با صد و هشتاد و ششمین روز حمله روسیه به اوکراین

واکنش آلمان و فرانسه به پیشنهاد تحریم تمامی مردم روسیه/اعزام مین روب های ارتش انگلیس به اوکراین/تهدید گازی روسیه علیه غرب

صد و هشتاد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۳۷۴۶۵
|
۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۳ 28 August 2022
|
62835 بازدید
|

واکنش آلمان و فرانسه به پیشنهاد تحریم تمامی مردم روسیه

بین الملل تابناک: صد و هشتاد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

سرنگونی پهپاد اوکراینی بر فراز نیروگاه زاپوروژیا
۱۴۰۱/۰۶/۰۶ - ۲۲:۳۴

مقام‌های محلی خبر دادند که نیروهای ارتش روسیه یک پهپاد اوکراینی را بر فراز سرزمین‌های نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا سرنگون کرده‌اند.

این در حالی است که «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز یکشنبه گفت که این نهاد بین‌المللی همچنان در حال ادامه رایزنی‌ها با تمامی طرف‌ها برای اعزام هیئت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به نیروگاه اتمی زاپوروژیا در اوکراین است.

وی در ادامه گفت: «سامانه‌های ایمنی در نیروگاه زاپوروژیا کار می‌کنند و سطح تشعشع این نیروگاه در محدوده طبیعی قرار داد».

آلمان: ارسال سلاح به اوکراین را برای جنگی طولانی ادامه می‌دهیم
۱۴۰۱/۰۶/۰۶ - ۱۹:۱۶

وزیر امور خارجه آلمان اعلام کرد کشورش به ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین از جمله تامین سلاح سنگین، در مواجهه با جنگی که به گفته وی، «سال‌ها به طول خواهد انجامید»، ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری افه، «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان در گفت‌وگو با روزنامه «بیلد» تاکید کرد: برای من واضح است که اوکراین از آزادی و نظم صلح‌آمیز ما دفاع می‌کند و بنابراین تا زمانی که لازم باشد به حمایت مالی و نظامی از آن ادامه می‌دهیم.

وزیر امور خارجه آلمان با بیان اینکه جهان باید اینطور فرض کند که «این جنگ برای سال‌ها به طول بیانجامد» گفت: متاسفانه دولت روسیه در اندیشه به زانو درآوردن اوکراین و مردم این کشور است.

بائربوک با ابراز حمایت خود از اوکراین برای باز پس‌گیری کریمه که جامعه بین‌المللی از سال ۲۰۱۴، «الحاق غیر قانونی» این شبه‌جزیره توسط روسیه را به رسمیت نشناخته است، وعده داد: ما هر کاری که لازم است انجام خواهیم داد تا این هدف محقق نشود.

وزیر امور خارجه دولت «اولاف شولتس» صدر اعظم آلمان همچون «رابرت هابک» وزیر اقتصاد این کشور، پیش از آغاز جنگ اوکراین نیز خواستار پایان دادن به وابستگی به انرژی روسیه بودند. به این ترتیب بائربوک پیشنهادهای شرکای لیبرال خود مبنی بر فعال کردن مجدد خط لوله نورد استریم۲ به عنوان راهکار اضطراری مقابله با کمبود گاز در این کشور را نیز رد کرد.

اولاف شولتس چهارشنبه گذشته در پیامی ویدیویی که به مناسبت جشن ملی اوکراین در حساب کاربری خود در توییتر منتشر کرد، اعلام کرد این کشور ۵۰۰ میلیون یورو دیگر جنگ‌افزارهای نظامی به اوکراین تحویل خواهد داد که بخشی از آن در سال ۲۰۲۳ تحویل می‌شود.

صدراعظم آلمان با بیان اینکه تحریم‌های خود را [علیه روسیه] ادامه خواهیم داد، افزود: با حمایت مالی از اوکراین به بازسازی شهرها و روستاهای ویران شده این کشور کمک می‌کنیم.

نابودی سامانه های راکتی ارتش اوکراین
۱۴۰۱/۰۶/۰۶ - ۱۹:۱۲

سخنگوی وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه گفت پدافند هوایی روسیه ۲۸ راکت «اولخا» و «هایمارس» ارتش اوکراین را در مناطق عملیاتی سرنگون و یک موشک بالستیک «توچکا-یو» اوکراینی را نیز رهگیری کرد.

به گزارش خبرگزاری «تاس» ژنرال «ایگور کوناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت که ۲۸ راکت از سامانه‌های پرتاب راکت چندگانه اولخا و هایمارس در مناطق «ولگینکا»، «نووترویتسکویه» در جمهوری خلق دونتسک، «چرنوبایفکا» در منطقه خرسون، و همچنین بر فراز نیروگاه برق «کاخوفک»ا رهگیری شدند.

وی گفت: «علاوه بر این، یک موشک بالستیک توچکا-یو در هوا در منطقه "نوایا کاخوفکا" در منطقه خرسون سرنگون شد.»

کوناشنکوف همچنین گفت:«پدافند هوایی روسیه همچنین ۶ فروند پهپاد اوکراینی را در مناطق "استارومایورسکه"، "دوکوچایفسک"، "کومسومولسکی"، "ماکسیموفکا" در منطقه خارکف و بلایا کرینیتسا منهدم کرد.»

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این این کشور نیرو اعزام کرد و از آغاز عملیات نظامی خبر داد. روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند. به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است.

یک رسانه آمریکایی به تازگی در زمینه کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین نوشت، هدف رئیس جمهور آمریکا کمک به مجتمع نظامی و صنعتی آمریکا در بحبوحه تورم و مشکلات داخلی ایالات متحده است.

اعزام مین روب های ارتش انگلیس به اوکراین
۱۴۰۱/۰۶/۰۶ - ۱۴:۲۳

وزیر دفاع انگلیس اعلام کرد، مین روب‌های دریایی بدون سرنشین انگلیسی با ماموریت پاکسازی خط ساحلی اوکراین از مین و باز کردن مسیر محموله‌های غذایی به این کشور اعزام می شوند.

طبق گزارش رسانه‌های انگلیسی، قرار است پرسنل اوکراینی در انگلیس آموزش کار با شش دستگاه مین‌روب بدون سرنشین را ببینند.

در این گزارش ادعا شده است: «هدف از این برنامه کمک به از سرگیری نقل و انتقال غلات از اوکراین به دیگر نقاط جهان بعد از ایجاد اختلال در صادرات غلات این کشور و افزایش قیمت‌های جهانی غلات است».

وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد، تلاش‌ها برای صادرات مواد غذایی از اوکراین همچنان به سبب «مین‌های دریایی رها شده توسط نیروهای روس» با اختلال مواجه است.

«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس نیز در موضع‌گیری علیه روسیه ادعا کرد: «تلاش‌های بدبینانه مسکو برای باج‌گیری با تامین غذای جهان نباید موفق باشد».

او درباره برنامه کشورش برای اعزام مین‌روب به اوکراین گفت: «این تجهیزات و آموزش‌های حیاتی به اوکراین در امن نگه داشتن آب‌هایش، به بر قرار کردن جریان نقل و انتقال غلات به جهان و حمایت از نیروهای مسلح اوکراین در هدف آنها برای دفاع از بنادر و خط ساحلی خود کمک خواهند کرد.»

تهدید گازی روسیه علیه غرب
۱۴۰۱/۰۶/۰۶ - ۱۴:۲۱

معاون شورای امنیت روسیه گفت دولت مسکو در حال کار بر روی لایحه‌ مقررات ورود خروج و شهروندی روسیه برای افراد خارجی است. او همچنین گفت اگر غرب مسکو را تحت فشار نگذارد، روسیه آماده است طبق قرارداد صادرات گاز را ادامه دهد.

به گزارش خبرگزاری تاس، دیمیتری مدودف، رئیس شورای امنیت روسیه در جلسه سیاست مهاجرت این شورا گفت، بعضی از مسائل این حوزه ماهیت سیستمی داشته و برای رسیدگی به آنها به رویکردی یکپارچه نیاز است.

او گفت: لایحه‌ای جامع در حال آماده شدن است که ورود، خروج و اقامت خارجی‌ها در روسیه را کنترل می‌کند.

مدودف گفت، این لایحه تنها درباره به‌روزرسانی تجهیزات نبوده و با توجه به وضعیت موجود، شامل پیشگیری از خطرات جدی هم می‌شود.

معاون شورای امنیت روسیه گفت: کنترل ورود و قوانین مربوط به شهروندی مهاجران در قلمرو ما بخشی یکپارچه از نظام امنیتی خاک ماست. ما در فضایی قرار داریم که نسبت به چند سال گذشته کاملاً متفاوت است و باید حواسمان به این باشد.

این مقام روس همچنین گفت، اگر غرب با تحریم‌هایش کرملین را مجبور به کاری نکند، مسکو آماده است تا به میزان قراردادها به اروپا گاز بدهد.

مدودف گفت: ما همین حالا هم آماده‌ایم تا گاز را بر اساس مقدار قرارداد صادر کنیم. اما این به موضع کشورهای غربی بستگی دارد. اگر تحت فشار باشیم، اگر پرداخت‌ها ممنوع شود و یا تحویل توربین‌های تعمیر شده یا عملیاتی شدن خطر لوله انتقال گاز «نورداستریم ۲» به مشکل بخورد، آن وقت حجم صادرات گاز به اندازه‌ای نخواهد بود که کشورهای غربی انتظارش را دارند.

ارسال تسلیحات از مسیرهای دریایی به اوکراین
۱۴۰۱/۰۶/۰۶ - ۱۴:۲۱

روزنامه واشنگتن پست به نقل از مقامات دفاعی آمریکا گزارش داد، پنتاگون ارسال تسلیحات به اوکراین از طریق دریا را افزایش داده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، روزنامه واشنگتن پست در این گزارش نوشت: اگرچه کشتی‌ها نسبت به هواپیماها با سرعت پایین‌تری حرکت می‌کنند اما در مقابل قادر هستند مقادیر زیادی محموله منتقل کنند که به کی‌یف اجازه خواهد داد تا یک زرادخانه تسلیحاتی بزرگ‌تر بسازد.

مقامات دفاعی آمریکایی به این روزنامه گفتند: پنتاگون ارسال تسلیحات به اوکراین از طریق دریا را چند هفته پس از آغاز "عملیات نظامی ویژه" روسیه در اوکراین در پایان فوریه سال جاری میلادی آغاز کرد اما نقل و انتقالات دریایی در بهار امسال به طرز چشمگیری توسعه یافت.

توپخانه هویتزر و دیگر تسلیحات سنگین که آمریکا در حال حاضر به اوکراین ارسال می‌کند، از طریق دریا راحت‌تر منتقل می‌شوند. مقامات نظامی آمریکا از ارائه جزئیات مربوط به مسیرهای دریایی ویژه که برای ارسال تسلیحات به اوکراین استفاده می‌شوند، امتناع کردند اما گفتند که برخی از این تسلیحات مستقیما به میدان‌های نبرد فرستاده می‌شوند در حالی که برخی دیگر انبارهای آمریکا در اروپا را پر می‌کنند.

آمریکا اخیرا بسته کمک نظامی جدیدی به ارزش ۲.۹۸ میلیارد دلار برای اوکراین را اعلام کرد که شامل شش سیستم موشکی پیشرفته سطح به هوا (NASAMS) دیگر می‌شود.

بخش اعظم بسته‌های امنیتی قبلی برای اوکراین، بسته‌هایی بودند که تسلیحات و تجهیزات را از انبار دفاع ملی آمریکا ارسال می‌کردند. اما آمریکا در انبارش این سیستم موشکی پیشرفته را ندارد که فورا در اختیار اوکراین قرار دهد.

کالین کال، معاون وزیر دفاع آمریکا گفت، ارسال تجهیزات نظامی در بسته ۲.۹۸ میلیارد دلاری در چند ماه آتی آغاز خواهد شد و تا سال‌ها ادامه خواهد داشت.

واکنش آلمان و فرانسه به پیشنهاد تحریم تمامی مردم روسیه

دولت‌های برلین و پاریس درخواست مقامات ارشد کی‌یف برای تحریم کل جمعیت روسیه به بهانه حمایت از جنگ با اوکراین، را رد کردند.

شبکه بلومبرگ گزارش داد فرانسه و آلمان معتقدند که اتحادیه اروپا باید به صدور روادید برای روس‌هایی که با دولت مسکو ارتباط ندارند، ادامه دهد.

طبق این گزارش، در سندی که برای نشست وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در پراگ تهیه شده، پاریس و برلین تاکید کرده‌اند که ادامه صدور روادید برای شهروندان روسی که به مقامات روسیه مرتبط نیستند، از جمله دانشجویان، دانشمندان، متخصصان و افراد دارای مشاغل خلاق ضروری است.

در این سند آمده است: «با درک نگرانی‌های برخی از کشورهای عضو در این زمینه، ما نباید قدرت تغییردهنده تجربه شخصی زندگی در سیستم‌های دموکراتیک، به‌ویژه برای نسل‌های آینده را دست کم بگیریم».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وزرای خارجه اتحادیه اروپا در مورد طرحی بحث خواهند کرد که برای روس‌هایی که مایل به دریافت روادید کوتاه مدت هستند، رویه‌های اداری بیشتری را ارائه می‌دهد و همچنین آنها را مجبور به پرداخت هزینه بیشتر می‌کند.

انتظار می رود که مسئله ممنوعیت صدور روادید برای کل جمعیت روسیه، توسط شرکت کنندگان در نشست غیررسمی وزرای خارجه اتحادیه اروپا در پراگ در ۳۰ تا ۳۱ آگوست مطرح شود.

چندی قبل «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفته بود دولت‌های غربی باید به عنوان اقدامی تلافی‌جویانه علیه عملیات ویژه روسیه، ورود همه روس‌ها به کشورهایشان را به مدت یک سال ممنوع کنند.

«دمیترو کولِبا» وزیر خارجه این کشور نیز با تکرار ادعای زلنسکی، تمام مردم روسیه را به حمایت از عملیات نظامی در دونباس متهم کرده و از اتحادیه اروپا و دولت‌های عضو گروه ۷ خواست تا ورود آنها به کشورهایشان را ممنوع کنند.

مقامات اوکراینی در حالی تمام روس‌ها را حامی جنگ با کشورش معرفی کرده و خواستار تحریم همه آنها شده که قبلا در سخنرانی‌های مکرر، ادعا کرده بودند که مردم روسیه در حال به‌راه انداختن تظاهرات‌های ضد دولتی برای متوقف کردن عملیات در دونباس هستند.

پیش از آلمان و فرانسه نیز، آمریکا و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفته بودند از ایده اوکراینی‌ها درباره ممنوعیت صدور روادید برای تمام شهروندان روسی جهت ورود به این کشور حمایت نمی‌کنند.

دستور پوتین برای کمک‌ مالی به پناهجویان اوکراینی‌

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با امضای فرمانی به دارندگان گذرنامه اوکراینی که در طی جنگ اخیر وارد روسیه شده‌اند اجازه می‌دهد به طور نامحدود در این کشور زندگی و کار کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تا کنون، اوکراینی‌ها تنها می‌توانستند برای مدت حداکثر ۹۰ روز در چارچوب یک دوره ۱۸۰ روزه در روسیه بمانند و برای اقامت بیشتر یا کار کردن، باید مجوز ویژه یا مجوز کار دریافت می‌کردند.

براساس محتوای این فرمان موقت که روز شنبه انتشار یافت، شهروندان اوکراینی و مردم جمهوری‌های شرق اوکراین که روسیه استقلال آن‌ها را به رسمیت شناخته، اجازه می‌یابند بدون الزام به کسب مجوز کار در روسیه کار کنند و «بدون محدودیت زمانی» در این کشور زندگی کنند.

متقاضیان برای برخورداری از این تسهیلات باید انگشت نگاری، عکس برداری و آزمایشات مربوط به مواد مخدر و بیماری‌های عفونی را بگذرانند.

همچنین طبق این فرمان استرداد شهروندان اوکراینی از روسیه به استثنای افرادی که از زندان آزاد شده‌اند یا کسانی که تهدیدی برای امنیت روسیه محسوب می‌شوند، ممنوع می شود.

رئیس جمهور روسیه با امضای فرمان دیگری دستور داد تا مستمری های اجتماعی برای افراد آسیب‌پذیر، از جمله بازنشستگان، معلولان یا زنان باردار که اوکراین یا جمهوری‌های جدایی طلب شرق این کشور را به دلیل جنگ ترک کرده‌اند، برقرار شود.

بر اساس اعلام روسیه، ۳.۶ میلیون شهروند اوکراینی از جمله ۵۸۷۰۰۰ کودک از زمان شروع حمله به اوکراین در اواخر فوریه وارد روسیه شده اند.

در ماه جولای، کرملین دریافت ملیت روسی را برای اوکراینی‌ها آسان‌تر کرد در حالی که کی‌یف این اقدام را محکوم کرد.

آموزش سربازان اوکراینی توسط اسپانیا

وزارت دفاع اسپانیا در واکنش به اتهام مقام‌های اوکراینی مبنی بر اینکه این کشور تمام تلاش خود را برای کمک به اوکراین در جنگ علیه روسیه به کار نمی‌بندد، از عزم ارتش برای آموزش سربازان اوکراینی در خاک اسپانیا خبر داد.

به گزارش نشریه لا وانگواردیا، آموزش نیروهای اوکراینی طرحی است که احتمالا در چارچوب برنامه‌های بعدی اتحادیه اروپا گنجانده خواهد شد؛ چنان که «جوسپ بورل» نماینده عالی سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این هفته گفت: من نمی‌فهمم چرا ما ارتش موزامبیک را آموزش می‌دهیم اما ارتش اوکراین را نه.

به نوشته لا وانگواردیا، آموزش سربازان خارجی برای نیروهای مسلح اسپانیا فعالیت جدیدی نیست. در حال حاضر حدود ۱۵۰ سرباز اسپانیایی به نیروهای امنیتی ائتلاف بین‌المللی در عراق آموزش می‌دهند. حدود ۵۰۰ سرباز اسپانیایی به ارتش مالی آموزش می‌دهند تا توانایی‌های نظامی خود در راستای باز پس‌گیری تمامیت ارضی کشور را تقویت کنند و ده‌ها سرباز، نیروهای سومالیایی را در موگادیشو برای مبارزه با دزدی دریایی آموزش می‌دهند. ماموریت‌هایی که در قالب ناتو و اتحادیه اروپا در حال انجام است.

این آموزش «پایه» خواهد بود و به بخش‌های آموزشی مختلف تقسیم می‌شود که اولویت آن‌ها توسط نیروهای مسلح اوکراین تعیین می‌شود.

به نوشته این روزنامه، مادرید تمایل خود را برای آموزش سربازان اوکراینی در کنترل تانک‌های جنگی در خاک خود نشان داده است، به رغم اینکه این آموزش با توجه به استقرار تانک‌های لئوپارد و پیزارو توسط اسپانیا و در قالب ماموریت ناتو در لتونی می‌تواند در این کشور انجام شود.

«پدرو سانچز» نخست وزیر اسپانیا، در جریان سفر ماه آوریل خود به کی‌یف، پایتخت اوکراین، بر تعهد خود برای کمک به اوکراین تاکید کرد. با این حال، مشاوران رئیس‌جمهوری اوکراین از عدم حمایت اسپانیا در جریان درگیری با روسیه انتقاد کرده‌اند.

از زمان آغاز جنگ اوکراین، اسپانیا حامی نظامی و دپیلماتیک کی‌یف بوده و به تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو رای مثبت داده و محموله کمک‌های نظامی به کی‌یف ارسال کرده است.

 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۴
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۴۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
لعنت به غربگدا ها
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
روسیه عملا برجام را گروگان گرفته و مسئولان ایرانی اگر توافق کنند روسیه مسئله درست میکنه و اگر توافق نکنند امریکا مسئله و تحریم و فشار اقتصادی درست میکنه. روسیه از الان با مطرح کردن سواپ نفت و گاز خود از طریق ایران عملا به امریکا و اروپا اعلام میکنه توافق برجام یعنی خلع سلاح تحریمی امریکا و اروپا در مقابل روسیه و اگر توافق نشود یعنی ادامه و تشدید چالش هسته ای و منطقه ای ایران برای غرب. در این بین هیچ کس نمی پرسه که نظر ملت و منافع ملی ایران در این بین چگونه هزینه میشود
پاسخ ها
محمد فقیه نوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
احسنت
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
آدرس غلط نده - اسرائیل مانع امضا شدن برجامه

آمریما بدون اجازه صهیونیست ها کاری نمیکنه
محمدملکی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
اسراییل رو گندش کردن برای کسایی که میخان از مسر اصلی منحرف کنن وگرنه تا الان همه چه تموم بود و اسراییل بهانه ای شده جلوی توافق رو بگیرن
ناشناس
| Canada |
۲۰:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
رفیق! ۱۶ ۴۳... روسیه و واسراییل دارای هماهنگی استراتژیک هستند. ادرس غلط نیست. شک داری ببین مواضع روسیه در مورد حملات اسراییل در سوریه یا چرا روسیه بصورت کامل تحریم نشده. چون لابی طرفدار اسراییل هماهنگی پوتین با اسراییل را بدون ارج نمیگذارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
جناب غربگدا گفته اسرائیل مانع توافق برجام هست نه روسیه
چشماتو خوب باز کن متن را خوب مطالعه کن بعد نظر بده
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
اول اینکه ما که در غرب زندگی میکنیم هیچ بحرانی در مورد کمبود هیچ چیز احساس نمی کنیم. قیمتها کمی بالا رفته بود که الان دارد تعدیل می شود و قیمتهای بالا باعث کاهش مصرف و صرفه جویی و کاهش قیمتها شد. دوم اینکه هیچ کشوری ولو ضعیف بصرف اینکه برقش و بنزینش کم شود حاضر نیست کوتاه بیاید و عقب نشینی کند. حالا اگر اقای پوتین تصور میکند اروپا و غرب بخاطر گران شدن بنزین و گاز حاضر است به روسیه امتیاز بدهد و عقب نشینی کند مشخص میشود که اقای پوتین خیلی رسانه های خود روسیه را نگاه میکند و خودش باورش شده و سوم و اخر اینکه کارشناسان سیاست خارجی خیلی نباید روی اخبار رسانه ای تحلیل کنند. مثلا الان خرید نفت و گاز دنیا برای زمستان تمام شده. از خرید نفت تا تحویل نفت در مقصد حداقل چهار ماه زمان نیاز دارد. یعنی الان اروپا خریدش را انجام داده و خیالش راحت شده. ضمن اینکه ایران الان یک میایون بشکه صادرات دارد و حداکثر بعد از چند ماه اگر توافق شود یک میلیون بشکه دیگر می تواند اضافه کند. ولی خطر اساسی عراق و وضع سیاسی ان است. اگر چهار میلیون بشکه نفت عراق خدای نگرده بدلیل جنگ داخلی از بازار خارج شود وحشتناک بنفع یک قدرت نفتی درگیر در اکراین خواهد شد. ولی دود جنگ داخلی در عراق تا دهها سال بچشم ما در ایران خواهد رفت. هوشیار باشیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
خرید نفت و گاز اروپا تمام شده؟
این دروغو به اونا بگو که واکسن خریدن حسن رو باور کردن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
مساله گاز گرون شدن نیست... مساله قطع گاز هست. وقتی روسیه شیر گاز رو در زمستان ببنده.. کل اروپا اوکراین رو دو دستی تقدیم میکنه... شما که میگی در غرب مشکلی نداری همونجا بمون و سایتهای همونجا رو هم بخون... چرا میای توی تابناک جفنگ می نویسی؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
اولا که کانادا خودش نفت داره و نیازش اصلا مثل اروپا نیست دوما از مطالبی که راجع به خرید گاز نوشتی معلومه کلا هیچی نمی دونی از روند خرید نفت و گاز در دنیا.
ناشناس
| Canada |
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
همین کامنت را زیر خبر داخلی بنزین گذاشتم ۶ یا ۷ تا یا ده درصد منفی خورد ولی زیر خبر اخبار جنگ روسیه که گذاشتم بالای ۲۰ تا یا ۴۰ درثد منفی خورد. انتظار داشتیم سفارت فلان کشور بیشتر از اینها کامپیوتر داشته باشد. بزن Z رو و اضافه کار بگیر
ناشناس
| Canada |
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
بدوستان. المان بزرگترین وابستگی به گاز روسیه را دارد. ولی کل واردات گاز المان از روسیه حتی قبل از جنگ فقط ۷ درصد نیاز کل انرژی المان را تامین میکند که برای المان دست به نقد جبران ان خیلی ساده هست ولی المان می خواهد با حداقل هزینه از قطع گاز روسیه عبور کند. امریکا هم فقط در دو سال گذشته به بزرگترین صادر کننده گاز مایع دنیا تبدیل شده و بشدت در حال افزایش صادرات خود به اروپا بجای گاز المان هست و در بدترین شرایط اگر پوتین صادرات گاز خود به اروپا را در زمستان قطع کند برای همیشه بازار اروپا را به نفع امریکا از دست خواهد داد و از ان بدتر اعتبار روسیه حتی در نزد چین و هند به عنوان بازار اصلی روسیه از بین میرود چون چین و هند برای همیشه به یاد خواهند اورد که روسیه از گاز و نفت صادراتی خود به عنوان سلاح استفاده میکند و نباید خیلی مانند المان به روسیه متکی شد. فراموش نکنیم روسیه و چین ۷۰۰۰ کیلومتر مرز خاکی دارند و در طول دهها سال با هم رقابت و اختلاف مرزی داشتند که الان فقط تلاش می کنند ان را علنی نکنند
حمید
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
اره داداش تو راست میگی همه جا گل و بلبله غیر ایران. جمع کن همین که میگی تو غربی و اینجا داری نظرتو مینوسی اول تا آخر دروغاتو فهمیدیم دوروز دیگه که حاج پوتین فلکه رو بست باید بری هیزم جمع کنی مثل همون کاری که الان آلمانیا دارن میکنن
ناشناس
| Canada |
۲۱:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
حسن جان. به این راحتی وقتی اطلاع نداری به فرد دیگری نگو دروغگو. شما گمان میکنید که خرید نفت هم مانند خرید نان سنگگ است که بری نانوایی و پول را بدی و نان را بگیری بیاری بیرون. الان نرخ نفتی که اعلام میشود در دنیا مربوط به تحویل در اذر و دی هست. تا شما محموله نفتی را بخری و اسناد مالی ان را جابجا کنی و نفت درمقلا نفتکش در خلیج فارس یاوارد کشتی شود و مثلا در بندر هلند تخلیه شود و تا بدست پالایشگاه المان برسد سه تا چهار ماه زمان میبرد. همین هست که در ماههای مرداد و شهریور اوج خرید نفت برای زمستان در کشورهای صنعتی است. نفتی که اذر خریده شود مربوط به مصرف فصل بهار هست. به این راحتی بدیگران میگوییم دروغگو و انتظار برکت و نصرت الهی هم داریم.
محمد فقیه نوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۷
دوست عزیز من کامنت های شما را دوست دارم بد نمینویسی مشکل اینه روسیه گاز خودش را کاملاً قطع نکرده الان روسیه بیاد در کشور شما پایگاه نظامی بزنه و کشور شما کانادا بخواد کاملاً از بریتانیا مستقل بشه و سیاست نزدیکی به روسیه و همینطور عضو یک پیمان شبیه ناتو از جنس روسی اش بشه اون لحظه واکنش همسایه جنوبی شما آمریکا به این قضیه چیه یا بریتانیا خب بگیم بریتانیا موافقت کنه ولی آمریکا چی بعضی از کشورها حق عضویت در سازمان ملل را ندارند استرالیا نیوزیلند کانادا مستقل نیستند هروقت شخص شخیص پادشاه بریتانیا پست فرماندار کل را لغو و نظام سیاسی این کشور جمهوری یا پادشاهی شد بیان عضو سازمان ملل بشند شما نخست وزیر را با رأی ملت انتخاب بکن ولی پادشاه بریتانیا رییس حکومت شما را انتخاب کنه آیا آن کشور مستقل است که میگویید مردم اوکراین از بند روسیه خارج شدند اصلأ کشوری به اسم اوکراین وجود داشته بخدا قسم من مثل شما از دخالت های روسیه و چین در امور داخلی ایران و بعضی از کشورها عصبانی هستم ولی درمورد تایوان و اوکراین و بلاروس من طرف این کشور ها هستم چند روز که نبودید من ناراحت بودم چون کسی نبود که اطلاعات جدید به ما بده من بشخصه ارادت خاصی نسبت به شما دارم حداقل از بعضی ها باسواد تر هستید منم کانادا را دوست دارم جای آرومی است لطفاً چاپ کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
هشدار.هشدار.هشدار



قابل توجه دامداران و مرغداران محترم سراسر کشور



به هیچ عنوان از کنستانتره پلت و مش،تولیدی کارخانجات خوراکدام و طیور سراسر کشور،جهت حیوانات و پرندگانتان استفاده نفرمائید،
صاحبان این کارخانجات،سبوس گندم یارانه ایی که سهم شما دامداران و مرغدارانه زحمتکشه،رو در بازار آزاد فروخته و بجاش از پوسته آسیاب شده برنج(معروف به سبوس برنج دوکوب دقیقا شبیه سبوس گندم)رو در خوراکشان استفاده مینمایند.


لطفا به دوستان و همکارانتان اطلاع رسانی فرمائید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
کامنت های این غربگداهارو بخونید طرف میاد کامنت میزاره کمونیست ها فلان و بهمان و سربازای روسی بی خدا هستن و کافرن. ببینید این غربگداها چقدر عقب افتاده ان که هنوز بعد از 30 سالی که از تجزیه شوروی گذشته نفهمیدن که اون دولت بود که کمونیستی بود و مردم روسیه کافر و بی خدا نیستن بلکه روسیه یکی از مذهبی ترین کشورهاست و تمام مردمش مسیحی ارتدوکس هستن.
قبل انقلاب حتی در ایران که یک کشور کاملا مسلمانه هم کمونیست ها فعالیت داشتن و این ربطی به بی خدا بدون یا نبودن مردم کشوری نداره.

البته انتظار سواد داشتن از عقب مانده های غربگدا غیرمنطقیه. اینها اگر سواد داشتن که غربگدا نمیشدن. ولی همینکه حتی نمیدونن مردم روسیه مسیحی ارتدوکس هستن و نمیدونن پوتین مسیحیه و میگن پوتین کافره کمونیسته نشون میده این بدبخت ها چقدر مشنگ و بی سوادن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
شما چرا سنگ روسیه را به سینه می زنی معلومه که در مدرسه هم تاریخ نخوندی با این همه تحریفی که داره بازم همیشه اشغالگر کشورمان بوده و قراردادهای ننگین را بر ما تحمیل کرده . اگه اونا غرب گرا هستن . شما هم شرق گرایی .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
این چرت و پرت ها رو قبلا هم نوشته بودی ...... فقط به امتیازات منفی نگاه کن تا هم خجالت بکشی و هم اینکه بفهمی چقدر حرفت بی منطق و در جهت دریافت ساندیس است
..
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
حق گفتی
البته اینا بی سواد نیستن
خودشونو میزنن به اون راه
عجب
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
شمایی که ادعای سوادو شرق گرایی داری اول از همه ادبیات حرف زدنتو درست کن بعد بیا نظر بده
البته از امسال مثل تو چیز بعیدی نیست، خیلی وقت با لفاظیاتون دارید خون مردمو تو شیشه میکنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
احسنت
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
پوتین بد جوری در گوشه رینگ افتاده. تنها راه فرارش ایجاد یک بحران بسیار بزرگ اندژی برای دنیاست. عراق شدیدا داره بحرانی میشه و مانند مدل لیبی و سوریه و لبنان اگر جنگ داخلی بین شیعیان بشه براحتی پوتین می تواند چهار میلیون بشکه نفت تولیدی عراق را از بازار خارج کند باضافه پوتین و دوستان پوتین می توانند بدنیا نشان دهند که غرب و امریکا در عراق هم مانند افغانستان شکست خوردو ..... خیلی باید هوشیار بود. چنین جنگی شاید بتواند پوتین را نجات دهد ولی دودش دهها سال به چشم ملت ایران خواهد زفت. دقیقا مانند گرد و خاک عراق
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
شما تو کانادا کار ندارین؟؟؟ حالا هی بیا یه جممله رو بنویس
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
17:59
کانادا کجا بود! بابا این یکی از اون پیر بدبخت های آلبانیه فیلترشکن روشن میکنه ای پی البانی مشخص نشه. روزی 200 مرتبه اینجا کامنت میزاره اراجیف میگه =)
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
شما نمی خواد غصه پوتین بخوری قطعا هر کی هست از امثال شما بسیار باهوشتر است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
شما آلبانی نشینها که از همه جا بیخبرید وتحلیلهایتان هم بدرد خودتان می‌خورد بدبخت گداها وطن فروش‌ها
دیگر کارتان تمام شده در مورد روسیه هم دخالت می کنید
شما ها کارتان تمامه پیروفرسوده ها
محمد فقیه نوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۷
موافقم نباید پوتین را از باتلاق نجات داد ولی شخص زلنسکی هم نرمال نیست میترسم از چاله بیفتیم تو چاه
ناشناس
|
Canada
|
۱۵:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
روسیه عملا برجام را گروگان گرفته و مسئولان ایرانی اگر توافق کنند روسیه مسئله درست میکنه و اگر توافق نکنند امریکا مسئله و تحریم و فشار اقتصادی درست میکنه. روسیه از الان با مطرح کردن سواپ نفت و گاز خود از طریق ایران عملا به امریکا و اروپا اعلام میکنه توافق برجام یعنی خلع سلاح تحریمی امریکا و اروپا در مقابل روسیه و اگر توافق نشود یعنی ادامه و تشدید چالش هسته ای و منطقه ای ایران برای غرب. در این بین هیچ کس نمی پرسه که نظر ملت و منافع ملی ایران در این بین چگونه هزینه میشود وقتی سیاست خارجی کشور زا نتوانستیم مستقل از نگاه یه شرق یا غرب پیش ببریم نتیجه همین میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
ببخشید شما یک کشور با موقعیت استراتژیک و دارای نفت و گاز نام ببر که سیاست خارجی مستقل داشته باشه. حتی دانمارک 5 میلیون نفری هم که نزدیک قطب هست سیاست مستقل نداره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
مزدور کانادایی سکوت کن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
مرگ بر لیبرالیسم و کمونیسم و فاشیسم
زنده باد ناسیونالیسم
مرگ بر مزدور های شرق و غرب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
من در تعجبم هست چرا کشورهای غربی تسلیحات به اوکراین نمی دهند و قطره چکانی به کیف ارسال می‌کنند مگر واقعیت مثل روز روشن نیست کی در خاک دیگری هست مگر سربازان روس در خاک کشور اوکراین نیستند مگر تجاوز شکل دیگری دارد
پاسخ ها
عموناصر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
کمی عقلتو کار بندازی مسئله حله. روسیه توی خاک
اوکراینه ، اوکراین تحت فرامین غربه ( آمریکا وانگلیس ) و دوس نداره جنگ به این زودیها تموم بشه همانند جنگ جهانی دوم مردم آمریکا اصلا جنگ رو حس نمی کنند . روسیه هم پدر سوخته تر از عرب هستش واگر گفته بشه دست همه توی یک کاسه است حرف گزافی گفته نشده .و بالاخره این آمریکائیها هستند که دارند بیشترین لذت رو از کشته شدن سربازان ونابودی
تجهیزات روس واوکراین می برند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
چون غربی ها به نئونازی ها اعتماد ندارند فقط غربگرای ساده و بیسواد است که به دولت اکراین اعتماد دارد
کمال
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۷
میخوان کم کم روسیه هرچی داره شلیک کندبعدمی افتن به جونش بدجوری براش نقشه کشیدن یک شکستی بخورددیگه منم منم نکند
محمد فقیه نوری
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۷
آیا میشه هزینه یک جنگ جهانی جدید را داد
اکبر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۶
هرجا اشه. کچله پاشه هرجای دنیا جنگه آمریکا ناتو غربه. براینها کویت
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟