میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ارتش روسیه ۲ جنگنده اوکراینی را سرنگون کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد پدافند هوایی ارتش این کشور ۲ جنگنده و ۲ بالگرد ارتش اوکراین را سرنگون کرده و نیروهای روسیه در منطقه دونتسک نیز در حال پیشروی هستند.
کد خبر: ۱۱۵۳۴۳۹
| |
5129 بازدید

ارتش روسیه ۲ جنگنده اوکراینی را سرنگون کرد

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، وزارت دفاع روسیه در گزارش روزانه خود از تحولات میدانی جنگ در اوکراین اعلام کرد پدافند هوایی ارتش این کشور در ۲۴ ساعت گذشته ۲ جنگنده سوخو را سرنگون کرده است.

در بیانیه وزارت دافاع روسیه آمده است: یک جنگنده نیروی هوایی ارتش روسیه جنگنده سوخو-۲۵ نیروی هوایی اوکراین در آسمان روستای یوریواکا و یک جنگنده میگ-۲۹ در منطقه زوِرِو در دونتسک را سرنگون کرد.

طبق این بیانیه پدافند هوایی ارتش روسیه در ۲۴ ساعت گذشته ۲ بالگرد می-۸ و ۱۰ پهپاد ارتش اوکراین را در مناطق مختلف سرنگون کرده است.

افزون بر این، آن‌گونه که وزارت دفاع روسیه اعلام کرد در شبانه‌روز گذشته بیش از ۷۰ نظامی ارتش اوکراین در مناطق درگیری در دونتسک کشته شده و تجهیزات نظامی آنها نیز منهدم شده و نیروهای ارتش روسیه نیز در منطقه دونتسک در حال پیشروی هستند.

 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات