واکنش تند فدراسیون به اتهام علیه رئیس کمیته انضباطی

فدراسیون فوتبال به اتهام واردشده به رئیس کمیته انضباطی واکنش تندی نشان داد.
کد خبر: ۱۳۰۱۲۱۰
|
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۹ 23 April 2025
|
4737 بازدید
|
۷

به گزارش «تابناک ورزشی» به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، در متن این بیانیه آمده است: «فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اهمیت سلامت، شفافیت، و رعایت عدالت در فعالیت‌ها، همواره تلاش کرده ارکان قضائی فدراسیون را به عنوان نهادهایی مستقل و قانون‌مدار حفظ کند. این ارکان، فارغ از هرگونه فشار یا نفوذ، تصمیمات خود را بر اساس مرّ قانون اتخاذ کرده‌اند و این روند همچنان ادامه خواهد داشت. متأسفانه در یک رسانه معاند، اتهامات بی‌اساسی علیه مقام ارشد قضائی فدراسیون منتشر شده است.

اتهام بی پایه درباره رئیس کمیته انضباطی در حالی مطرح شده که در این نوشتار، حتی اطلاعات ابتدایی درباره زادگاه ایشان نیز کاملاً اشتباه است. برخلاف ادعای مطرح‌شده، ایشان اصالتی از شهر دیگر دارند و هیچ ارتباطی به استان‌های شمال غربی کشور ندارند.

فدراسیون فوتبال ، این قبیل تلاش‌های نافرجام برای ایجاد شبهه و تفرقه در میان ارکان عدالت و فوتبال کشور را نشانه‌ای از درماندگی و بی‌اخلاقی جریان‌های معاند می‌داند.

شفافیت و پاسخگویی فدراسیون، که در قالب انتشار گزارش‌ها و ویدئوهایی از جلسات مهم و تصمیم‌گیری‌های کلان به نمایش گذاشته شده است، خود گواهی بر فعالیت در اتاق‌های شیشه‌ای است. این روند شفاف‌سازی با قدرت و قاطعیت ادامه خواهد یافت تا همگان در جریان امور مهم فوتبال ایران قرار بگیرند.

فوتبال ایران متعلق به تمام مردم این سرزمین است و اینگونه تلاش‌ها برای تخریب آن، راه به جایی نخواهد برد».

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
دیگه پرسپولیس و سپاهان نمیدونن چطوری برای تراکتور حاشیه سازی کنن تا مانع قهرمانیش بشن.. بهتر نیست رو پای خودتون وایسین کوچولوها؟ بهتر نیست توی زمین بازی قهرمانی رو بدست بیارین؟

دیگه دوران شما سر اومده البته. عصر جدیدی شروع شده که قراره توش حالا حالاها فشار بخورین...
ناشناس
|
Canada
|
۲۲:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
بگذرین ازین حرفا. رای بیرانوند چی شد؟
لطفاً برای شعور مردم احترام قائل شویم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
جناب فدراسیون این صحبت‌ها جواب افکار عمومی نیست. شفاف و واضح توضیح بدین حرکت زکی پور و محبی و خلیل زاده کدوم منشوری تر هستن. و اگر همچنان معتقدید خلیل زاده بخاطر تیم ملی کشیدگی عضله داره اون عضله را اینقدر ماساژ بدین تا خوب بشه.
سیدمحمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
انتظار دارید گفتار شما را قبول کنیم یا عملکردی که تا کنون از فدراسیون را دیده ایم؟!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
شفافت ما را کشته
عبا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
شما که راست میگی ،??????????
سوراختور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۴
تلاش نافرجام چیه
خودتون به صراحت دارین اعلام میکنید تراکتور هر خلافی بکنه ما ماست مالیش میکنیم
بعد به بقیه تهمت میزنید دارن تلاش میکنند کمیته عنضباطی رو بدجلوه بدن
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت