عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه صنایع در تابستان آتی برای مدیریت مصارف خود چه اقداماتی را باید انجام دهند، بیان کرد: دولت برنامه ریزی مدونی را به منظور مدیریت مصرف در حوزه صنعت آماده کرده و حتی حوزه کشاورزی را نیز در بحث مدیریت مصرف دخالت داده است.
وی یادآور شد: به صنایع اعلام شده است که در یک زمان معین محدودیت برق خواهند داشت. ممکن است این موضوع خوشایند نباشد، اما واقعیت این است که امروز کشور دچار مشکل بوده و با مضایق و تنگناهای جدی در حوزه انرژی به خصوص در حوزه برق مواجه است.
آقای محبی اضافه کرد: با شرایط خاصی که پیش آمده، مدیریت مصرف از الزامات است. صاحبان صنایع و مردم باید همکاری نزدیکی با دولت به عنوان تامین کننده برق داشته باشند. گاهی خاموشی در بخش خانگی به مردم خسارت جدی وارد میکند و دولت ناگزیر است با برنامهریزی بخشی از این محدودیت را به صنعت منتقل کند؛ انتظار ما یک مدیریت هوشمند است.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه چارهای جز این نداریم که این مشکل را بین همه بخشها تقسیم کنیم. برنامهریزی که صورت گرفته میتواند جلوی برخی از خسارات به صنایع را بگیرد، اما در دراز مدت صنایع باید به سمت تولید برق بروند.
محبی در این رابطه اشاره کرد: یکی از سیاستهای جدی وزیر نیرو ایجاد ۱۰ هزارمگاوات نیروگاه برای صنایع است و باید توسط صنایع بزرگ احداث شود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: علاوه بر این ما حداقل استفاده از ظرفیت انرژیهای تجدیدپذیر را در کشور داریم و از پنلهای خورشیدی و انرژی باد کمترین استفاده برای تولید برق میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه افزود: دولت برنامههای طولانی مدتی در این حوزه دارد، اما این برنامهها رافع مشکلات امروز نیست؛ نیروگاههای برقابی به دلیل کاهش بارشها و خشکسالی آسیب دیده اند، بنابراین صرفه جویی و مدیریت مصرف باید در اولویت همه بخشها باشد.