قهرمانی ارتش‌های جهان از کف ایران رفت
آیا نباید سرپرست تیم و کادر فنی به برنامه زمان‌بندی مسابقات توجه می‌کردند تا پیش از مسابقات در سالن حاضر می‌شدیم؟ تا پایان بازی, هفت بر چهار پیش بودم که داور به من شش اخطار داد و هشت اخطاره شدم و شکست خوردم. در این شرایط هم کسی نبود که به ناداوری‌ها اعتراض کند و مظلومانه از سکونشینی بازماندم.
تاجیک: وقتی باختم، مربیان خواب بودند!
هجدهمین دوره رقابت‌های قهرمانی تکواندو ارتش‌های جهان، در حالی با قهرمانی کره و نایب قهرمانی ایران به پایان رسید که در صورت خطا نکردن کادر فنی تیم اعزامی ایران، کشورمان برای نخستین بار می‌توانست جام قهرمانی ارتش‌های جهان را از آن خود سازد.
به گزارش خبرنگار ورزشی «تابناک»، در حالی که تیم تکواندو نیروهای مسلح ایران تا روز پایانی رقیب مدعیان کره جنوبی برای به دست آوردن جام قهرمانی ارتش‌های جهان بود، اشتباه مربیان اعزامی و همچنین حجم ناداوری‌هایی که توسط کره‌ای‌ها صورت پذیرفت، باعث شد تا ایران نتواند در وزن هشتم، صاحب نشان طلا شود و بدین سبب از سکوی قهرمانی جهان فاصله گرفت. با وجود این، تلاش شد از بیان خطای کادر فنی تیم ایران پرهیز شود و با در پیش گرفتن سیاست سانسور، مسئولیت به دست نیاوردن مدال زرین این دوره از مسابقات، به داوران و نماینده وزن هشتم ایران سپرده شود، اما مسکوت گذاشتن واقعیات چندان به طول نینجامید و تاجیک به بیان حقایق پرداخت.
حسین تاجیک، تکواندوکار وزن هفتم ایران در مسابقات قهرمانی ارتش‌های جهان، درباره رویدادهای روز پایانی که منجر به قهرمان نشدن ایران در آن شد، به خبرنگار «تابناک» گفت: صبح روز مسابقات، یک مبارزه با تکواندوکار لبنان انجام دادم و با نتیجه هشت بر سه، حریفم را شکست دادم و ظهر برای ناهار رفتیم تا همان‌گونه که مربیان گفته بودند، ساعت 14 برای پیگیری مبارزات به سالن بازگردیم، اما من حدود ساعت 13 به سالن بازگشتم تا زودتر آماده شوم، اما در آن هنگام متوجه شدم یک دقیقه زمان معمول که در صورت غیبت بازیکن لحاظ می‌شود، برای من گرفته شده و داوران می‌‌خواهند به دلیل غیبتم، من را بازنده اعلام کنند که با اصرار من و یکی از بازیکنان! در حالی که نه گرم کرده بودم و نه حتی مربی در کنارم بود که روی صندلی کوچ بنشیند و در طول مبارزه هدایتم کند! روی شیاپ چانگ رفتم و مبارزه‌ام را آغاز کردم.
این قهرمان با اخلاق تکواندو کشورمان ادامه داد: آیا حق من نبود که یک کوچ داشته باشم تا بتوانم با تمرکز مبارزه کنم و آیا نباید سرپرست تیم و کادر فنی به برنامه زمان‌بندی مسابقات توجه می‌کردند تا پیش از مسابقات در سالن حاضر می‌شدیم؟ اگر به صورت اتفاقی به محل مسابقات نرفته بودم، حتی آن مبارزه نیز انجام نمی‌شد!
وی در پاسخ به این موضوع که در زمان برگزاری مبارزه دوم مربیان، در چه موقعیتی بودند، تصریح کرد: زمانی که داوران اجازه مبارزه به من دادند، مربیانم خواب بودند! و مطمئناً همین بی‌توجهی باعث شکست من شد، چراکه ایتالیایی‌ها، تکواندوکار مطرحی ندارند و با توجه به آن‌که حریف کره‌ای نیز شکست خورده بود، قهرمانی من قطعی بود. روی صندلی کوچ من به جای مربیان، مسعود حجی زواره، یکی از بازیکنان اعزامی نشست و این مسأله جای تأسف دارد!
تاجیک درباره نحوه پیگیری مبارزه گفت: به ‌رغم آن‌که داوران پذیرفتند، وارد زمین شوم، یک امتیاز منفی به من دادند، اما با این حال و با وجود آنکه آمادگی لازم را نداشتم و یک باره مبارزه را آغاز کرده بودم، تا پایان بازی, هفت بر چهار پیش بودم که داور به من شش اخطار داد و هشت اخطاره شدم و شکست خوردم. در این شرایط هم کسی نبود که به ناداوری‌ها اعتراض کند و مظلومانه از سکونشینی بازماندم.
وی در پاسخ به این پرسش که مسئول اطلاع‌رسانی اشتباه به بازیکنان ایران، کادر فنی تیم اعزامی بود یا مسئولان برگزاری این مسابقات، اظهار داشت: اشتباه از مربیان بود، چرا که اگر اطلاع‌رسانی مسئولان برگزاری رقابت‌ها اشتباه بود، دیگر تیم‌ها نیز با مشکل مشابه روبه‌رو می‌شدند.
نماینده وزن هشتم کشورمان، علت مسکوت گذاشتن این موضوع را چنین تشریح کرد: مسئولان هیچ گاه منافع خودشان را به خطر نمی‌اندازند؛ منافع آنان نسبت به منافع و جایگاه بازیکنان در اولویت است که در این چهارچوب، ندانم‌کاری‌ها همیشه گردن بازیکنان می‌افتد. من ماه‌ها برای شرکت در این مسابقات تمرین کردم و به گواه کارشناسان در اوج آمادگی بودم، اما متأسفانه با این غفلت‌ها، همه زحماتمان به باد رفت و پس از بازگشت تیم همه دنبال کارشان رفتند؛ رسانه‌ها نیز همگی نوشتند: تاجیک باخت، اما نگفتند چه شد که تاجیک باخت.
وی در پایان یادآور شد: قصد بیان این مسائل را نداشتم، اما در این شرایط که آبرو و حیثتم در خطر بود، راهی جز بازگو کردن حقیقت پیش رویم نبود و به همین خاطر، این مسائل را بازگو کردم تا زیر سؤال نروم.
با توجه به اظهارت شفاف این بازیکنان، باید دید فدراسیون تکواندو یا تربیت بدنی نیروهای مسلح، پاسخگوی وقایع رخ داده خواهند بود، یا این که بدون توجه به جام قهرمانی ارتش‌های جهان ـ که می‌توانست راهی پایتخت ایران شود‌ ـ همه این اشتباهات نادیده انگاشته شود؟

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1387/03/11
پاسخ

پیش می آید دیگر آقای تاجیک نباید ناراحت باشند مگر مسئولین محترم فدراسیون می توانند با شکم خالی و گرسنه در سالن حضور داشته باشند . عجب توقعی دارید شما؟؟!!

کاربر مهمان -> 1387/03/11
پاسخ

همیشه ما قربانی مسائل جزیئ مثل همراه نداشتن دستکش و کلاه و ... می‌شویم اینبار هم قربانی خواب‌‌آلودگی مربیانمان شدیم که قطعا بخاطر اطلاع‌رسانی اقای تاجیک خود ایشان همانند علی کریمی محروم خواهند شد. به نظر شما این همه همراه دنبال یک یا چند بازیکن رفتن و بی‌خاصیت بودن همراهان چه معنی می‌دهد هزینه این مملکت خرج چه کسانی می‌شود... آیا کسی وجود دارد که پیگیر این قضایا باشد ؟

کاربر مهمان -> 1387/03/12
پاسخ

تو کشور ما عادیه.اصلا خودتونو ناراحت نکنین.اگه خودت برای خودت کاری کردی آره .انتظار از دیگران که برای مملکتشون از غذا و استراحت عصرانه شان بگذرند نباید داشته باشید همیشه پیش میاد .باید خودتونو عادت بدین .

کاربر مهمان -> 1387/03/12
پاسخ

ازالان بدانید فاتحه تاجیک جان به علت مصاحبه علیه مسئولان دلسوز تیم ملی....

کاربر مهمان -> 1387/03/12
پاسخ

واقعاً متاسفم برای مسئولین فدراسیون که با به راحتی سهل انگاریشان آرزوهای ملت ایران و این ورزشکار با اخلاق را به باد دادند.

کاربر مهمان -> 1387/03/12
پاسخ

همه چیزمون به همه چیزمون میاد !

کاربر مهمان -> 1387/03/12
پاسخ

مهم این است که حسین عزیز در قلب همه ما جا دارد و قهرمان واقعی به زعم بنده و دیگر هموطنان اوست . آرزوی موفقیت ایشان در مسابقات جهانی و المپیک را داریم .

کاربر مهمان -> 1387/03/12
پاسخ

جناب تاجیک به جمع مردم ایران خوش اومدی!!!

کاربر مهمان -> 1387/03/12
پاسخ

آخه حیف نیست قید خواب و چرت نیمروز را زد؟

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین