در این برنامه ویژه که از مقامات امنیتی، نظامی و همچنین کارشناسان نظامی صهیونیست دعوت شده بود، توانمندی پهپادی ایران به زیر ذره بین رفت.
مجری برنامه در ابتدا خاطر نشان میکند در حالی که بسیاری مشغول خطر هستهای ایران هستند، اما تهدید دیگری به نام پرندههای بدون سرنشین (پهپاد) وجود دارد که خطر آن کمتر از تهدید هستهای نیست.
مجری در ادامه بیان میکند که پرندههای بدون سرنشین (پهپاد)، کوچک و ساخت آنها ارزان است و این امکان وجود دارد که چندین فروند از آنها را از فاصله هزاران کیلومتری به سوی اهدافی ارسال کرد؛ اما خساراتی که این پهپادها وارد میکنند، میتواند برخلاف حجم کوچک آنها، «عظیم» باشد.
در بخش دیگری از این برنامه با اشاره به برد ۲۰۰۰ کیلومتری پهپادهای «شاهد ۱۳۶»، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که یکی از میهمانان این برنامه است، ایران را «تهدیدی امنیتی برای اسرائیل» میخواند.
یکی دیگر از مقامات اطلاعاتی رژیم صهیونیستی که از دیگر میهمانان این برنامه است، اشاره میکند که اراضی اشغالی از چند جبهه از جمله نوار غزه امروز در معرض تهدید قرار دارد.
یک مقام نظامی صهیونیست دیگر میگوید: «تهران زمانی شهامت این کار را نداشت و از نظر فناوری نیز از این قدرت برخوردار نبود که پرندهای بدون سرنشین را ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلومتر به پرواز درآورد، اما آنها امروز عملا از قدرت انجام این کار برخوردارند.»
پهپادهای ایران سوژه شبکه ۱۱ صهیونیستها
مجری برنامه از وزیر جنگ رژیم صهیونیستی سؤال میکند که آیا پرندههای بدون سرنشین ایران تهدیدی راهبردی برای تلآویو محسوب میشوند که گانتز در پاسخ میگوید: «شکی نیست که پهپادها به طور کلی در جهان و به خصوص در خاورمیانه یک عامل عملیاتی هستند که در سبد دشمنان ما قرار دارند و ما باید با آنها مقابله کنیم. از نظر ژئوپلیتیک و راهبرد امنیتی همواره تهدید ناشی از پهپادهای ایران، یک تهدید مهم علیه اسرائیل بوده است که ابعادی عملیاتی داشته است و ما را مجبور میکند از نظر اطلاعاتی، دفاعی، تهاجمی و برای تقابل با آنها آماده باشیم.»
گانتز میافزاید: «این تنها موجودیت اسرائیل را تهدید نمیکند، بلکه قادر است به صورت اساسی اسرائیل را مورد آزار قرار دهد تا حد برخورد با اهدافی راهبردی که من این را به هیچ عنوان دست کم نمیگیرم.»
مجری برنامه در بخش دیگری با اشاره به پرواز مستمر پهپادهای ایرانی به مدت ۱۲ ساعت، بیان میکند: «در گذشته، افراد کمی سطح تهدید پرندههای بدون سرنشین را درک میکردند؛ اما امروز اکثرا اتفاقنظر دارند که این یک تهدید با قدرت آسیبرسانی بالا است و نمیتوان آن را دستکم گرفت.»
رئیس بخش تحقیقات «امان» از دیگر میهمانان این برنامه میگوید که پهپاد «یک ابزار کوچک است که به کنترلکننده آن عملا اجازه پایش، جمعآوری اطلاعات، تصویربرداری و چهبسا امکانات جنگی و رزمی مانند حمله موشکی را میدهد. این پرنده گاهی نیز به عنوان ابزاری انتحاری مورد استفاده قرار میگیرد.»
در بخش دیگری از این برنامه به حمله پهپادی جنبش انصارالله یمن به تأسیسات نفتی «آرامکو» در عربستان سعودی پرداخته شده و این حمله «نادر» و «دقیق» توصیف میشود که برای عربستان سعودی «خسارات فراوانی به بار آورد.»
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.