رئیس دیوان عدالت اداری:

«نباید به خاطر مهسا امینی اصل نظام را هدف قرار داد»

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: اتفاقی که نباید رخ داده است و باید اصل قضیه روشن شود و در صورت احراز بروز تخلف، باید تمامی ابعاد آن بررسی شود و با مسببان و عوامل این وضعیت، برخورد قانونی صورت پذیرد.
کد خبر: ۱۱۴۱۴۸۹
|
۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶ 20 September 2022
|
12260 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مظفری، رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به موضوع مهسا امینی گفت: مردم مراقب باشند و فریب جریانات انحرافی را نخورند و برای این موضوع نباید اصل نظام را هدف قرار داد.

مظفری در تبیین تفاوت اعتراض و اغتشاش و آشوب اظهار داشت: دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی ایران برای ناامن کردن کشور در هر مقطع و زمانی برنامه دارند و مترصد فرصتی هستند تا نقشه‌های خود را عملی سازند و از فوت خانم امینی نیز در حال بهره برداری به نفع خود هستند.

وی افزود: مردم مراقب باشند و فریب جریانات انحرافی را نخورند و برای این موضوع نباید اصل نظام را هدف قرار داد. دشمن با هدایت این جریان و انحراف آن به سمت خواسته‌ها و نقشه‌های شوم خودشان، سعی در تفرقه افکنی و ارائه رفتار‌های ساختارشکنانه و ضدیت با نظام را دارند.

رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به "تقدیم ۲۵۰ هزار شهید برای انقلاب اسلامی" خاطرنشان کرد: شخصیت‌های بزرگی مانند حضرت امام (ره) به عنوان بنیانگذار این انقلاب و نظام و مقام معظم رهبری را چطور می‌شود بخاطر موضوعی که در حال بررسی می‌باشد مورد هدف قرار داد و اصل نظام را زیر سوال برد. باید دشمن‌شناس بوده و در راه شهدای انقلاب و آرمان‌های آن‌ها حرکت کنیم.

مظفری در پایان با بیان اینکه باید راه سعادت و پیشرفت را زیر پرچم انقلاب و ولایت ادامه دهیم، گفت: شهدا با نثار جان خود درخت تنومند انقلاب را آبیاری کردند و اکنون نیز وظیفه اصلی ما پاسداری از خون شهدا و تداوم راه آن‌ها برای صیانت از آرمان‌های انقلاب و نظام است تا زمانی که این پرچم به دست صاحب آن، امام زمان (عج) تحویل داده شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟