واکنش روسیه به جلسه شورای حقوق بشر علیه ایران

نماینده روسیه در ژنو از تشکیل جلسه ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره ایران انتقاد کرد و گفت، هدف آن صدور قطعنامه‌ای «سیاسی‌کاری‌شده» برای ثبات‌زدایی از وضعیت ایران است.
کد خبر: ۱۱۵۱۸۸۵
|
۰۴ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۶ 25 November 2022
|
7078 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا از خبرگزاری تاس، گِنادی گاتیلوف، نماینده دائمی روسیه در ژنو، برگزاری جلسه ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل درباره ایران را «غیرسازنده» تلقی کرد.

گاتیلوف گفت که چنین ابتکاراتی هیچ ارتباطی به نگرانی‌های حقوق بشری ندارند، چراکه هدفشان برچسب‌ زدن و اعمال فشار بر کشورها با دستاویز قرار دادن حقوق بشر است.

این دیپلمات روس در ادامه بر «نادیده گرفتن فاحش» این موضوع تاکید کرد که ایران « اطلاعات مفصلی درباره اقدامات معطوف بر پیش‌برد و صیانت از حقوق بشر و عمل به وظایفش در این زمینه ارائه می‌کند.»

او در همین راستا گفت: اگرچه کسانی که این جلسه ویژه را برگزار کرده‌اند اهمیت چندانی به این موضوع نمی‌دهند. هدف اصلی آن‌ها صدور قطعنامه سیاسی‌کاری شده دیگری برای ثبات‌زدایی از وضعیت سیاسی داخل ایران است.
گاتیلوف همچنین بیان کرد که ایده تشکیل یک «هیات حقیقت‌یاب» بدون رضایت مقامات ایران، «در واقع، غیرقانونی است.»

او خواستار «دست کشیدن از مداخله در امور داخلی ایران و متوقف کردن ثبات‌زدایی از وضعیت آن شد.»

به گزارش ایسنا، اظهارات این دیپلمات روس در پی این مطرح می‌شود که شب گذشته و در پی تشکیل جلسه ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل برای بررسی «وضعیت حقوق بشر» در ایران، قطعنامه‌ای علیه ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل با ۲۵ رای موافق، ۶ رای مخالف و ۱۵ رای ممتنع به تصویب رسید.

آرژانتین، بنین، جمهوری چک، فنلاند، فرانسه، گابن، گامبیا، آلمان، هندوراس، ژاپن، لیبی، لیتوانی، لوکزامبورگ، جزایر مارشال، مکزیک، مونته‌نگرو، نپال، هلند، پاراگوئه، لهستان، جمهوری کره، سومالی، اوکراین، انگلیس و آمریکا به قطعنامه ضدایرانی رای مثبت دادند.

کشورهای بولیوی، برزیل، کامرون، ساحل عاج، هند، اندونزی، قزاقستان، مالاوی، مالزی، موریتانی، نامبیا، قطر، سنگال، سودان، امارات متحده عربی و ازبسکتان رای ممتنع به این قطعنامه دادند و ارمنستان، چین، کوبا، اریتره، پاکستان و ونزوئلا مخالفت خود با این قطعنامه را ابراز کردند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۴
ایران باید یکبار برای همیشه تکلیف خود را با برنامه هسته ای روشن کنه. الان وضعیت اکراین رو ببینید شش ماهه سگ های ناتو دارند اطراف روسیه پارس می کنند ولی جرأت شلیک یه ترکش داخل خاکش رو ندارند چون ده هزار کلاهک پیشرفته هسته ای داره. ایران باید با توجه به موقعیتش صاحب کلاهک هسته ای بشه مثل هند و پاکستان اونوقت سایه تجزیه و جنگ نظامی برای همیشه از سر ایران برداشته می شه و سعودی اینترنشنال و مصی قمی و الباقی دست از سر این کشور بر می دارن. فقط این وسط باید مواظب غضنفرهای داخلی باشید که گل به خودی نزنند و مردم رو بیش از این عصبانی نکنند. تحریمها هم تهش همینجاست و چیزی نمونده که تحریم نکرده باشند. آنوقت می بینید چطور همه این سلبریتی های خودفروخته و الباقی می رن پی کارشون یکبار برای همیشه. حقوق بشر و اینام که کلا کشک بوده و هست.
پاسخ ها
چرت
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۴
لطفا امثال جنابعالی ساکت باشید وضع اقتصادی زندگی مردم رو خرابتر نکنید. اولا دو سه مرتبه به درون خاکش شلیک کردند. دوم هنوز جنگ تمام نشده به اونجا هم میرسیم. سوم چه فاجعه ای از سقوط اقتصاد و هیمنه دروغین روسیه بالاتر و کشته های بیشمار و در ادامه هم بزودی برکناری خفت بار پوتین. زمستان سرد هم برای ما آمد و اروپایی ها آخ نگفتن. چهارم: مهمتر از داشتن کلاهک هسته ای داشتن توان پرتاب به سمت ابرقدرت ها و تضمین نابود نشدن خودتان است. یکی بزنید به فرض هم بخورد به اروپا هزار تا در شهرهای ایران فرود خواهد آمد. تا کی تفکر را تعطیل میکنی ناشناس عزیز
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟