با صد و پنجاهمین روز حمله روسیه به اوکراین

اوکراین: پوتین به صورت اردوغان و گوترش تف کرده است!/ انهدام چهار پرتابگر موشکی آمریکا توسط روسیه/ کشته شدن دو آمریکایی در شرق اوکراین/ هشدار درباره بسته جدید کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین

صد و پنجاهمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۳۱۲۱۵
|
۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۴ 23 July 2022
|
72054 بازدید
|

 هشدار درباره بسته جدید کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین

بین الملل تابناک: صد و پنجاهمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

جدیدترین آمار وزارت دفاع روسیه از تلفات اوکراین
۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - ۲۱:۲۳

وزارت دفاع اوکراین در گزارش خود از وضعیت جنگ آخرین آمارهای مربوط به تلفات ارتش اوکراین را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه روز شنبه در گزارشی از میزان تلفات نیروها و تجهیزات اوکراینی از ابتدای جنگ دو کشور خبر داد. به گفته سخنگوی وزارت دفاع روسیه در عملیات نظامی این کشور در اوکراین ۱۶۰۰ فروند هواپیمای بدون سرنشین، ۴۱۴۶ دستگاه تانک و خودروی زرهی و ۴۴۵۳ دستگاه خودروی نظامی ارتش اوکراین نابود شده است.

وزارت دفاع روسیه در آماری کامل از میزان تلفات نیروهای اوکراینی اعلام کرد: ۲۶۰ فروند هواپیما، ۱۴۴ فروند بالگرد، ۱۶۰۰ فروند هواپیمای بدون سرنشین، ۳۵۷ سامانه موشکی زمین به هوا، ۴۱۴۶ دستگاه تانک و خودروی زرهی، ۷۶۳ قبضه موشک انداز، ۳۱۸۵ قبضه توپ صحرایی و خمپاره و ۴۴۵۳ خودروی نظامی در این جنگ نابود شده است.

بر اساس برآوردهای سازمان ملل از زمان آغاز جنگ در اوکراین حداقل ۲۸۲۹ غیرنظامی کشته و ۳۱۸۲ نفر دیگر زخمی شده‌اند. به گفته آژانس پناهندگان سازمان ملل، تاکنون ۷.۷ میلیون نفر در اوکراین مجبور به ترک منازل خود شده و بیش از ۵.۳ میلیون نفر به کشورهای دیگر متواری شده‌اند.

وزیر دفاع ترکیه: روسیه می‌گوید هیچ ارتباطی با حمله به بندر اودسا ندارد
۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - ۲۱:۲۲

وزیر دفاع ترکیه امروز (شنبه اول مردادماه) گفت مقامات روس به آنکارا گفته‌اند که مسکو «هیچ ارتباطی» با حملات به بندر اودسا در اوکراین ندارد.

به گزارش رویترز، خلوصی آکار در بیانیه‌ای اعلام کرد: در تماسی که با روس‌ها داشتیم، آنها به ما گفتند که به طور کامل هیچ ارتباطی با این حملات نداشته‌اند و اینکه در حال بررسی این مساله به دقت و با جزییات هستند.

وی افزود: این حقیقت که چنین حملاتی دقیقا بعد از توافقاتی که روز گذشته داشتیم، رخ داد، ما را به طور جدی نگران کرد.

حمله موشکی روسیه به بندر اودسا
۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - ۲۱:۲۱

حملات موشکی روز شنبه روسیه به بندر «اودسا» واقع در مجاورت دریای سیاه و دو زیرساخت‌ ترابری، خشم اوکراین را برانگیخت.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتد پرس»، فرماندهی جنوبی اوکراین بدون اشاره به خسارات یا کشته‌های این حمله اعلام کرد دو موشک به زیرساخت‌های بندر اودسا برخورد کرده و دفاع هوایی اوکراین دو موشک دیگر را سرنگون کردند.

علاوه بر این، ۱۳ موشک روسی نیز به زیرساخت‌های یک فرودگاه نظامی و راه آهن در نواحی مرکزی اوکراین اصابت کردند که ۳ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت. به گفته فرماندار محلی این حمله موشکی موجب قطعی برق ناحیه «کروپیونیتسکی» شده است.

از سوی دیگر، امروز (شنبه) اطلاعات ارتش انگلیس اعلام کرد با تلاش نیروهای اوکراینی برای پیشروی در منطقه «خرسون»، درگیری سنگین میان آن‌ها و نیروهای روس ظرف ۴۸ ساعت گذشته ادامه دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه اوکراین در واکنش به تداوم حملات روسیه، آن را به «تف کردن» رئیس جمهور روسیه به صورت دبیرکل سازمان ملل و رئیس جمهور ترکیه تشبیه کرد.

این مقام اوکراینی با اشاره به توافق روز گذشته روسیه و اوکراین برای از سر گرفته شدن صادرات غلات به میانجی‌گری ترکیه و سازمان ملل گفت: «۲۴ ساعت طول نکشید که روسیه حملات موشکی علیه اودسا را انجام داده و قول خود را زیر پا گذشته و تعهدات خود در مقابل سازمان ملل و ترکیه را تحت الشعاع قرار داد».

او همچنین گفت: «در صورتی که روسیه به تعهدات خود عمل نکند باید مسئولیت کامل بحران جهانی مواد خوراکی را گردن بگیرد».

دبیرکل سازمان ملل حمله به بندر اودسای اوکراین را محکوم کرد
۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - ۲۱:۲۱

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل حمله امروز به بندر اودسای اوکراین را یک روز پس از امضای توافقنامه انتقال غلات اوکراینی به بازارهای جهانی محکوم کرد.

دبیرکل سازمان ملل روز شنبه به وقت محلی در بیانیه‌ای افزود: حملات گزارش شده امروز در بندر اودسا اوکراین را به صراحت محکوم می‌کند و خواستار اجرای کامل توافقنامه انتقال غلات اوکراین است.

گوترش تصریح کرد: همه طرف ها روز گذشته در مقابل جهان آشکارا متعهد شدند تا از انتقال امن غلات و محصولات اوکراینی به بازارهای جهانی اطمینان یابند.

وی اضافه کرد: این محصولات برای مقابله با بحران جهانی غذا و کاهش رنج میلیون ها انسان نیازمند در سراسر جهان به شدت مورد نیاز هستند.

دبیر کل سازمان ملل متحد تاکید کرد: اجرای کامل این توافق از سوی روسیه، اوکراین و ترکیه ضروری است.

کشته شدن دو آمریکایی در شرق اوکراین
۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - ۱۴:۲۲

وزارت امور خارجه آمریکا روز شنبه اعلام کرد دو نیروی داوطلب آمریکایی در شرق اوکراین کشته شده‌اند.

یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به «اِی‌بی‌سی نیوز» گفت: «می‌توانیم کشته شدن دو شهروند آمریکایی در منطقه دونباس اوکراین را تأیید کنیم».

این مقام آمریکایی افزود: «با خانواده‌های آن‌ها در تماس هستیم و تمام کمک‌های کنسولی ممکن را به آن‌ها ارائه می‌کنیم».

او در پاسخ به درخواست اِ‌بی‌سی نیوز برای توضیحات بیشتر گفت: «به غیر از ادای احترام به خانواده‌های آن‌ها در این زمان دشوار، چیز دیگری برای گفتن وجود ندارد».

ماه گذشته نیز سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا کشته شدن دو آمریکایی دیگر در اوکراین را تأیید کرده بود. چندی قبل نیز منابع خبری گزارش داده‌‌اند ارتش روسیه دو نظامی سابق آمریکایی را که در حال نبرد با نیروهای روسیه در اوکراین بوده‌اند دستگیر کرده است. «رابرت دروک» ۳۹ ساله و «اندی تای انگوکهوین» ۲۷ ساله نخستین آمریکایی‌هایی هستند که از زمان آغاز جنگ در اوکراین توسط روس‌ها به اسارت گرفته شده‌اند.

هشدار بولیوی در مورد احتمال وقوع جنگ جهانی سوم
۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - ۱۴:۲۰

«روخلیو مایتا» وزیر امور خارجه بولیوی گفت درگیری در اوکراین ممکن است به جنگ جهانی سوم تبدیل شود.

وزیر امور خارجه بولیوی در گفت‌وگو با خبرگزاری اسپوتنیک خاطرنشان کرد: متاسفانه رهبران و قدرت‌ها با آتش بازی می‌کنند و اینکه درگیری در اوکراین به جنگ جهانی سوم تبدیل شود یک احتمال واقعی است و ما نمی‌توانیم از دیدن و گفتن آن دست بکشیم.

روخلیو مایتا معتقد است «این وضعیت را نمی‌توان بی اهمیت و تنها به عنوان رویدادی در شرق اروپا در نظر گرفت». وی افزود: این بخشی از یک آتش بزرگ‌تر است که در آن بازیگرانی که همان قدرت‌های اصلی هستند، وجود دارند. ایالات متحده به عنوان قدرتی است که نمی‌خواهد هژمونیک بودن را متوقف کند. ما از رهبران قدرت‌های بزرگ می‌خواهیم که یک بلوغ تاریخی داشته باشند تا یک راه متمدنانه پیدا کنند. راهی که منجر به آتش جنگ نشود.

رئیس دستگاه دیپلماسی بولیوی پیرامون اقدام اخیر اعضای مرکوسور (بازار مشترک کشورهای آمریکای جنوبی متشکل از آرژانتین، برزیل، پاراگوئه و اروگوئه) مبنی بر رد درخواست «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهوری اوکراین برای سخنرانی در نشست اخیر این بلوک تجاری آمریکای لاتین که به میزبانی پاراگوئه برگزار شد، گفت: این تصمیمی است که از سوی اعضا اعلام شد و ما می‌بینیم که جهان در شرایط بحرانی است، ما یک بازیگر را نمی‌بینیم بلکه چندین بازیگر را رصد می‌کنیم. هژمونی در جهان مورد مناقشه است و این همان چیزی است که برخی از ما کشورهای دور را در موقعیت بسیار حساسی قرار می‌دهد. ما به عنوان مردمانی که از نظر اقتصادی و نظامی در جهان، قدرت نداشته اما در نهایت متحمل پیامدهای آن می‌شویم. ما نگران هستیم چرا که این اختلاف در سطوح و مناطق مختلف در حال وقوع است و حتی می‌تواند به یک رویارویی نظامی تبدیل شود.

وزیر امور خارجه در تشریح پیامدهای درگیری قدرت‌ها برای ضعیف‌ترین مردم جهان گفت: کووید-۱۹ و در دسترس بودن واکسن‌ها به ما نشان داد که جهان چقدر ناعادلانه است، آن‌هایی که پول، فناوری بیشتر، واکسن‌های احتکار شده داشتند و به بقیه دنیا اهمیت نمی‌دادند، وقتی غذا کمبود وجود داشته باشد، دقیقا همینطور خواهند بود و کشورها با پول و منابع بیشتر، عرضه مواد غذایی را حفظ خواهند کرد و کشورهای فقیر به احتمال زیاد کسانی هستند که از پیامدهای یک بحران غذایی بالقوه جهانی رنج خواهند برد.

مایتا همچنین در مورد تحریم‌ها علیه روسیه گفت: ما نه فقط در مورد روسیه بلکه به طور کلی مخالف تحریم‌های یکجانبه‌ای هستیم که تجربه نشان داده است، نتیجه خوبی ندارند و تنها با هدف ایجاد نارضایتی اجتماعی و ایجاد تغییرات سیاسی است. وی افزود: این تدابیر، مشکلات را حل نمی‌کند، آن‌ها را بزرگ می‌کند، پیچیده می‌کند. اکنون باید زمان دیپلماسی باشد.

وزیر امور خارجه بولیوی در پاسخ به این پرسش که «برخی از بازیگران می‌گویند لیتیوم در بولیوی منبع اختلاف بین قدرت‌های بزرگ است، نظر شما در مورد این چیست؟» گفت: ما با احترام به حاکمیت و تعیین سرنوشت خود، با همه جامعه بین‌المللی کار می‌کنیم. با این حال، تجربه در جهان نشان داده است که قدرت‌های بزرگ به صورت عمده علیه کشورها برای آنچه منابع استراتژیک می‌دانند، اقدام کرده‌اند. از جنگ جهانی دوم و انگیزه آلمان که می‌خواست برای دستیابی به منابع طبیعی که برای توسعه آن لازم بود گسترش یابد، تا نمونه‌های دیگری که در آن برخی از قدرت‌های معاصر به هر بهانه‌ای به سرزمین‌ها حمله کرده‌اند تا منابع هیدروکربنی آن‌ها را تصاحب کنند. ما باید تلاش کنیم تا بتوانیم به توسعه لیتیوم به عنوان یک ثروت طبیعی برای کمک به جهان دست پیدا کنیم و همیشه از حاکمیت خود محافظت کنیم.

رئیس دستگاه دیپلماسی بولیوی پیرامون تلاش‌های آمریکا برای تحت فشار قرار دادن کشورهای آمریکای لاتین برای اقدام علیه روسیه گفت: بولیوی کشوری است که از زمان تدوین قانون اساسی خود از حاکمیت خود دفاع می‌کند و اکنون هشدار می‌دهیم که تجربه تاریخی نشان می‌دهد که این نوع شرایط در قدرت‌های سلطه‌گر رخ می‌دهد و به همین دلیل معتقدیم که باید بیش از ایجاد جهان‌های چندقطبی و دو قطبی، به پایان قطب‌بندی‌ها بیندیشیم. هر ملتی باید بدون فشار، سرنوشت خود را تعیین کند.

انهدام چهار پرتابگر موشکی آمریکا توسط روسیه
۱۴۰۱/۰۵/۰۱ - ۱۴:۱۳

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروهای این کشور چهار پرتابگر هیمارس (HIMARS) ساخت آمریکا را منهدم کرده اند.

به گزارش خبرگزاری تاس، ایگور کوناشنکوف سخنگوی وزارت دفاع روسیه به خبرنگاران گفت: ارتش روسیه چهار موشک انداز و یک حمل کننده موشک سیستم های راکت چند پرتاب HIMARS ساخت آمریکا را با استفاده از تسلیحات بسیار دقیق از تاریخ 5 تا 20 جولای (14 الی 29 تیرماه) منهدم کرده اند.

موشک انداز M142 HIMARS یک سیستم موشک پرتاب چندگانه بسیار متحرک است که توسط شرکت فناوری دفاعی مستقر در لاکهید مارتین ایالات متحده توسعه یافته است.

این پرتابگر بیش از 20 نوع مهمات را با برد اصابت 30 تا 80 کیلومتر (برای موشک) و 300 کیلومتر و بیشتر (برای موشک تاکتیکی) شلیک می کند.

این سیستم موشکی در برخی از کشورها از جمله آمریکا، سنگاپور، امارات، کانادا، لهستان، رومانی و اردن مورد استفاده قرار می گیرد.

 هشدار درباره بسته جدید کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین

یک مقام ارشد آمریکا در مورد جزئیات بسته کمک‌های نظامی جدید واشنگتن به اوکراین گفت: کاخ سقید در حال بررسی احتمال ارسال جنگنده‌های ساخت آمریکا به اوکراین است.

به گزارش رویترز، جان کربی هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا تصمیم‌گیری درباره ارسال جنگنده به اوکراین را زمان‌بر عنوان کرد.

وی درباره جزئیات ۲۷۰ میلیون دلار تسلیحات آمریکا برای اوکراین که شامل ۱۰۰ میلیون دلار پهپاد است، گفت: آمریکا براساس این برنامه، ۵۸۰ پهپاد فونیکس‌گوست در اختیار اوکراین قرار خواهد داد.

بیشتر بخوانید 

براساس این گزارش، آمریکا بیش از ۱۷۵ میلیون دلار هم به ارسال دیگر ادوات نظامی به اوکراین اختصاص خواهد داد.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز، سامانه موشکی هیمارس را از تسلیحاتی عنوان کرد که به اوکراین ارائه خواهد شد.

آمریکا تاکنون ۸.۲ میلیارد دلار به اوکراین کمک کرده است اما به خاطر نگرانی از پاسخ احتمالی روسیه، از ارائه جنگنده و سلاح‌های دوربرد به کی‌یف خودداری کرده‌ است.

بسیاری از کارشناسان درباره ورود ناتو و آمریکا به جنگ اوکراین هشدار داده و درباره شروع جنگ هسته‌ای یا جنگ جهانی سوم ابراز نگرانی کرده‌اند.

چالش های پیش روی اوکراین برای صادرات ۵ میلیون تن غلات

یک اقتصاد دان ارشد شورای بین‌المللی غلات جمعه شب گفت که کار اوکراین در ماه نخست برای صادرات ۵ میلیون تن غله پس از بازگشایی بنادر این کشور سخت خواهد بود.

الکساندر کاراوایتسف افزود: همچنان نیاز به تاسیسات و انبار نگه داری اضافی مثل ساخت سوله های جدید وجود دارد.

مقامات دولتی و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در اثنای محاصره بنادر اوکراین در دریای سیاه تلاش بسیار کردند که سطح صادرات غلات را از راه زمینی، ریلی و دریایی افزایش دهند.

براساس گزارش شورای بین‌المللی غلات، این گونه صادرات غلات اوکراین در ماه ژوئن رکورد ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار را به ثبت رساند، اما این میزان تنها یک‌سوم میزان صادراتی است که اوکراین پیش از جنگ روسیه و در فوریه گذشته ماهانه به کشورهای مختلف صادر کرد.

توافقنامه صادرات غلات از کی یف روز جمعه توسط نمایندگان اوکراین، روسیه، ترکیه و سازمان ملل متحد در استانبول امضاء شد. براساس این توافقنامه، کنترل بندرهای «اودسا»، «چرنومورسک» و «یوژنی» که محل صادرات غلات خواهند بود در اختیار طرف اوکراینی است.

علاوه براین، هیچ کشتی دیگری به جز کشتی های حامل محصولات غذایی و کود، اجازه حضور در این بنادر را نخواهد داشت.

روسیه و اوکراین تقریباً تأمین یک سوم گندم جهان را در اختیار دارند، درحالی که روسیه صادرکننده اصلی کود شیمیایی و اوکراین صادرکننده بزرگ ذرت و روغن آفتابگردان در جهان هستند.

کشورهای غربی بارها مسکو را برای بستن بنادر اوکراین و عدم امکان ارسال غلات اوکراین سرزنش کرده اند. مسکو نیز پاسخ داده است، اگر کی‌یف بنادر خود را از مین پاک کند، عبور امن محموله های غلات را تضمین خواهد کرد.

کشورهای غربی قصد داشتند تا با اعزام کشتی‌های نظامی به دریای سیاه، انتقال غلات از اوکراین را ضمانت کنند.

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد این توافقنامه را نور امید، آرامش و یک فرصت دانست و گفت که سند یادشده، «به جلوگیری از فاجعه کمبود مواد غذایی برای میلیون ها نفر در سراسر جهان کمک خواهد کرد.»

واکنش تند مقام روس به تحریم های اتحادیه اروپا

لئونید اسلوتسکی نماینده پارلمان روسیه و رهبر حزب لیبرال دموکرات گفت: تحریم های اتحادیه اروپا تاثیرات منفی بر اقتصاد این اتحادیه و مشکلات شهروندان اروپایی را افزایش می دهد.

به گزارش خبرگزاری تاس، اسلوتسکی رهبر حزب لیبرال دموکرات روسیه جمعه شب در پیام تلگرامی نوشت: محدودیت های بروکسل هر روز مضحک تر می شود، بوروکرات های اروپایی گروگان سیاست روس هراسی خود شده اند و اکنون به دور خود می چرخند. تنها چیزی که آنها می توانند به دست آورند افزایش اثر عکس تحریم ها بر شهروندان خود و اقتصاد کشورهای اروپایی است.

به گفته رهبر حزب لیبرال دموکرات روسیه، تحریم های اروپا برای توقف عملیات جنگی در اوکراین نیست و بروکسل به خوبی آن را درک می کند اما همچنان به تغذیه ماشین ضد روسیه ادامه می دهد.

اتحادیه اروپا روز پنجشنبه هفتمین بسته تحریمی ضد روسیه را اعلام کرد، نماینده لیتوانی در اتحادیه اروپا در این خصوص اعلام کرد: نمایندگان کشورهای اتحادیه اروپا هفتمین بسته تحریمی علیه روسیه که شامل ممنوعیت واردات طلای روسیه است را تصویب کردند.

به گزارش اسپوتنیک، علاوه بر ممنوعیت واردات طلا از روسیه، بسته تحریمی جدید «تمهیدات کنترلی جدیدی را بر صادرات و نیز بلوکه کردن دارایی ها اِسبربانک» را نیز دربر می گیرد.

زلنسکی: آتش بس با روسیه بدون بازپس گیری اراضی غیر ممکن است

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد که آتش‌بس با روسیه بدون بازپس‌گیری اراضی اشغالی تنها باعث طولانی شدن جنگ می‌شود.

 زلنسکی در مصاحبه با روزنامه وال استریت ژورنال هشدار داد که آتش‌بسی که به روسیه اجازه می‌دهد تا زمین‌های اوکراین را از زمان تهاجم در فوریه به تصرف خود درآورد، تنها یک درگیری گسترده‌تر را تشویق می‌کند و به مسکو فرصت مورد نیاز را برای تجدید و تجدید قوا برای دور بعدی جنگ می‌دهد.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه افزود: توقف درگیری با روسیه به معنای فرصت استراحت به فدراسیون روسیه است.

زلنسکی بر ادامه جنگ با روسیه در حالی اصرار می ورزد که مذاکرات مصلح میان دو کشور متوقف شده و انگیزه ای برای طرفین به منظور ادامه این مذاکرات وجود ندارد.

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه هفته گذشته با اشاره به سابقه مذاکرات صلح مسکو با کی یف گفت: در شرایط کنونی مذاکره هیچ معنایی ندارد.

لاوروف تاکید کرد: دور اول مذاکرات با اوکراین ثابت کرد که کی یف هیچ تمایلی برای گفتگو به طور جدی ندارد.

دیپلمات ارشد روسیه در تشریح عملیات روسیه هم گفت که اهداف نظامی مسکو در اوکراین دیگر فقط بر شرق این کشور متمرکز نیست. او افزود که عرضه تسلیحات غربی محاسبات کرملین را تغییر داده است.

آمریکا: برای جلوگیری از جنگ جهانی سوم به اوکراین سلاح دوربرد نمی‌دهیم

جیک سالیون مشاور امنیت ملی آمریکا اعلام کرد برای جلوگیری از جنگ جهانی سوم به اوکراین سلاح دور برد نمی‌دهیم.

جیک سالیوان،مشاور امنیت ملی دولت بایدن عصر جمعه به وقت محلی در اجلاس امنیتی آسپن افزود: آمریکا نمی خواهد به اوکراین سلاح دور برد از جمله موشک‌های دوربرد بدهد تا از جنگ جهانی سوم جلوگیری کند.

وی با تکرار موضع جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا گفت که بایدن می خواهد اوکراین قوی ترین موضع ممکن را در میز مذاکره داشته باشد.

سالیوان همچنین ادعا کرد که به دلیل ارتش اوکراین، حمایت بین المللی و محموله های سلاح، روسیه اکنون در دستیابی به اهدافش در اوکراین با "مشکل قابل توجهی" مواجه است.

این مقام کاخ سفید ادامه داد که به اعتقاد وی یک حمایت دو حزبی در کنگره در خصوص افزایش حمایت ها از اوکراین وجود دارد.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید ادامه داد که امنیت ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین مساله است که ما را نگران می‌کند.

وی اضافه کرد: او رهبر جنگی است که در حال مقابله با دشمنی بی‌رحم و متجاوز است.

مشاور امنیت ملی آمریکا در خصوص خروج کشورش از افغانستان نیز گفت که بایدن همچنان معتقد است تصمیم درستی در خروج از افغانستان گرفته است.

وی ادامه داد: این نظریه که ما می توانیم به صورت نامحدود در افغانستان حضور داشته باشیم بر خلاف واقعیت است. من معتقدم که تصمیم اساسی رییس جمهور این بود که حضور آمریکا در افغانستان باید پایان یابد. عواقب انسانی وجود دارد که ما باید غیر از اتکا به استقرار تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی به آنها رسیدگی کنیم.

سالیوان همچنین از سفر بایدن به خاورمیانه و دیدار او با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی دفاع کرد و گفت: بخشی از دلیلی که چنین سفری انجام می شود این است که هیچ جایگزینی برای دیپلماسی مستقیم و رو در رو برای پرداختن به منافع آمریکا وجود ندارد.

وی با این حال حاضر نشد از ولیعهد عربستان یک ارزیابی بدهد و گفت که هنگامی که مشغول انجام شغل خود است نمی تواند در مورد رهبران جهان ارزیابی ارائه کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۰
در انتظار بررسی: ۹۱
انتشار یافته: ۱۹
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
تیجا دیدار بایدن این شد که پوتین به تهران امد و فردایش که به مسکو بر گشت با بن سلمان تماس تلفنی گرفت و هر دو بر مواضع مشترک در مورد تولید نفت تاکید کردند. به بیان دیگر پوتین همچنان به تعهد خود بر عرم حمله یمتی ها به عربستان در قبال عدم افزایش تواید نفت عربستان تاکید کرد. اما قسمت خطر ناک تر سفر بایدن و پوتین به خاورمیانه این است که بنظر میرسد پوتین بدنبال فعال کردن جبهه سوریه علیه امریکا برای راهی برای برون رفت از باتلاق اکراین است که می تواند ایران و نیروهای طرفدار ان را شدیدا در برابر اروپا و امریکا قرار دهید. هوشیار باشیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
بیا پایین بچه
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
اگر ا پوتین مالی بود اوکراینی به اون ضعیغی را الان شکست داده بود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
اگر پوتین مالی نبود تمام جبهه غرب 24 ساعته علیه ش تبلیغ نمی کردند و به اکراین اسلحه نمی دادند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
فقط پوتین نیست که مالی نیست. امریکا در افغانستان و عراق و ویتنام و .....، انگلستان در ایرلند، فرانسه در افریقا، عربستان در یمن، و .... نتوانستند شکست دهند
سبحانی
|
Germany
|
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
وقتی تکبر- توهم - زیاده خواهی -لات بودن- جنایتکاری -علاقه به قدرت نمایی -خوی ضدبشری و.....باهم جمع میشوند فاجعه ای مثل جنگ اوکراین را رقم میزند که تاکنون دهها هزارکشته ومیلیونها آواره داشته که معلوم نیست تا چندماه دیگربارسیدن فصل سرما چه عاقبتی خواهندداشت.مردم خودروسیه هم گرفتار تحریمهای بین المللی وتاوان حاکم جنایتکارو لاتشان را میدهند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
همه کامنت های بالایی رو خودت نوشتی

خیلی کلکی
....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
افغانستان و عراق و یمن که دم گوشتون هست و نمی بینید اکراین و می بینید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
فقط در جنگ اوکراین اینها جمع شده اند؟ در عراق و افغانستان و یمن و امریکای جنوبی و افریقا نیست؟
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
آمریکا خیلی پز HIMARS رو میداد که پوتین دخلشو آورد

ماله کش ها عصبانی هستن
ناشناس
|
Pakistan
|
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
یاد امام و شهدا که میفتم. با اوکراین احساس همدردی میکنم و نه با روسیه متجاوز
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
تف به دموکراسی هرچی سلبریتی و استندآپ کمدینه رای میاره و به قدرت میرسه و دنیا رو اینجوری نابود میکنه همین دلقک زلنسکی آخرش جنگ جهانی راه میندازه چون چیزی از سیاست بارش نبود و سیاست مدارهای غربی روش سوار شدن
علی
|
Germany
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
شعار ما مبارزه با استکبار ومستکبران بود.فقط همان نحوه اسکورت پوتین درتهران نشان داد که پوتین چقدر ضدمستکبربودن ومستضعف است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
زنده باد پوتین
پاسخ ها
ناشناس
| Austria |
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
این سه کلمه تکراری ارزش 7000 تومان را نداره. فقط 3000 تومان بدین بهش!
ایمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
آمریکا دیگر ابرقدرت نیست
تمام
پاسخ ها
ناشناس
| Austria |
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
نه، تو هستی!
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۱
ادعای انهدام چهار پرتابگر HIMARS اوکراین مانند بیشتر ادعاهای روسیه دروغ است و کوچکترین استنادی هم در تأیید ادعایشان ارائه نکرده اند. اگر این سامانه ها منهدم شده اند، پس اوکرانی ها با چه سلاحی انبارهای راهبردی و مقرهای فرماندهی اشغالگران در عمق 80 کیلومتری جبهه ها را هر شب و روز با دقت منهدم می کنند؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟