به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، امیر دریادار دوم داداش زاده در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه تبریز به مناسبت روز نیروی دریایی افزود: در تیر رس بودن صادرات و واردات ما در خلیج فارس برای رژیم بعث عراق یکی از علل وسوسه صدام سرمست در حمله به کشورمان بود تا بتواند به اقتصادمان ضربه بزند، ولی باتفکر علمی حاکم بر نیروی دریایی تلاششان ناکام ماند و در کمترین مدت نیروی دریایی و سکوهای نفتی خودشان از بین رفت.
وی ادامه داد: در طول دفاع مقدس نیروی دریایی ما، سیادت دریایی خود را در دریاها با محافظت از کشتیهای تجاری وارداتی و صادراتی و نفتکشهایمان نشان داد.
امیر دریادار دوم داداش زاده اظهار کرد: پس از دفاع مقدس نیز نیروی دریایی توانست نهضت بازسازی تعمیر ونگهداری تجهیزات خود را شروع کند و برای قطع وابستگی به دانش و تخصص فنی خارجی در سال ۷۶ ساخت ناوشکن تمام ایرانی را شروع کرد.
رئیس دفتر مطالعات راهبردی نیروی دریایی اضافه کرد: اینک ۵ ناوگروه تمام ایرانی در اقصی نقاط دنیا در اقیانوسهای مختلف حضور دارند وبرای تأمین امنیت خطوط مواصلاتیمان عملیات انجام میدهند.
امیر دریادار دوم داداش زاده افزود: دستیابی به فناوری بالای ساخت زیردریایی، تجهیز ناوها به انواع موشکهای بازدارنده، برخورداری از ناوهای پهپادبر، ارتباط تنگاتنگ با دانشگاهها برای ارتقای دانش تخصصی، قابلیت هم افزایی و برگزاری رزمایش دریایی با نیروهای دریایی برتر جهان و جمع آوری نیروهای تجسسی آمریکا از خلیج فارس از دستاوردها و توانمندیهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی است.