیه تا دلار آخرش پرداخت می کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
راهی که زلنسکی میرود به له شدن مردم اوکراین ختم میشود به غرب هم نیاز ندارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
روسیه با تهدیدهای ناتو مجبور به حمله شد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
قبل از اونكه آن سانديسي روان پريش كه شيوه بسيار كثيفي رو براي ارتزاق برگزيده بياد و شروع به كپي كردن يك سري جملات تكراري بكنه، خواستم يك نكته اي رو به ايشان گوشزد بكنم.
واقعيت امر هيچ ايراني آزاده اي نه غربگداست و نه شرقگداست. آنچه كه ما رو از ديكتاتورهايي چون پوتين و كيم-جونگ-اون بيزار مي كنه، اون حس تكبر و خود همه چيز پنداري هست كه در ذات اين افراد نهادينه شده. اين افراد تا زماني كه حضرت ملك الموت جان ناقابلشون رو بگيره، همچنان به همان شيوه ديكتاتوري به اداره امور مي پردازند. اگر بعضاً سياستهاشون موفق از آب دربياد، اون رو به تيزبيني و دورانديشي خودشون نسبت ميدهند، و در غير اينصورت، بدون اينكه خودشون رو به ملت پاسخگو بدونن توپ رو به زمين مخالفان مي اندازند. در صورتي كه در كشورهاي دمكراتيك اين مردم هستند كه هر چهار سال به يك برنامه راي ميدند. در صورت عملكرد مثبت مجددا شانس انتخاب مجدد را پيدا مي كنند و در غير اينصورت در دنياي سياست محو ميشند. در واقع اين خرد جمعي هست كه سياستها رو پيش مي بره و نه اميال و توهمات يك شخص.
اميدوارم شيوه شرافتمندانه تري رو براي كسب روزي خودت و خانوادت انتخاب كني.
شاد باشي
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
درود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
دلیل اصلی وقوع انقلاب ۵۷ هم مخالفت با حکومت یک فرد بر کل کشور بود

و اکثریت مردم خواهان حکومتی آزاد و مستقل ،عادل، جمهوری پارلمانی واقعی بودند

حالاچه شد ؟
چرا نشد و چقدر شد ؟

جای تاسف و تحلیل در یک فضای کاملا آزاد و بدون دخالت و فشار میباشد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
خرد جمعی برگزیت وترامپ رو سبب شد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
مثبت هاتون با رفرش صفحه كمتر ميشه مشخصه نميخوان ديده بشه
زنده باد اوکراین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
چرا این خبر آخر قدیروف رو گذا‌شتید تو کادر تمام قرمز. اولا قدیروف عددی نیست. دوما قرمز خیلی چشم رو اذیت میکنه. اسم خودتون رو هم گذاشتید رسانه ؟!! واقعا که.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
چهار سال پیش بود که ترامپ به اروپا و بخصوص آلمان فشار میآورد تا بودجه ناتو را تا ۲ درصد از سود ناخالص تولید ملی خود را برای هزینه های نظامی در اختیار ناتو قرار دهد.و آلمان مخالف جدی بود ولی امروز اروپا نه تنها بودجه های نظامی خود را تغییر داده بلکه دو کشور بی طرف فنلاند و سوئد بدنبال عضویت در ناتو هستند و همچنین آلمان در پی خرید 35 جنگنده F35 از آمریکا و نیز افزایش بودجه 100 میلیارد یورویی نظامی است همین بررسی ساده نشان میدهد که روسیه در دام بزرگ آمریکا گرفتار شده و آمریکا طبق معمول برنده اصلی این جنگ است امید است ایران بتواند با دقت نظر از این فرصت بهترین استفاده را بکند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
دوستان طرفدار روسیه تا به حال از خود پرسیدند چرا دنیا این چنین در برابر اقدام نظامی ویژه روسیه صف ارایی کرده. نگویید بخاطر تبلیغات رسانه های غربی. در 1995 در پیمانی در بوداپست که بین اکراین و روسیه و با حضور امریکا و انگلیس به عنوان شاهد سازمان ملل امضا شد روسیه در برابر دنیا به اکراین تضمین کتبی داد که در برابر تحویل کلیه سلاح های اتمی باقیمانده از زرادخانه شوروی در اکراین به روسیه ، روسیه هم تمامیت ارضی و استقلال و حاکمیت اکراین را برسمیت بشناسد و از ان مهمتر هرگز اقدامی برای حمله به خاک اکراین یا طرفداری از جنبش های جدایی طلب در اکراین نکند. در ان پیمان اصلا حرفی از این نزده شده بود که اکراین حق ندارد عضو ناتو یا اتحادیه اروپا نشود و یا حرفی از ان نزده شده بود که ارتش ان مانند ژاپن و المان محدود شود یا خلع سلاح شود و.... اصولا حرف اصلی چین و روسیه در تمام این سالها این بوده که هیچ کشور و قدرت خارجی یا سازمان بین المللی حق ندارد به دلیل اتخاذ سیاستهای حاکمیتی از سوی کشورها به ان کشورها حمله کند و... امریکا و انگلیس هم پای این پیمان به عنوان شاهد امضا زدند. اینکه حالا اقای پوتین مانند صدام که قرار داد 1975 را در برابر دوربین تلویزیونی پاره کرد پیمان بوداپست و امضای خود روسیه را زیر پا می گذارد قطعا عواقب بسیار سنگینی برای روسیه دارد که همه در اکراین شاهد هستیم و تازه این اولشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
اینو یکی به صدا وسیما هم بگه
ظاهرا اونها فکر می کنند اوکراین تضمین داده و زده زیرش و به روسیه حمله کرده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
دنیا از نظر شما یعنی ناتو
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
البته بستگی دارد که کی و چه موقع قرارداد را پاره کند صدام حسین را مثال زدید در آنزمان و تا آخرین لحظه حتی با وجود استفاده عراق از بمب شیمیایی و میکروبی علیه ایران هیچ وقت صدام محکوم و محاکمه نشد بلکه همیشه مورد حمایت آمریکا و شوروی و اروپا بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۲
ارسال اسلحه به اوکراین روسیه را به سمت انجام اقدامات ویرانگر برعلیه اوکراین خواهد برد
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟