وضعیت بورس در مرداد ماه خوب می شود؟

در حال حاضر سهام ارزنده بسیاری در بازار وجود دارد، اما تمایل نقدینگی ورود به بازارهایی نظیر مسکن، سکه، دلار و خودرو است و متأسفانه حکایت این روزهای بازار سرمایه شبیه دانه‌های مرغوبی است که در زمین نامرغوب کاشته می‌شود؛ البته سابقه نشان داده این روند ادامه‌دار نبوده و بازارسرمایه با تاخیر حرکت خود را آغاز می کند.
کد خبر: ۱۱۳۱۳۹۳
|
۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۷ 24 July 2022
|
3797 بازدید

به گزارش بورس تابناک، امین دامچه، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با پایگاه خبری بازارسرمایه (سنا) گفت: باتوجه به عملکرد سه ماهه خوب و همچنین سودهای تقسیمی مناسب در مجامع شرکت‌ها، انتظار می‌رود بازار سرمایه وضعیت بهتری را در مرداد ماه داشته باشد؛ به‌خصوص در صنایع پالایشگاهی و اوره سازان وضعیت بهتری دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه خروج نقدینگی از بازار و ارزش معاملات پایین، باعث روند نزولی در بازار شده به‌طوریکه هر بالایی در بازار با موج فروشنده مواجه شود، در ادامه افزود: دلایل متعددی در این روند تاثیرگذار است؛ که می‌توان به ریسک‌های سیاسی، رکود و افت قیمت‌های جهانی، فاصله ۲۰ تا ۲۵درصدی دلار آزاد و نیما، افزایش نرخ بهره بانکی اشاره کرد. تمام این عوامل باعث شده اهالی بازار سرمایه نه تنها از تورم عقب بیفتند؛ بلکه بخش زیادی از سرمایه آنها از بین برود. شاخص کل هم در حال حاضر حدود ۳۰درصد پایین‌تر از سقف مرداد سال ۹۹ است، اما بسیاری از سهام بازار حدود ۶۰ الی ۸۰درصد پاینتر از سقف های مرداد ۹۹ هستند.

دامچه بیان کرد: در حال حاضر سهام ارزنده بسیاری در بازار وجود دارد، اما متاسفانه عوامل مذکور باعث شده نقدینگی تمایل بیشتری برای ورود به بازارهایی نظیر مسکن، سکه، دلار و خودرو داشته باشد. حکایت این روزهای بازارسرمایه شبیه دانه های مرغوبی است که در زمین نامرغوب کاشته می شود؛ البته سابقه نشان داده این روند ادامه دار نبوده و بازارسرمایه با تاخیر حرکت خود را آغاز می کند.

این فعال بازارسرمایه تصریح کرد: از نظر نموداری گروه‌های غذایی، زراعت، بانک، خودرو و انبوه سازی روی حمایت‌های مهمی قرار دارند. گروه‌های شیمیایی، فلزات و پالایشگاهی نیز نگاه ویژه‌ای به بازارهای جهانی دارند؛ زیرا عواملی چون تداوم افزایش نرخ بهره در آمریکا، افزایش تورم در اروپا و قرنطینه چین سبب افزایش انتظارات رکودی شده است، اما این عوامل پایدار نیست و در بلندمدت مجدداً رشد اقتصادهایی نظیر چین و هند سبب افزایش تقاضا در کامودیتی‌ها خواهد شد.

او اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود در مردادماه اگر وضعیت معاملات مانند خرداد و تیر باشد، شاخص در محدوده ۱.۴۰۰.۰۰۰ تا۱.۶۰۰.۰۰۰واحد نوسان کند و رشد یا افت جدی نداشته باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟