به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، پرداخت الکترونیک پاسارگاد یکی از شرکتهای ارائه دهنده خدمات پرداخت است که اقدامات اولیه در راستای ورود به بورس را طی میکند.
الکترونیک پاسارگاد، از زیر مجموعههای فناپ و سهامدار نهایی بانک پاسارگاد، در تیر ماه سال ۱۴۰۰ پذیرش و در مرداد ماه سال ۱۴۰۱ با نماد “پی پاد” در فهرست نرخهای بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شده است و انتظار میرود تا در آیندهای نزدیک شاهد عرضه اولیه این نماد باشیم.
این شرکت از ۱۲ شهریور ماه نیز اقدام به انتشار اطلاعات خود در سامانه کدال کرده تا مقدمات شفاف سازی اطلاعات و عرضه سهام آن به عموم در ماههای آینده در بازار فراهم شود.
شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در حوزه ارائه خدمات و راهکارهای نرمافزاری و سختافزاری در حوزههای مربوط به پرداخت الکترونیکی فعالیت میکند. این شرکت علاوه بر موضوعات اصلی فعالیت خود نیز به موضوعات فرعی همچون خرید، فروش، واردات، صادرات و تولید ابزار و تجهیزات الکترونیک، شبکه، دستگاههای پرداخت و دریافت پولی و بانکی، تمامی اقلام مجاز بازرگانی و سرمایهگذاری در اجرای طرحهای صنعتی و تجاری، انجام امور بازرگانی، سپردهگذاری و مشارکت در شرکتهای ایرانی و خارجی میپردازد.
در کنار موضوعاتی که به آنها اشاره شد، ارائه آموزشهای حرفهای در زمینه فعالیت شرکت و انجام عملیاتی و معاملات مجاز مالی، خدماتی و تجاری و تولیدی در ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با فعالیت شرکت را نیز انجام میدهد.
سهامدار عمده این مجموعه شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد (فناپ) است که با حدود ۷۳ درصد بیشترین سهم را در اختیار دارد، شرکت کاشفان نواندیش پارس و شرکت پیامآوران مدیریت ایرانیان هرکدام با ۱۳،۵ درصد دیگر سهامداران “پی پاد” هستند.
سرمایه شرکت با ۹۸۷ نیروی انسانی در بدو تاسیس ۱۰ میلیون تومان بوده که طی ۸ مرحله افزایش سرمایه به ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
پرداخت الکترونیک پاسارگاد برای ۱۲ ماهه منتهی به ۱۳۹۹ مبلغ ۳۰۰ ریال سود تصویب کرد. براساس این گزارش؛ تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه پرداخت الکترونیک پاسارگاد (پی پاد) دوره۱۲ماهه منتهی به ۱۳۹۹/۱۲/۳۰ که در تاریخ ۱۴۰۰/۰۲/۰۴ برگزارشد، بررسی شد.
سرمایه ثبت شده شرکت ۲،۰۰۰،۰۰۰ میلیون ریال است و سود خالص هر سهم شرکت ۳۱۲ است و سود نقدی هر سهم شرکت ۳۰۰ ریال است. سود انباشته پایان دوره شرکت ۶۱۸،۴۰۸ میلیون ریال است.
پرداخت الکترونیک پاسارگاد در سال ۱۴۰۰ سود خالصی معادل ۱۵۹ میلیارد تومان داشته که نسبت به سال قبل از آن رشد ۱۴۵ درصدی داشته است.
شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد جزئیات زمین و املاک شرکت را منتشر نمود.