به گزارش تابناک ورزشی، فوتبال ایران کارخانه حاشیه سازی و تولید داستان های عجیب و غریب برای سرگرمی هوادارانش است و مدیرانش در این راستا پیشتاز هستند.
تنها شش ماه مانده به آغاز جامجهانی قطر و بازی ایران مقابل انگلیس در روز نخست این مسابقات، نگرانیها بابت شکست عبرت آموز و سنگین در این تورنمنت افزایش یافته است. دلیل آن هم آنارشی و بههمریختگی اعجاب آور در راس فدراسیون فوتبال و ارکان اصلی این تشکیلات است.
اختلافات مدیران بعد از اینکه موجب عزل موقت رییس شد، حالا در فاز بعدی بین هیات رئیسه متحد در گرفته است و اعضایی که رای به برکناری عزیزی خادم داده اند، بین خود درگیر شده و هیچ یک هم حاضر نیستند کوتاه بیایند.
از وقتی که فیفا در پاسخ به استعلام حسن کامرانیفر اعلام کرده که جلسات هیات رییسه فدراسیون فوتبال ایران، با کمتر از ۸ نفر، رسمی و قانونی نیست، همه در تکاپو هستند تا با کشاندن پای شهره موسوی به جلسات حتی به قیمت حضور از داخل زندان، رسمیت را به بالاترین مرجع اجرایی فوتبال کشور برگردانند؛ اما این وسط قهر و اعتراض مهرداد سراجی، دیگر عضو هیات رئیسه، کار را گره زده است.
حضور نایب رییس بانوان فدراسیون فوتبال در جلسه غیررسمی و از رسمیت افتادن هیات رئیسه، آن هم از داخل زندان اتفاق تازهای است که فاش شده است.
فارغ از اینکه آیا اين اتفاق قانونی است و چگونه یک مجرم از داخل حبس به اینترنت و لوازم ارتباطی دسترسی دارد که در نشست هیات رییسه معلق شده شرکت کند، یک بحث حقوقی دیگر هم به وجود آورده است؛ آیا قوانین فوتبال اجازه میدهد شهره موسوی از داخل چاردیواری زندان، مقام و پست خود در فوتبال را حفظ کند؟
آیا فیفا مخالف حضور یک مجرم اقتصادی در ساختار مدیریتی فدراسیون های ملی نیست؟
چطور می توان ادعا کرد حضور این خانم آن هم بدون حضوری فیزیکی در جلسه ها قانونی است؟
طبق قانون و تصریح اساسنامه، وقتی کسی زندانی می شود دیگر حق عضویت و شرکت در جلسهها را ندارد. جدا از این ایراد قانونی، در اساسنامه فدراسیون فوتبال آمده است: در شرایط خاص می توان جلسه را آنلاین برگزار کرد. یکی از سایت ها در تفسیر این ماده هم نوشته: گفتند جلسه آنلاین، نه این که شش نفر دور هم جمع شوند و نفر هفتم از داخل زندان با وای فای با آنها در ارتباط باشد. معنی جلسه آنلاین این است که تمامی اعضا به شکل آنلاین با هم در ارتباط باشند نه یک از هفت یا یک از هشت عضو!
البته در پاسخ به این طرز تفسیر قانون، می توان گفت با جدا شدن اعضای حاضر و پیوستن آنها با تماس اینترنتی و تصویری، این ایراد شکلی قابل رفع است؛ اما آیا فوتبال جای کسی است که ده ها هزار شاکی دارد و پرونده سنگین مالیاش شاید تا سالها او را در حبس نگه دارد؟ آیا فوتبال مدیر کافی برای جانشینی با این زن ندارد؟
حسن کامرانیفر دبیرکل فدراسیون فوتبال در پاسخ به دلیل ارسال نامه هماهنگ نشده به فیفا، پاسخ داده بود که؛ من استعلام گرفتم تا کار غیر قانونی انجام ندهیم، شاید حالا هم به همان اندازه لازم باشد یک استعلام از فیفا بگیرد و بپرسد آیا حضور نایب رییس بازداشت شده بانوان در جلسات قانونی است یا خیر؟!
نویسنده: پژمان حسینزاده