نبض خبر

لحظات حمله گروهی به یک خانه و سرقتش در تهران

کد خبر: ۱۲۹۴۳۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵ 15 March 2025
تعداد بازدید : 2551
کد خبر: ۱۲۹۴۳۹۹
|
۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۵ 15 March 2025
|
5372 بازدید
|
بازدید 5372
ویدیویی از حمله گروهی سارقین به یک خانه در شهرک غرب در فضای مجازی منتشر شده است. آن گونه که در توضیحات ویدیو آمده و در تصاویر نیز قابل تشخیص است شش سارق مسلح با سر و روی پوشیده مسلح به قمه حدود ساعت 24 دوشنبه 20 اسفند 1403 به خانه‌های حمله می‌کنند که دو زن در آن حضور دارند و پسر و پدر خانواده هم بعدتر به آن باز می‌گردند. سارقان با قمه پدر و پسر خانواده را زخمی می‌کنند و‌‌ دست و پای پدر را می‌بندند. دختر خانواده در انتهای ویدیو با دست و دهان بسته از طبقه بالا پایین می‌آید، در حالی که مشخص است مورد ضرب و شتم قرار گرفته است. سارقان مشخصا به دنبال اموال قیمتی و پول بودند چون با دو کیسه نسبتا کوچک اما پر محل را ترک می‌کنند. این تصاویر سرقت وحشتناک را می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۸
ناشناس
|
Poland
|
۲۱:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
عوضش امنیت داریم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
نتیجه گسترش وقاحت و فساد وفحشا در این شهر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
نشانه مماشات و احکام قضایی مصلحتی باعث جری شدن سارقین اموال و نوامیس شده. با این وضعیت باید مردم به سلاح گرم مسلح بشن. نمیشه که بریزن تو خونه، بزنند و ضرب و شتم کنند و اموالتو ببرند تازه اگه به ناموست تجاوز نکننند، بعدش راحت برند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
سارقان شناسایی و سریعاً اعدام گردند این خواسته همه مردم با شرف ایران است
ناشناس
|
France
|
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
خدا رو شكر امنيت داريم.
غلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
اینم از امنیت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
امنیت داره فوران می کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
خوبه چقدر امنیت در کشور بجای رفتن ۵۰۰ متر زیر زمین این افراد را از جامعه حذف کتید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۶
آی گل گفتی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
از خونشون مشخصه بسیار پولدار هستن و سارقان هم مشخصه معمولی نیستن و از اون حرفه ای ها هستن که افراد پولدار رو زیر نظر میگیرن.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
بدلیل گسترش فقر دزدها هم دیگه ریسک پذیری شون بیشتر شده. ولی اینا یکم مشکوک نبودن؟ انگاری با دزدها یکم خودمونی نبودن؟
فرشید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
ولی خدایی خوبه امنیت داریم هرچی نداریم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۵
وقتی بیکاری زیاد شده و فاصله طبقاتی زبیاد شود هروز باید منتظر چنین رخدادهایی باشیم افراد چیزی برای از دست دادن ندارند یک پودار می شوند یا فقیر که ماندن در زندان فرقی برایشان با بی پولی در جامعه ندارند>؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟