همکاری بغداد و اربیل برای مین‌روبی گسترده

- وزارت محیط‌زیست عراق و اداره مین‌زدایی اقلیم کردستان از توافق با یکدیگر در خصوص پایان دادن به پرونده مین‌ها و بقایای جنگی خبر دادند.
کد خبر: ۱۱۵۹۸۷۴
|
۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۴ 16 January 2023
|
3418 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از شفقنا؛ خبرگزاری رسمی عراق(واع) نوشت؛ وزارت محیط زیست عراق با انتشار بیانیه‌ای از دیدار امروز (دوشنبه) «نزار آمیدی» وزیر محیط زیست عراق با «جبار مصطفی» رئیس اداره مین‌زدایی اقلیم کردستان در حضور دیگر مقامات دو طرف، خبر داد.

وزیر محیط زیست عراق در این دیدار ضمن تأکید بر گسترش همکاری‌ها میان این وزارت‌خانه و اداره مین‌زدایی اقلیم کردستان گفت دولت عراق با پاک‌سازی تمام مناطق آسیب‌دیده از جنگ، می‌خواهد هرچه سریع‌تر ساکنین این مناطق را به منازلشان بازگرداند.

طبق این گزارش؛ رئیس اداره مین‌زدایی اقلیم کردستان نیز با تأکید بر اهمیت تقویت روابط چارچوب‌های هماهنگی در زمینه آگاهی زیست‌محیطی و رسانه‌ها در مناطق آسیب دیده گفت این اقلیم با هرگونه تلاش داخلی و خارجی برای حل مسئله مین‌زدایی همکاری خواهد کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟