به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، حجتالاسلاموالمسلمین رفیعی در ادامه سلسله مباحث تفسیر سوره عنکبوت در حرم حضرت معصومه (س) عنوان کرد: وقتی گفته میشود رزق هر انسانی معلوم و مشخص است منظور از آن، رزق حلال است و مال حرام را نمیتوان گفت رزق است به همین خاطر منظور واقعی از رزق، رزق حلال و پاک است و از نظر قرآن نیز چند صفات برای رزق وجود دارد.
وی بابیان اینکه نباید لقمه حرام از طریق احتکار، گرانفروشی، کمفروشی، خدعه، نیرنگ و… وارد زندگی انسان شود چرا که آثار بسیار منفی در زندگی دارد، گفت: یکی از آثار منفی لقمه حرام، بیبرکتی مال در زندگی و محروم شدن انسان از لقمه و روزی مقدر حلال است.
وی تأکید کرد: بعضی از انسانها روزی حلال را با عجله و حرص و طمع بر خود حرام میکنند و دست به اقداماتی میزنند که مال حلالشان تبدیل به مال حرام میشود؛ طبق روایت در روزی حرام برکت وجود ندارد، یعنی اگر چه مال حرام زیاد باشد اما برکتی نخواهد داشت.
وی یادآور شد: مال حرام باعث بی توفیقی انسان از عبادت میشود و زمینه ترک عبادات را فراهم میسازد چرا که برکت، عاقبت به خیری، نسل صالح و… تماماً در لقمه حلال است.
سخنران حرم حضرت معصومه (س) اظهار کرد: عدهای از مغازه داران با استخدام دختران جوان در مغازههای خود به عنوان فروشندگان کالا و پرداخت حقوق ناچیز دست به استثمار این افراد میزنند در حالی که این اقدام کار حرام است و باعث میشود درآمد مغازهدار حرام شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.