آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

ایثار اصفهانی ها برای هموطنان بندرعباسی

مدیرکل انتقال خون اصفهان از ثبت رکورد جدید اهدای خون پس از حادثه بندر شهید رجایی خبر داد و گفت: ۱,۵۱۸ نفر برای کمک به مجروحان مراجعه کردند و ۱,۱۶۱ نفر موفق به اهدای خون شدند

ایثار اصفهانی ها برای هموطنان بندرعباسی

به گزارش تابناک، کیان دهراب پور با اعلام اینکه استان اصفهان امروز شاهد یک رکورد بی‌سابقه در اهدای خون بود به رسانه ها ابراز کرد: در پی حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس و اعلام نیاز فوری به خون و فرآورده‌های خونی، مردم ایثارگر اصفهان با حضور به مراکز انتقال خون در یک روز عادی رکورد جدیدی را ثبت کردند.

وی افزود: در این روز، یک هزار و ۵۱۸ نفر از هم استانی‌های نوع دوست برای تأمین خون مورد نیاز بیماران و مجروحان به مراکز اهدای خون استان مراجعه کردند و از این تعداد، یک هزار و ۱۶۱ نفر موفق به اهدای خون شدند که این رقم در تاریخ استان بی‌سابقه بوده و رکورد جدیدی را به نام مردم شهیدپرور اصفهان ثبت شد.

دهراب پور افزود: بیش از ۲۰ درصد از کل اهدا کنندگان خون را خانم‌ها تشکیل می‌دادند و این تعداد که به ۲۴۳ نفر رسید، نشان‌دهنده افزایش چشمگیر حضور بانوان در عمل خداپسندانه اهدای خون بود.

وی اضافه کرد: در شرایط عادی میانگین اهدای خون توسط بانوان استان تنها ۳.۷ درصد بود و امروز این رقم به‌ طور قابل توجهی افزایش یافت.

مدیرکل انتقال خون اصفهان با تقدیر از این مشارکت گسترده اظهار داشت: این اقدام ایثارگرانه مردم استان نه تنها در تأمین خون مورد نیاز بیماران و مجروحان، بلکه در تجلی روحیه دلسوزی و همدلی مردم استان اصفهان نقش مؤثری داشت و همچنان الگوی زیبایی از همبستگی اجتماعی به نمایش گذاشت.

۱۱ مرکز اهدای خون در استان اصفهان فعالیت می‌کند که ۲ مرکز در شهر اصفهان مستقر است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۰۲/۰۹ ۰۷:۴۰

عالی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.