با دویست و نود و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین

آماده شدن روسیه برای حمله بزرگ در سال جدید میلادی/ نبرد شدید نیروهای روسیه و اوکراین در شهر باهموت/طرح آمریکا برای جنگ فرضی با روسیه/ تمرین نظامی بلاروس برای مداخله در جنگ اوکراین

دویست و نود و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۱۵۴۷۲۲
|
۲۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴ 13 December 2022
|
12137 بازدید
|

نبرد شدید نیروهای روسیه و اوکراین در شهر باهموت/طرح آمریکا برای جنگ فرضی با روسیه

بین الملل تابناک: دویست و نود و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

حمایت بیشتر اروپا از اوکراین برای گذر از زمستان
۱۴۰۱/۰۹/۲۳ - ۰۰:۲۲

- کمیسیون اروپا اقدامات جدیدی را برای حمایت از اوکراین در طول فصل زمستان از جمله تحویل ژنراتورهای برق، لامپ های کم مصرف و ایجاد یک مرکز اهدایی ویژه در لهستان انجام می دهد.

 اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا در کنفرانس "ایستادن در کنار مردم اوکراین" در پاریس گفت: با کاهش دما، اروپا از اوکراین حمایت بیشتری می کند، ما ۸۰۰ ژنراتور برق و به زودی تا ۳۰ میلیون لامپ LED ارائه می دهیم که می تواند به صرفه جویی در انرژی کمک کند.

اورسولا فون در لاین در ادامه افزود: ما همچنین در حال ایجاد یک مرکز جدید اتحادیه اروپا در لهستان برای ارائه انرژی و کمک های بهداشتی به اوکراین هستیم.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا خاطر نشان کرد که مرکز سلامت و انرژی نجات اروپا هفته آینده افتتاح خواهد شد و هر اهداکننده شخص ثالث مجاز خواهد بود برای کمک در حمل و نقل در اوکراین کمک های مالی کند.

با نزدیک شدن به فصل سرمای زمستان کمیسیون اتحادیه اروپا از اواخر فوریه، مرکز هماهنگی واکنش اضطراری اتحادیه اروپا بیش از ۷۶ هزار و ۶۷۷ تن بسته حمایتی به اوکراین ارسال کرده است.

اروپا زمان اعمال تحریم های جدید علیه روسیه را اعلام کرد
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ - ۲۲:۲۵

ماروس سفکوویچ معاون روابط بین نهادی کمیسیون اروپا گفت که اتحادیه اروپا ممکن است پیش از نشست شورای اروپا در ۱۵ دسامبر (۲۴ آذر) در مورد نهمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه به توافق برسد.

 سفکوویچ در کنفرانس مطبوعاتی پس از شورای عمومی اتحادیه اروپا گفت: ما امیدواریم که رهبران تحریم‌های موجود علیه روسیه را (به پیش ببرند) در حالی که بسته نهم تحریم‌ها توسط کشورهای عضو قبل از شورای اروپا تأیید می‌شود.

کشورهای غربی پس از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در ۲۴ فوریه در اوکراین، با تعهد اتحادیه اروپا به پایان دادن به وابستگی خود به منابع انرژی روسیه، کمپین تحریمی جامعی را علیه روسیه آغاز کردند.

اتحادیه اروپا تاکنون هشت بسته تحریمی را علیه مسکو تصویب کرده است.

آماده شدن روسیه برای حمله بزرگ در سال جدید میلادی
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ - ۲۰:۰۲

دیمیترو کولبا وزیر خارجه اوکراین ادعا کرد که همزمان با ادامه حملات روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین، مسکو در حال آمادگی برای یک حمله بزرگ در اوایل سال ۲۰۲۳ است.

به گزارش "گلوبال میل"، دیمیترو کولبا درحالی که از یک پناهگاه در مرکز کی یف با خبرنگاران گفت و گو می‌کرد، افزود: پس از کنترل خرسون در ماه نوامبر توسط نیروهای اوکراینی، روسیه نتوانسته است سرعت خود در پیشروی را بار دیگر بدست آورد.

وی ادامه داد: بسیج نیروها، به کارگیری سربازان و آموزش آن‌ها و جابجایی سلاح‌های سنگین در سراسر روسیه، نشان می‌دهد که آن‌ها امیدوار به شکست خط دفاعی ما و پیشروی در مناطق عمیق‌تر اوکراین هستند.

وزیر خارجه اوکراین اذعان کرد که اوکراین به سرعت درحال مصرف ذخایر تسلیحات خود است.

وی در ادامه خواستار دریافت موشک‌های دوربرد و همچنین توپ های ۱۵۵ میلی‌متری شد که یکی از تسلیحات اصلی نیروهای زمینی اوکراین برای اقدامات دفاعی و تهاجمی است.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل اظهار کرد : جنگ در اوکراین یک کابوس بشردوستانه بی‌امان است و باگذشت روزها و کاهش دما، وضعیت در این کشور وخیم‌تر می‌شود.

آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در کنفرانس بین المللی اوکراین گفت: غیرنظامیان اوکراینی در فصل زمستان بهای سنگینی می‌پردازند.

دبیر کل سازمان ملل ادامه داد: این شرایط به ویژه افرادی که در خط مقدم درگیری‌ها در اوکراین زندگی می‌کنند وخیم‌تر است و آن‌ها از گرما، آب و خدمات ضروری محروم هستند.

آمریکا در حال نهایی کردن برنامه ارسال سامانه موشکی پاتریوت به اوکراین
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ - ۱۹:۲۱

شبکه خبری سی‌ ان ان آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی گزارش داد دولت جو بایدن در حال نهایی کردن ارسال سامانه پدافند موشکی پاتریوت به اوکراین بوده و ممکن است تصمیم نهایی خود را برای ارسال سامانه های دفاع موشکی پاتریوت به اوکراین در هفته جاری اعلام کند.

سی ان ان به نقل از مقاماتی که نام آنها را بیان نکرده است، می گوید که انتظار می‌رود بایدن برنامه هایی را جهت تامین موشک‌های پاتریوت برای اوکراین تایید کند.

بر اساس این گزارش، اوکراینی‌ها برای استفاده از موشک‌های پاتریوت در پایگاه ارتش آمریکا در آلمان آموزش خواهند دید.

پیش از این، سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که کشور در حال حاضر برنامه ای برای ارسال سامانه موشکی پاتریوت به اوکراین ندارد.

پاتریک رایدر سخنگوی پنتاگون در جمع خبرنگاران گفته بود: مریکا درحال حاضر برنامه ای برای ارسال سامانه موشکی پاتریوت به اوکراین را ندارد.

سخنگوی پنتاگون ادامه داد: آمریکا هنوز آماده ارائه جنگنده به اوکراین نیست و اوکراینی ها دریافت این جنگنده ها را یک اولویت فوری نمی دانند.

پیش از این، خبرگزاری رویترز گزارش داد: پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) پیشنهاد بوئینگ برای تامین نیاز اوکراین به بمب های دقیق و ارزان قیمت برای استفاده در سامانه های موشکی را بررسی می کند.

کرملین: عقب‌نشینی از اوکراین محال است
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ - ۱۵:۴۸

سخنگوی کرملین گفت که خروج نیروهای روسیه از اوکراین قبل از پایان سال جاری میلادی، اصلا ممکن نیست.

به گزارش اسپوتنیک، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در پاسخ به سخنان ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین که خواسته بود روسیه تا قبل از کریسمس نیروهایش را از اوکراین خارج کند، گفت: این موضوع قابل بحث نیست.

این سخنگو افزود که بدون در نظر گرفتن واقعیت‌های جدید در اوکراین، هیچ پیشرفتی در زمینه انعقاد صلح حاصل نمی شود. طرف اوکراینی باید این واقعیت‌هایی را که در تمام این مدت شکل گرفته را در نظر بگیرد. این واقعیت‌هایی است که به دلیل سیاست رهبری اوکراین و رژیم امروز اوکراین طی ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته شکل گرفته است.

وی افزود: و این واقعیت‌ها می‌گوید که موضوعات جدیدی در روسیه ظاهر شده‌اند و آنها در نتیجه همه پرسی که در آنجا برگزار شد ظاهر شدند. بدون در نظر گرفتن این واقعیت های جدید، هر نوع پیشرفتی غیرممکن است.

تمرین نظامی بلاروس برای مداخله در جنگ اوکراین
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ - ۱۵:۴۸

وزارت دفاع بلاروس امروز سه‌شنبه در یک تمرین نظامی از پیش اعلام نشده، آمادگی نیروهای خود را برای مداخله احتمالی در جنگ اوکراین، محک زد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع بلاروس اعلام کرد که مینسک یک تمرین نظامی بمنظور بررسی آمادگی جنگی نیروهای خود برگزار کرده است.

در بیانیه این وزارتخانه ضمن تاکید بر حرکت نیروها در کوتاه ترین زمان ممکن "به سمت نواحی تعیین شده"، آمده است که سربازان بلاروسی باید سازماندهی حفاظت و دفاع، ایجاد گذرگاه بر روی رودهای «نمان» و «برزینا» و اجرای تجهیزات مهندسی را انجام دهند.

وزارت دفاع بلاروس همچنین اضافه کرده است که تجهیزات و پرسنل نظامی (به مناطق مشخص) انتقال پیدا خواهند کرد و تردد در برخی از جاده‌های عمومی محدود خواهد شد.

این تمرین نظامی درحالی انجام شده است که گمانه زنی‌هایی در مورد مداخله احتمالی بلاروس در جنگ اوکراین وجود دارد، چرا که این کشور خاک خود را برای تمرین نظامی در اختیار روسیه قرار داده و همچنین یک نیروی نظامی مشترک با مسکو تشکیل داده است.

۲۳ مهر ماه وزارت دفاع بلاروس از ورود کاروان نظامیان روسیه به این کشور و برگزاری یک رزمایش مشترک بین دو کشور خبر داد.

الکساندر لوکاشنکو رییس جمهوری بلاروس پیش از آن در یک جلسه با نیروهای امنیتی و نظامی کشورش از توافق بر سر استقرار یک گروه منطقه‌ای از نیروهای فدراسیون روسیه و جمهوری بلاروس خبر داده بود.

طرح آمریکا برای جنگ فرضی با روسیه
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ - ۱۵:۴۵

نشریه فارن پالسی به نقل از منابع خود نوشت: پنتاگون در حال کار بر روی طرح‌های عملیاتی در صورت وقوع جنگ فرضی با روسیه است.

 سه منبع مرتبط با فارن پالسی گفته‌اند که وزارت دفاع آمریکا برای بررسی الزامات مهمات برای نبرد فرضی میان ناتو - روسیه و ارسال تسلیحات بیشتر به اوکراین از سوی کنگره تحت فشار قرار گرفته است.

مقامات نظامی و دفاعی بارها در جلسات توجیهی اخیر به قانون‌گذاران و دستیاران گفته‌اند که آستانه مهمات تعیین شده در برنامه‌های جنگی پنتاگون - مانند نبرد احتمالی آمریکا و ناتو با روسیه که می‌تواند شامل یک سناریوی نظامی در منطقه کم جمعیت سووالکی در نزدیکی مرز مسکو با بالتیک باشد - از ارسال مهمات بیشتر ایالات متحده به اوکراین جلوگیری می‌کند.

این استدلال ابتدا در پاسخ به این سوال مطرح شد که چرا دولت بایدن سامانه موشکی تاکتیکی ارتش معروف به ATACMS را که یک موشک هدایت‌شونده ساخت آمریکاست و به ارتش اوکراین اجازه می‌دهد تا اهداف روسیه را تا فاصله ۲۰۰ مایلی از خط مقدم هدف قرار دهد، در اختیار اوکراین قرار نمی‌دهد.

نمایندگان کنگره که این مناظره را دنبال می‌کردند به فارن پالسی گفتند که مقامات دفاعی و نظامی گفته‌اند که ذخیره‌سازی‌های الزام شده در طرح‌های جنگ آمریکا روند کمک نظامی آمریکا به اوکراین را در ماه‌های اخیر کُند کرده است.

منابع می‌گویند که ژنرال مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا از ارسال بیش از حد سلاح به کی‌یف ناراضی است.

این نشریه توجه خود را به این واقعیت جلب کرد که مطابق با برنامه‌های عملیاتی پنتاگون برای رویارویی فرضی با روسیه، مقدار بسیار دقیق مهمات باید در انبارهای ارتش ایالات متحده ذخیره شود. با این حال، در چارچوب درگیری در اوکراین و کمک‌های نظامی مداوم به این کشور، واشنگتن زمانی برای پر کردن ذخایر تسلیحات خود ندارد.

نمایندگان کنگره به نوبه خود ذخیره منابع را مطابق با برنامه‌های عملیاتی بخش نظامی ضروری نمی‌دانند. این نماینده می‌گوید: تقریباً هرگز در کل انبار ما این استانداردها رعایت نمی‌شد و هیچکس هم توجهی نمی‌کند.

نبرد شدید نیروهای روسیه و اوکراین در شهر باهموت 

یک مقام ارشد نظامی آمریکا اعلام کرد نبرد شدیدی میان روسیه و اوکراین برای کنترل شهر باهموت صورت گرفته است.

این مقام ارشد نظامی آمریکا عصر دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که روسیه عملیات ضدحمله‌ای را برای خارج کردن شهر باهموت از کنترل نیروهای اوکراین آغاز کرده و نبرد شدیدی در اطراف آن درگرفته است.

این مقام آمریکایی که نامش بیان نشده است، افزود: نیروهای روسیه در پیشروی زمینی به موفقیت‌های فزاینده‌ای دست پیدا کرده‌اند ولی شهر همچنان تحت کنترل اوکراینی‌ها است.

این مقام ارشد نظامی آمریکا تصریح کرد: ارتش اوکراین در زمستان نیز به اجرای عملیات‌ خود ادامه خواهد داد.

به گفته وی، در کرانه شرقی رودخانه دنیپرو نیز دهها هزار نیروی روسی مستقر شده‌اند.

زاخارووا: کوزوو با آتش بازی می‌کند

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که مسکو از افزایش تنش‌ها در کوزوو که مقصر آنها را مقاماتی با قومیت آلبانیایی‌ «رادیکال» و حامیان غربی آنها می‌داند، نگران است.

به گزارش خبرگزاری راشا تودی، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه دوشنبه به خبرنگاران گفت: مقامات در پریشتینا با همدستی ایالات متحده و اتحادیه اروپا یک سری اقدامات تحریک‌آمیز را انجام داده‌اند و از خشونت با انگیزه قومی برای هدف قرار دادن صرب‌های باقی مانده در کوزوو استفاده کرده‌اند.

زاخارووا گفت که آلبین کورتی، نخست‌وزیر کوزوو با «بازی با آتش، ایجاد هیستری صرب‌هراسی و تشدید تنش‌ها دارد به یک درگیری مسلحانه نزدیک می‌شود تا توجهات به سیاست داخلی شکست‌خورده خود را منحرف کند.» او افزود که فقط بردباری صرب‌های محلی و دولت بلگراد مانع از تبدیل اوضاع به خشونت آشکار می‌شود.

ماریا زاخارووا با تایید موضع بلگراد مبنی بر اینکه آلبانیایی‌های کوزوو و غرب به طرز «ریاکارانه» قطعنامه ۱۲۴۴ شورای امنیت سازمان ملل، توافق‌نامه‌های بروکسل و واشنگتن را نادیده می‌گیرند، گفت: ما با رهبری صربستان اعلام همبستگی می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: قطعنامه ۱۲۴۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد، تصریح می‌کند که صربستان به وضوح می‌تواند نیروهای امنیتی خود را به کوزوو بفرستد و حتی مدافعان نظم مبتنی بر قوانین نمی‌توانند این موضوع را انکار کنند.

او به طور خاص به اظهارات اخیر آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه آلمان اشاره کرد که چنین استقراری را «کاملاً غیر قابل قبول» دانست و صربستان هم این واکنش آلمان را «پوچ» توصیف کرد.

زاخارووا خاطرنشان کرد: ایالات متحده و اتحادیه اروپا به جای فشار بر آلبانیایی‌های قومی برای پایبندی به توافق‌های امضا شده، سند بروکسل را به‌طور آشکار نابود کرده‌اند و عمل شریرانه قلدری و سرزنش صرب‌های کوزوو را ترجیح می‌دهند.

ماه گذشته، بروکسل و واشنگتن موفق شدند دولت کوزوو را که صربستان آن را استان جدا شده خود تلقی می‌کند، متقاعد کنند که از طرح خود برای غیرقانونی دانستن پلاک‌های خودروهای صربستان که وارد کوزوو می‌شوند، صرف‌نظر کند. آرامش نسبی اما کمتر از دو هفته دوام آورد.

در همین حال روز دوشنبه «الکساندر بوتسان-خارچنکو» نماینده روسیه در بلگراد به شبکه تلویزیونی روسیا۲۴ گفت که بن‌بست کنونی در کوزوو شباهت عجیبی به بحران دونباس دارد.

این دیپلمات گفت: کل وضعیت، همه چیز، از جمله نگرش پریشتینا (دولت کوزوو) نسبت به صرب‌های کوزوو، هرچند در مقیاس کوچک‌تر، شبیه به آنچه در اوکراین اتفاق افتاده و همچنان هم در حال وقوع است، است. غرب هم با دولت با قومیت آلبانیایی کوزوو هم همان رفتاری را دارد که با کی‌یف دارد.

این نماینده روسیه با مقایسه بحران دونباس با تنش‌ها در کوزوو، افزود که «میل پریشتینا برای کنترل تمام کوزوو، از جمله مناطقی با سکنه صرب، آن هم به هر قیمتی، چیزی است که در قلب این بن‌بست نهفته است. هرگونه تشدید بیشتر وضعیت، منجر به عواقب شدیدتری خواهد شد.

در تاریخ ۱۰ دسامبر، «ویوسا عثمانی» رئیس جمهوری کوزوو اعلام کرد، انتخابات محلی که قرار بود در ماه جاری میلادی در مناطقی با جمعیت اکثرا صرب برگزار شود، تا آوریل سال آتی میلادی به تعویق می‌افتد.

در همان روز، «الکساندر ووجیچ» رئیس‌جمهوری صربستان هم گفت که بلگراد از صلحبان‌های ناتو می‌خواهد تا اجازه دهند نیروهای ارتش و پلیس صربستان در کوزوو مستقر شوند، با این حال او گفت که فکر نمی‌کند این خواسته تایید شود. وی طی یک کنفرانس خبری در بلگراد اظهار کرد که این خواسته را طی نامه‌ای به اطلاع فرمانده نیروهای ناتو در کوزوو موسوم به "کی‌فور" (KFOR) می‌رساند.

وزیر خارجه آلمان هم گفت که لفاظی صربستان درخصوص مسئله کوزوو "غیر قابل قبول" است و به تنش‌های پیرامون کوزوو دامن می‌زند.

پس از اعلام استقلال کوزوو از صربستان در ۱۸ فوریه ۲۰۰۸، برخی از کشورها از جمله آمریکا، آلمان و انگلیس، استقلال کوزوو را به رسمیت شناخته و برخی دیگر مانند روسیه، یونان و صربستان از به رسمیت شناختن کوزوو مستقل خودداری کردند. صربستان، امروزه هنوز کوزوو را با عنوان استان خودمختار کوزوو و متوهیا، بخشی از قلمرو خود به حساب می‌آورد.

این اولین باری است که بلگراد براساس مفاد یک قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد که به جنگ ۱۹۹۸-۱۹۹۹ خاتمه داد، که در آن ناتو علیه صربستان برای حفاظت از کوزوو با اکثریت آلبانیایی‌تبار وساطت کرد، درخواست استقرار نیرو در کوزوو کرده است.

این قطعنامه می‌گوید که صربستان می‌تواند تا ۱۰۰۰ مامور نظامی، پلیس و مقام‌های گمرک را در اماکن مذهبی مسیحیان ارتدوکس، مناطقی که اکثریت صرب دارند و گذرگاه‌های مرزی مستقر کند و این در صورتی که چنین استقراری توسط فرمانده کی‌فور تأیید شود.

درخواست زلنسکی از روسیه برای خروج نیروها از اوکراین

رسانه‌های محلی گزارش دادند که رئیس‌جمهوری اوکراین از روسیه خواسته تا خروج نیروهایش را در زمان کریسمس آغاز کند.

به گزارش خبرگزاری دولتی «اوکرینفورم» اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین در سخنانی ویدیویی خطاب به اجلاس سران گروه هفت (جی۷) از روسیه خواست حداقل تلاش کند تا ثابت کند که با نزدیک شدن به کریسمس قادر به کنار گذاشتن «تخاصم» است.

زلنسکی با بیان اینکه اگر روسیه نیروهایش را از اوکراین خارج کند، یک توقف بلندمدت جنگ تضمین می‌شود، گفت: این زمانی برای مردم عادی است که به صلح فکر کنند نه تهاجم.

رئیس‌جمهوری اوکراین استدلال کرد که پاسخ روسیه به این درخواست نشان خواهد داد که روس‌ها دقیقا چه می‌خواهند؛ صلح یا جنگ. او افزود: هر آنکه جنگ را به ما تحمیل کرده، باید آن را تمام کند.

 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
مرگ بر پوتین جنایتکار
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
جنگ با روسیه امکان پذیر است روسیه تضعیف شده است و فکر کنم خیلی راحت اشغال بشه مرگ بر کمونیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
آمریکا با روسیه نمیجنگه.شما به فکر خودتون باشید.تئوریسینتون میگه معترضا دارن گریه میکنن لابد تحمل شوک الکتریکی و ضربه کابل و ندارن
سیدمحسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
انشالله اشغالگران روس شکست بخورند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
اکراین کریمه رو زد چون جز خاک روسیه نیست . اگر بلاروس در جنگ دخالت کند نمی تواند کمک زیادی به روسیه بکند اما قطعا مینسک با خاک یکسان خواهد شد !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
حالا که اقتصاد روسیه در حال فروپاشی هست لحن مقامات روسی هم متفاوت از قبل و ملایم تر شده . تا جایی که میگویند : بدون در نظر گرفتن واقعیت‌های جدید در اوکراین، هیچ پیشرفتی در زمینه انعقاد صلح حاصل نمی شود . یعنی اعتراف به ضعیف تر شدن روسیه و دست بالا گرفتن اوکراین هیچ مذاکره صلحی صورت نمی گیرد . روسها دوست داشتند از موضع قدرت حرف بزنند و اوکراینی ها از روی ناچاری صلخ را قبول کنند که خوشبختانه به هدفشان نرسیدند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
به امید شکست پوتین وپیروزی اکراین .
محمد فقیه نوری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۲
نبرد شدید در مسکو
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
بلاخره روسیه فهمید که استفاده از ارتشش برای جنگ با امریکا و اروپای نیابتی، دودش فقط تو چشم خودش میره و هیچ خسارتی به امریکا و متحدانش وارد نمیشه؛ پس بلاخره ترفندش رو عوض کرد و در حال حاضر داره مقدمات حمله کاربردی و نهایی علیه اوکراین رو تدارک میبینه. با زدن منابع انرژی در فصل سرما میخواد اوکراین رو خالی از سکنه کنه تا زمینه برای استفاده از بمب های اتم تاکتیک فراهم بشه و همچنین روند جنگ رو کند تر کنه تا امادگی لازم برای دخالت ناگهانی امریکارو هم کسب کنه.
چه امادگیی؟
اگر امریکا و ناتو بخوان ارتششون رو به مرز روسیه برسونن قطعا از راه هوایی و آبی ممکن نیست باید از زمین برسن، و اگه بخوان از محلی عبور بدن که امن باشه قطعا اون محل اوکراین نیست چون زیر موشک های اتم تاکتیکی روسیه قرار داره و تلفات ناشی از اون غیر قابل تصوره. بهترین محل، رد شدن از کشور متحد و هم مرز روسیه مثل بلاروس است است که روسیه نتونه با سلاح هدف قرارشون بده مگه نه؟
پس امادگی یعنی تقویت بلاروس.!
انشالله تا بعد از عید یا سریعتر به ی نتیجه خوبی برسن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۲۳
پوتین الهی که ور بپری
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟