بین الملل تابناک: صد و چهل و پنجمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور میگذرد؛ تهاجمی که رویدادهای زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه گفت، تحریمهای غرب قادر نیستند مسکو را از جهان جدا و منزوی کنند.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پوتین گفت، روسیه نمیتواند در انزوا و جدا از دیگر کشورهای جهان توسعه پیدا کند اما با وجود تحریمهای غرب چنین انزوایی ایجاد نخواهد شد.
رئیس جمهور روسیه متذکر شد: «در جهان مدرن غیرممکن است بتوان با خط کشیدن دور چیزی، آن را محصور کرد».
او همچنین گفت، تلاش غربیها برای محدود کردن یا حتی قطع کامل دسترسی روسیه به محصولات دارای فناوری پیشرفته، مسکو را «سردرگم» نخواهد کرد.
پوتین گفت: «ما تسلیم نشده و دچار سردرگمی نمیشویم و مانند آنچه بدخواهان میخواهند به لحاظ توسعه به دههها قبل برنمیگردیم. البته که اینطور نیست».
رئیس جمهور روسیه افزود: «بلکه برعکس، با علم بر دشواریهایی که با آنها مواجه هستیم، فعالانه در جستجوی راهحلهای جدید، استفاده از منابع تکنولوژیک مستقل فعلی و توسعه شرکتهای فناورانه داخلی خواهیم بود».
وی هفته گذشته نیز در سخنانی هشدار داد که ادامه تحریمها علیه روسیه پیامدهای فاجعه باری برای بازارهای جهانی به همراه خواهد داشت.
رئیس جمهور روسیه متذکر شد: «اقدامات کشورهای غربی برای توقف وابستگی به منابع انرژی روسیه، باعث افزایش قیمت گاز طبیعی در اروپا شده است».
در آستانه نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در بروکسل تحلیلگران از ادامه کمکهای این اتحادیه به اوکراین خبر میدهند. به گفته منابع نزدیک به اتحادیه اروپا وزرای خارجی کشورهای اروپایی احتمالاً ۵۰۰ میلیون یورو اضافی برای تامین تجهیزات نظامی برای ارسال به اوکراین اختصاص خواهند داد.
رابرت ریدبرگ معاون وزیر امور خارجه سوئد هنگام ورود به این نشست گفت: ما باید از اوکراین حمایت کنیم. وی بدون اشاره به جزئیات گفت: سوئد اهمیت موافقت با بسته جدید حمایت نظامی از اوکراین را مطرح خواهد کرد. ما همچنین اهمیت ادامه تقویت اقدامات محدودکننده علیه روسیه را مطرح خواهیم کرد.
دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین از طریق ویدئو کنفرانس در جمع ۲۷ وزیر اتحادیه اروپا سخنرانی خواهد کرد.
جوسپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که ریاست جلسه روز دوشنبه را برعهده دارد، در بدو ورود به خبرنگاران گفت: ما از حمایت از اوکراین و اعمال تحریمها علیه روسیه دست برنمیداریم.
وی از گفتگو با مقام های روسیه برای تسهیل صادرات گندم اوکراین خبر داد و ابراز امیدواری کرد قیمت مواد غذایی و سوخت در کشورهای مختلف کاهش پیدا کند.
«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز دوشنبه درباره عواقب مداخلات اتحاد نظامی ناتو در جنگ اوکراین هشدار داد.
لاوروف گفت: «متخصصان ناتو به شکل مستقیم در حال هدایت نیروهای اوکراینی در لوهانسک و دونتسک هستند. امیدواریم افرادی در میان سیاستمداران اروپایی وجود داشته باشند که عواقب خطرناک چنین اقداماتی را درک کنند».
وزیر امور خارجه روسیه گفت، در درگیریهای کنونی غرب و روسیه در حال جنگ هستند و از اوکراین به عنوان کالای مصرفی استفاده میکنند. از سال ۲۰۱۴ آمریکا و اروپا «رژیم روس هراس کییف را بدون قید و شرطی رهبری میکند» و سخنرانیهای متعدد «ولودیمیر زلنسکی»رئیس جمهور اوکراین در نشستهای مختلف «بخشی از این نمایشها است».
لاوروف افزود: «او سخنرانیهای رقتانگیزی انجام میدهد و زمانی که ناگهان چیزی منطقی پیشنهاد میکند آنها (غربیها) پشت دستش میزنند. همان اتفاقی که پس از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول رخ داد. انتهای ماه مارس روزنهای در مذاکرات پیدا شد اما با استفاده از داستان به وضوح ساختگی بوچا، کییف مجبور شد پا پس بکشد».
او همچنین با اشاره به اعطای وضعیت نامزدی اتحادیه اروپا به اوکراین و مولداوی، آن را بخشی از بازی ژئوپولتیک علیه روسیه دانست و گفت این اتحادیه از ایسلند تا اوکراین را به عضویت فرا میخواند اما در قبال روسیه چنین کاری انجام نمیدهد.
لاوروف گفت: «ما نیازی به عضویت در این اتحادیه نداریم اما بیانیههای آنها ماهیت این اقدامات تقابلجویانه و عامدانه را برملا میکند».
مقامات یونان اعلام کردند که یک هواپیمای باربری آنتونوف متعلق به یک شرکت هواپیمایی اوکراین روز شنبه در نزدیکی شهر کاوالا در شمال این کشور سقوط کرد. ساکنان محلی گزارش دادند که دو ساعت پس از سقوط هواپیما، یک گلوله آتشین دیدهاند و صدای انفجار نیز شنیده شده است.
به گزارش یورونیوز، مقامات هواپیمایی کشوری یونان گفتند که این پرواز از صربستان به اردن در حرکت بود. این آنتونوف ایان-۱۲ یک هواپیمای توربوپراپ ساخت شوروی بود که از سوی شرکت باربری مریدین اداره میشد.
طبق گزارش رسانههای یونانی، این هواپیما هشت سرنشین داشت و حامل نزدیک ۱۲ تن «مواد خطرناک» بود. با این حال مقامات محلی میگویند که اطلاعات خاصی درباره محموله ندارند و آمار متفاوتی را از افراد حاضر در هواپیما ارائه کردند.
بنا بر اعلام وزارت دفاع صربستان هشت سرنشین این هواپیمای باری که بیش از ۱۱.۵ تن تسلیحات نظامی ساخت صربستان را به مقصد بنگلادش حمل می کرده، در این حادثه کشته شده اند.
یک کمیته هماهنگ کننده متشکل از مقامات شهرداری، پلیس و آتشنشانی یونان برای احتیاط بهدلیل بوی شدیدی که از محل سقوط منتشر میشود به ساکنان دو منطقه نزدیک محل حادثه هشدار دادند که پنجرههای خانههایشان را بسته نگه دارند و از خانه خارج نشوند.
اداره هوانوردی غیرنظامی یونان گفت که خلبان موفق شده بود به مقامات درباره مشکل در یکی از موتورهای هواپیما هشدار دهد و به او اجازه داده شده بود در فرودگاه تسالونیکی یا کاوالا فرود آید که خلبان، کاوالا را که نزدیکتر بود برای فرود اضطراری انتخاب کرد. اما ارتباط با هواپیما بلافاصله پس از این تماس قطع شد و هواپیما در حدود ۴۰ کیلومتری غرب فرودگاه سقوط کرد.
معاون فرمانده نیروی هوایی بلاروس اعلام کرد که ارتش این کشور بهزودی به سامانه پدافند هوایی اس-۴۰۰ مسلح خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دیمیتری میخولاپ، معاون فرمانده نیروی هوایی و نیروی دفاع هوایی نیروهای مسلح بلاروس گفت، بلاروس بهزودی به سامانه هوایی اس-۴۰۰ روسیه مجهز میشود.
میخولاپ در گفتوگو با تلویزیون بلاروس گفت: کار در دست انجام است و در آینده نزدیک ما به هلیکوپترهای می-۳۵ و همچنین سامانه پدافند هوایی اس-۴۰۰ مجهز میشویم.
در ماه مه الکساندر لوکاشنکو، رئیسجمهوری بلاروس گفت، مینسک سامانههای هوایی اسکندر و اس-۴۰۰ را از روسیه خریداری کرده است.
یک قانونگذار آلمانی هشدار داد که غرب با ارسال تسلیحات به اوکراین، خطر وقوع جنگ جهانی سوم را افزایش میدهد.
به گزارش خبرگزاری تاس، سویم داگدالن، نماینده حزب چپ پارلمان آلمان امروز (دوشنبه) طی مصاحبهای با گلوبال تایمز اظهار کرد: «ارسال زیاد تسلیحات سنگین به اوکراین و همچنین آموزش پرسنل خدماتی اوکراینی، خطر وقوع جنگ جهانی سوم را افزایش میدهد.»
به گفته او، دو سوم از جمعیت آلمان نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کردهاند.
این سیاستمدار آلمانی در ادامه گفت: انگلیس و آمریکا به یک جنگ نیابتی و فرسایشی دست زدهاند. هدف آنها تضعیف روسیه در بلندمدت است و برای دستیابی به چنین هدفی، غرب مایل است تا دهها هزار مرگ و رنج بیحد و حصر و همچنین نابودی اوکراین را بپذیرد.
وی افزود: هر چقدر درگیری در اوکراین ادامه یابد، پیامدها جهانی بدتری به همراه خواهد داشت. ما به تلاشهای جدی و دیپلماتیک برای رسیدن به راهکار مذاکره نیاز داریم.ت مدید جنگ اقتصادی به این معنی است که ما در حال حاضر به دنبال خودکشی اقتصادی هستیم که توسط دولت آلمان از طریق تحریم های روسیه انجام شده است. ما به تلاشهای دیپلماتیک جدی برای دستیابی به یک راهحل مذاکره نیاز داریم، همانطور که قبلاً در مذاکرات استانبول در پایان ماه مارس مشاهده شد. و هر چه جنگ بیشتر طول بکشد، اثرات آن وحشتناک تر خواهد بود، نه تنها بر مردم اوکراین، بلکه بر مردم سراسر جهان، همانطور که بحران غذایی کنونی نشان می دهد.
داگدالن گفت: جنگ اقتصادی با روسیه کل مدل رفاه آلمان را به خطر می اندازد. تحریم های غرب به جنگ پایان نداده است. در عوض آنها مانند یک بومرنگ عمل میکنند. آنها به ما، مردم و صنعت آلمان ضربه می زنند. به هر حال، درآمد روسیه از صادرات انرژی، علیرغم کاهش فروش و حجم، بیشتر از یک سال پیش است که به لطف تحریم ها باعث افزایش قیمت ها شده است. بنابراین، بهای این تحریم های مزخرف را عموم مردم می پردازند که از تورم بالا و هزینه های انفجاری انرژی و مواد غذایی رنج می برند، در حالی که شرکت های نفتی و شرکت های اسلحه سازی سود می برند. اگر تحویل گاز از روسیه متوقف شود، در آلمان با فاجعهای مواجه خواهیم شد که از زمان بحران اقتصادی جهانی در جمهوری وایمار تاکنون ندیدهایم. محاسبه شده است که در صورت توقف تحویل گاز روسیه، تولید اقتصادی آلمان در شش ماه آینده بیش از ۱۲ درصد کاهش خواهد یافت. و بیش از ۵.۶ میلیون شغل در خطر خواهد بود. بنابراین، دولت آلمان باید فورا به جنگ اقتصادی انتحاری به نفع مردم آلمان پایان دهد.
این سیاستمدار آلمانی گفت: جنگ های ناتو به رهبری ایالات متحده در سراسر جهان، از حمله به یوگسلاوی در سال ۱۹۹۹، ۲۰ سال در افغانستان با بیش از ۲۰۰۰۰۰ کشته افغان و چندین جنایت جنگی و نابودی لیبی، نشان می دهد که ناتو یک اتحاد دفاعی نیست، بلکه بزرگترین ماشین جنگی جهان است و کشورهای ناتو تنها منافع اقتصادی و ژئوپلتیکی را دنبال می کنند. به همین دلیل است که ما برای امنیت و اطمینان مردم در اروپا که شامل کشورهای اروپایی می شود، به یک معماری امنیتی در اروپا نیاز داریم. ما نمی توانیم جغرافیا را تغییر دهیم. روسیه بخشی از اروپا است و ما باید با آن کنار بیاییم. موضوع دیگر گسترش ناتو و مفهوم استراتژیک آن در حال حاضر است. ناتو را سازمان پیمان آتلانتیک شمالی می نامند. اکنون ناتو در مفهوم استراتژیک خود منطقه هند و اقیانوس آرام را مورد توجه قرار داده است. اقیانوس هند یا اقیانوس آرام از اقیانوس اطلس شمالی بسیار دور است
وی در ادامه تصریح کرد: منافع اتحادیه اروپا این است که اجازه ندهد به درگیری بین قدرتهای بزرگ هستهای مانند ایالات متحده، روسیه و چین کشیده شود. این امر مستلزم یک سیاست خارجی و امنیتی مستقل از واشنگتن است و هدف اصلی باید تضمین این باشد که قاره ما به میدان نبرد هستهای تبدیل نشود. و از همه مهمتر، کشورهای اروپایی باید برای پایان سریع درگیری در اوکراین فشار بیاورند و به هر قیمتی از گسترش درگیری جلوگیری کنند. منافع اروپا و کشورهای اروپایی و منافع آمریکا اساساً در این زمینه متفاوت است. موضع آمریکا این است که اوکراین تا آخرین سنگر به خاطر شکست نظامی روسیه بجنگد، اتحادیه اروپا نباید تسلیم منافع و استراتژی آمریکا شود. افزایش خودمختاری نباید به افزایش نظامی شدن کشورهای عضو اتحادیه اروپا منجر شود. برعکس، اتحادیه اروپا باید به یک قدرت صلح آمیز تبدیل شود که به دنبال تعادل در اروپا و دنبال دیپلماسی باشد.
وی افزود: برای حفظ صلح، امنیت و ثبات در اروپا، باید بر رویارویی و تفکر بلوکی غلبه کرد. این اولین کاری است که باید انجام دهیم. ایجاد تعادل صلح آمیز منافع از طریق دیپلماسی تنها راه خروج از مارپیچ تشدید تنش است. اگرچه ممکن است در این لحظه برای بسیاری از مردم آلمان این امر آرمانشهری به نظر برسد، اما هدف بلندمدت ما باید انحلال ناتو و جایگزینی آن با یک سیستم امنیتی جمعی باشد که هدف اصلی آن خلع سلاح و همکاری است. بدون روسیه یا علیه روسیه صلحی در اروپا وجود نخواهد داشت. این چیزی است که ما باید از بحران کنونی بیاموزیم. ما باید یک معماری امنیتی داشته باشیم که به منافع یکدیگر احترام بگذارد.
این سیاستمدار آلمانی در خصوص چین نیز گفت: به چین در ایالات متحده، آلمان و اروپا تهاجمی نگریسته می شود. در حال حاضر، دولت آلمان در حال برنامهریزی برای توسعه استراتژی جدید چین در چارچوب استراتژی امنیت ملی است. و این استراتژی احتمالاً به اندازه مفهوم استراتژیک جدید ناتو متخاصم خواهد بود. آلمان و اتحادیه اروپا باید نقش بانکی در تعادل و همکاری در دنیای چند قطبی فردا را بر عهده بگیرند. و این برای حفظ صلح و حل چالش های جهانی مانند همه گیری و تغییرات آب و هوایی و همچنین به نفع جمعیت آلمان بسیار مهم است. از آنجایی که آلمان روابط اقتصادی نزدیکی با چین دارد، دولت آلمان باید به جای تقابل، راه همکاری را در پیش بگیرد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که دولت آلمان و اتحادیه اروپا به تأثیرات جنگ اقتصادی علیه روسیه که آغاز کردند، بسیار جدی و صادقانه نگاه کنند و بعد خواهند دید که اقتصاد و تجارت در جهان ما بسیار به هم مرتبط است. اگر آنها شروع به جدا شدن و جنگ اقتصادی علیه چین کنند، حتی بیشتر از روسیه را از دست خواهند داد. من فکر نمی کنم چین اروپا را از دست بدهد یا اروپا چین را از دست بدهد. من فکر میکنم این هنوز یک مبارزه است، زیرا ایالات متحده پنهان نمیکند که میخواهد اروپا در مقابل چین در کنارش باشد. بنابراین، هیچ دستور کار پنهانی وجود ندارد.
گزارشی از کشته شدن 50 هزار نیروی روس
تونی راداکین، فرمانده نیروهای مسلح انگلیس ادعا کرد که ۵۰ هزار سرباز روسیه در جنگ با نیروهای اوکراینی کشته یا زخمی شدهاند.
به گزارش میرور، وی یکشنبه شب در مصاحبه با شبکه بی بیسی افزود، در این جنگ روسیه بیش از ۳۰ درصد نیروی زمینی خود را از دست داده است.
وی تصریح کرد، ارتش روسیه حدود یک هزار و ۷۰۰ دستگاه تانک و حدود چهار هزار خودروی زرهی را از دست داده است.
به گزارش ایرنا، ماه گذشته بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس در کییف پایتخت اوکراین ادعا کرده بود نیروهای روسیه در جنگ اوکراین تحت فشار زیادی هستند و "تلفات سنگین" را متحمل میشوند.
ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین نیز ماه گذشته ادعا کرد که ۳۲ هزار نیروی روسیه از ابتدای جنگ در این کشور کشته شدهاند.
روسیه تاکنون این تعداد از تلفات در میان نیروهای خود در اوکراین را تائید نکرده است.
اوکراین تاکنون آمار دقیقی از تلفات نیروهای خود در جنگ با روسیه ارائه نکرده است اما سازمانهای اطلاعاتی آمریکا تخمین میزنند که بین ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار نیروی اوکراینی در جنگ کشته شدهاند.
برکناری دو مقام ارشد اوکراینی توسط زلنسکی
ولودیمیر زلنسکی با صدور فرمانی، رئیس دستگاه امنیتی و دادستان کل اوکراین را برکنار کرد و گفت که بیش از ۶۰ نفر از کارمندان آنها در مناطق تحت کنترل روسها، علیه اوکراین فعالیت میکنند.
به گزارش سیانان، ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین در ویدئوی شبانه خود عنوان داشت: امروز من تصمیم گرفتم تا «ایوان باکانوف»، رئیس دستگاه امنیتی و «ایرینا وندیکتوف»، دادستان کل اوکراین را برکنار کنم.
وی افزود: «تا امروز، ۶۵۱ پرونده کیفری درخصوص خیانت به کشور و همکاری کارمندان دفاتر دادستانی کل و نهادهای امنیتی با روسیه ثبت شده است. به طور خاص، بیش از ۶۰ نفر از کارمندان دفتر دادستانی و دستگاه امنیتی اوکراین در سرزمینهای تحت کنترل روسیه باقی ماندهاند و علیه کشورمان فعالیت میکنند.»
وی تاکید کرد که چنین جرایمی «پرسشهایی بسیار جدی» در رابطه با رهبران این نهادها به وجود آورده که «هر کدام این پرسشها پاسخهایی مناسب دریافت خواهند کرد»
زلنسکی خاطرنشان کرد: اقدامات مخصوص هر مقام رسمی در دستگاه امنیتی و آژانسهای مجری قانون بررسی و ارزیابی خواهد شد.
اولویت روسیه نابودکردن موشکهای دوربرد و توپخانه اوکراین است
در پی استفاده از تسلیحات غربی برای حمله به خطوط تدارکاتی روسیه، وزیر دفاع روسیه به ژنرالهای ارتش این کشور دستور داد تا نابودی تسلیحات توپخانهای و موشکهای دوربرد اوکراین را در اولویت قرار دهند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، حدود پنج ماه از آغاز حمله روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه میگذرد و نیروهای مسکو با پیشروی در منطقه دونباس در شرق اوکراین، اکنون کنترل حدود یک پنجم از خاک این کشور را در اختیار دارند.
سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه که یکی از نزدیکترین متحدان ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری این کشور است، در دیدار با فرماندهان گردان ووستوک که در اوکراین میجنگند، به آنها دستور داد تا «از بین بردن موشکهای دوربرد و تسلیحات توپخانهای اوکراین را در اولویت قرار» دهند.
وزارت دفاع روسیه گفته است که این تسلیحات در گلولهباران مناطق شهرنشین منطقه دونباس و به آتش کشیدن مزارع گندم و سیلوهای غلات به کار میرود.
از آغاز حمله روسیه تا کنون آمریکا و متحدانش میلیاردها دلار سلاح از جمله تسلیحات دوربرد در اختیار کییف قرار دادهاند.
اوکراین میگوید که با استفاده از سامانههای راکتانداز چندگانه که از غرب تهیه کرده، چندین حمله موفقیتآمیز علیه مواضع لجستیک و مهمات روسیه انجام داده است.
در گزارش وزارت دفاع روسیه بر حملاتش علیه تسلیحات غربی تاکید شده و اوکراین را به استفاده از تسلیحات دوربرد برای هدف گرفتن مناطق مسکونی جداییطلبان دونباس متهم میکند.
دنیس پوشیلین، فرمانده جداییطلبان دونباس روز پنجشنبه گفت که دو تن در گلولهباران یک ایستگاه اتوبوس در شهر دونتسک توسط نیروهای اوکراین جان خود را از دست دادهاند.
وزیر کشور اوکراین در شبکههای مجازی نیروهای روسیه را به حمله به مرکز دونستک و مقصر جلوه دادن اوکراین متهم کرد.
بمباران دونتسک توسط روسیه
خبرگزاری رویترز درخبری به نقل از اورژانس اوکراین اعلام کرد که براثر بمباران شهر دونتسک از سوی روسیه، ۶ نفر کشته شدند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، اوکراین تاکنون آمار دقیقی از تلفات نیروهای خود در جنگ با روسیه ارائه نکرده است اما سازمانهای اطلاعاتی آمریکا تخمین میزنند که بین ۵ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار نیروی اوکراینی از آغاز جنگ تا امروز کشته شدهاند.
مقام روس: مسکو نمیتواند تهدید ناتو را نادیده بگیرد
دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت روسیه اعلام کرد، مسکو نمیتواند تهدیدات ناتو را نادیده بگیرد.
به گزارش خبرگزاری تاس، مدودف یکشنبه با انتقاد از سیاست ناتو گفت: برغم وعدههای مختلف ناتو در۳۰ سال گذشته، این ائتلاف کشورهای بیشتری را جذب کرده و به مرزهای روسیه نزدیکتر شده است. هدف کشورهای عضو ناتو تغییر نکرده و سلاحهای پیشرفته آنها همچنان روسیه را هدف قرار میدهند. روسیه همچنان هدف زرادخانههای هستهای آنها است.
معاون رئیس شورای امنیت روسیه تاکید کرد: ما نمیتوانیم به این امر بیتفاوت باشیم. اگر از خود دفاع نکنیم، وجود نخواهیم داشت. تاریخ قرن بیستم این را ثابت میکند.
وی در خصوص جنگ در اوکراین گفت: روسیه حق دفاع از خود را دارد، از این رو عملیات ویژه آن در اوکراین مطابق با اصول منشور سازمان ملل است.
مدودف ادامه داد: این یک اقدام پیشگیرانه برای از بین بردن یک تهدید نظامی است. متاسفانه برای ما این تهدید نظامی، از بخش سابق کشور ما سرچشمه گرفته که امری غم انگیز و ناراحت کننده است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود ضمن هشدار به مقامات اوکراین گفت: رهبری اوکراین در صورت حمله به کریمه بلافاصله با آخرالزمان مواجه خواهند شد.