به گزارش تابناک، ایسکانیوز نوشت: کریستین گریر چشم پزشک و مدیر آموزش پزشکی در موسسه بیماریهای عصبی در بوکا راتون فلوریدا، گفت: «چشم پنجرهای به مغز است. شما میتوانید با نگاه کردن به پشت چشم (به سمت عصب بینایی و شبکیه) مستقیماً سیستم عصبی را ببینید.»
ریچارد ایزاکسون متخصص مغز و اعصاب گفت: بیماری آلزایمر چندین دهه قبل از اولین علائم از دست دادن حافظه در مغز شروع میشود. اگر پزشکان بتوانند بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهند، افراد میتوانند سبک زندگی سالمی را انتخاب و عوامل خطر قابل اصلاح مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت را کنترل کنند.
مایا، نویسنده ارشد این مطالعه اظهار کرد که این اولین تحقیقی است که تجزیه و تحلیل عمیقی از پروفایلهای پروتئین و اثرات مولکولی، سلولی و ساختاری بیماری آلزایمر در شبکیه چشم انسان و نحوه مطابقت آنها با تغییرات در مغز و عملکرد شناختی ارائه میدهد.
این مطالعه که در ماه فوریه در مجله Acta Neuropathologica منتشر شد، افزایش قابل توجهی در بتا آمیلوئید (نشانگر کلیدی بیماری آلزایمر) در افراد مبتلا به آلزایمر و زوال شناختی اولیه نشان داد. این مطالعه نشان داد که سلولهای میکروگلیال در افرادی که مشکلات شناختی داشتند تا ۸۰ درصد کاهش یافت. این سلولها مسئول ترمیم و نگهداری سلولهای دیگر از جمله پاکسازی بتا آمیلوئید از مغز و شبکیه هستند.
این یافتهها همچنین در افرادی که علائم شناختی نداشته یا کم داشتند آشکار بود، که نشان میدهد این آزمایشهای چشمی جدید ممکن است برای کمک به تشخیص زودهنگام موقعیت خوبی داشته باشند. این یافتهها ممکن است در نهایت منجر به توسعه تکنیکهای تصویربرداری شود که به ما امکان میدهد بیماری آلزایمر را زودتر و دقیقتر تشخیص دهیم و پیشرفت آن را بهطور غیرتهاجمی رصد کنیم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.