«الکس» سرشبکه قاچاق زنان به دار آویخته شد

صبح امروز شهرزو سخنوری معروف به الکس به جرم قاچاق انسان به قصد فحشا به دار مجازات آویخته شد.
کد خبر: ۱۱۷۵۸۶۲
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۳ 20 May 2023
|
9807 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه صبح امروز حکم صادره از سوی دادگاه درخصوص شهروز سخنوری معروف به الکس به اجرا درآمد.

الکس سرشبکه قاچاق و اسکورت زنان و دختران ایرانی به کشورهای منطقه به قصد فساد و فحشاء بود که از سال ۱۳۹۸ رسیدگی به پرونده وی آغاز شده بود.

۱۸ آبان ماه ۱۳۹۸، گزارشی به دادسرای جرائم امنیت اخلاقی ارسال و در آن عنوان شد در بررسی‌های اطلاعاتی محرز شده فردی به هویت «سارا جرف دریس‌زاده» با در اختیار داشتن تعدادی از زنان و دختران در کشور امارات مبادرت به تشکیل یک شبکه فساد کرده که با بررسی‌های صورت گرفته محرز شده نامبرده یک شاخه از شبکه بین‌المللی قاچاق زنان و دختران شهروز سخنوری معروف به الکس است که به عنوان مدیر ارشد این شبکه تحت نظر و هدایت الکس در دوبی فعالیت می‌کند.

با دستگیری سارا جرف دریس زاده، شبکه گسترده‌ای که زنان و دختران روسپی را از شهرهای مختلف کشور سازمان‌دهی و مبادرت به قاچاق آن‌ها به چندین کشور منطقه می‌کرد زیر نظر گرفته شده و ضربه تاثیرگذاری به شبکه وارد شد.

در اقدام صورت گرفته تعدادی از زنان و دختران فعال در این شبکه شناسایی و تحویل مقام قضایی شدند.

شناسایی و تشکیل پرونده برای سران شبکه فساد و فحشا

پس از تشکیل پرونده در دادسرای جرایم امنیت اخلاقی دستور شناسایی و دستگیری سران این شبکه فساد و فحشا صادر شد. پلیس پس از شناسایی یکی از مرتبطان این پرونده که در مدرسه‌ای در مالزی شاغل بود و مبادرت به صدور معرفی نامه تحصیلی جعلی برای دختران تن فروش و روسپی می‌کرد، به سرنخ‌های بسیار مهمی رسید.

با انجام اقدامات اطلاعاتی گسترده توسط ضابطان سرانجام نام ۴ نفر از جمله شهروز سخنوری معروف به الکس به اینترپل برای بازداشت و استرداد به ایران اعلام شد.

دستگیری متهمان و تفهیم اتهام آن‌ها

پس از اعلام جرم علیه متهمان پرونده، افراد مرتبط با شبکه فساد و فحشا دستگیر و تفهیم اتهام از سوی بازپرس صورت گرفت.

در بخشی از اقاریر متهمان نزد مقام قضایی نحوه عملکرد شبکه و سیستم تشریح می‌شود.

یکی از متهمان پرونده ملقب به سارینا در رابطه با اقدامات خود و کار کردن برای شبکه الکس می‌گوید: «من در آنجا وظیفه مدیریت افراد را بر عهده داشتم». متهم دیگری ملقب به مایا در تشریح عملکرد باند الکس می‌گوید: «یک روز بعد از اینکه به مالزی رسیدیم از من و دوستم با لباس نامناسب عکس‌هایی تهیه شد و این عکس‌ها با قرار گرفتن در یک آلبوم برای انتخاب افراد قرار گرفت».

این متهم ادامه داد: الکس پاسپورت ما دو نفر را گرفت و بابت هر مرحله فحشا، از ما مبلغ ۱۷ میلیون تومان درآمد داشت. پس از آن بود که الکس من را به دوبی فرستاد و در آنجا هم بابت خدمات فساد و فحشایی که می‌دادم برای الکس درآمد کسب می‌کردم. شبکه در دوبی یک مدیر اصلی (صوفی) داشت که تمامی دخترها زیر نظر او کار می‌کردند و در اصل او زنان و دختران شبکه را در دوبی تحویل می‌گرفت و پول‌های کسب شده از راه ارائه خدمات فساد را به حساب الکس واریز می‌کرد.

شبکه چگونه برای زنان و دختران ویزای دانشجویی می‌گرفت؟

شبکه فساد و فحشا با مدیریت الکس با ثبت یک شرکت صوری، اخذ ویزای دانشجویی دختران و زنان را انجام می‌داد. این شبکه با ارتباط گیری گسترده موفق شده بود کارهای مربوط به اقامت و اخذ ویزا را انجام داده و دختران را به مالزی اعزام کند.

الکس با اقدامات گسترده و خرج پول موفق شده بود یک کارمند ایرانی مشغول به فعالیت در بخش پذیرش سفارتخانه کشور مالزی در تهران را جذب کند و با استفاده از وی کارهای اخذ اقامت و ویزا را در کمترین زمان ممکن انجام دهد.

همچنین شبکه گسترده فساد و فحشای الکس به واسطه ارتباطات خود با برخی از کارکنان فرودگاه مالزی مُهر قلابی بر روی گذرنامه برخی از دختران زده و مبادرت به خروج آن‌ها از مالزی به مقصد کشورهای دیگر می‌کردند.

این شبکه دارای نفوذ زیادی بوده است به طوری که در عرض ۲۴ ساعت می‌توانست دعوتنامه و ویزای دو ماهه کشور مالزی را اخذ کند.

گستره شبکه فعالیت الکس در جذب زنان و دختران ایرانی محدود به یک شهر در ایران نبوده و وی از ظرفیت‌های مختلف در شهرهای مختلف استفاده می‌کرده است.

برای نمونه شهروز سخنوری یک فرد معروف در یکی از شبکه‌های مجازی را با توجه به تعداد بالای دنبال‌کننده‌هایش در سیستم خود جذب کرده بود و از طریق فضای مجازی نیز اقدام به تقویت شبکه فساد و فحشای خود می‌کرد.

شبکه‌ای با کارکردهای مشخص و تعریف شده

باند فساد وفحشای الکس در تنظیم روابط و نیروی انسانی خود نیز بسیار دقیق و مطابق نظام طراحی شده فعالیت می‌کرد.

افراد در این شبکه هر کدام یک عنوان کاری مشخص داشتند و وظایف به خوبی برای آن‌ها تعریف شده بود.

باند سرویس اسکورت الکس چگونه بازسازی شد؟

پس از تشکیل پرونده و فرار شهروز سخنوری از ایران و متعاقبا فرار وی از مالزی به اوکراین الکس دوباره با به کارگیری افراد فعال در داخل کشور شبکه خود را بازسازی و بدنه سرویس اسکورت زنان و دختران به خارج از کشور را بازیابی کرد.

در بدنه اصلی شناسایی شده از این شبکه گسترده ۱۲ فرد معروف که از سرشبکه‌های موثر در سیستم الکس بودند شناسایی و بازداشت شدند که این افراد وظیفه شناسایی، جذب و اعزام زنان و دختران معلوم الحال به خارج از کشور را برعهده داشتند.

این افراد که در شبکه با عنوان اینجکتور یا تزریق کننده شناخته می‌شدند در ازای معرفی هر زن یا دختر، مبالغ هنگفتی دریافت می‌کردند؛ در یک نمونه یکی از فعال‌ترین تزریق کننده‌های شبکه فردی با اسم مسیح بوده است که حداقل ۳۰ دختر را به شبکه معرفی کرده بود.

باند الکس به قدری فعال و با برنامه ریزی کار می‌کرده است که در زمانی که زنان و دختران معلوم الحال مجبور به بازگشت به کشور برای تمدید ویزای خود بودند، او جای زنان و دختران را با افراد دیگری پر می‌کرده و اجازه نمی‌داده حتی برای یک روز فعالیت‌های مخوف و کثیفش در کشور مقصد متوقف شود.

حمل مواد مخدر به خارج از کشور توسط این باند

در جریان تحقیقات به عمل آمده از افراد موثر در شبکه الکس مشخص می‌شود، او تنها به کارکرد افراد در زمینه فساد و فحشا بسنده نمی‌کرده و از آن‌ها سو استفاده‌های مهم دیگری نیز می‎‌کرده است.

مطابق اظهارات ثبت شده از سوی صوفی مشخص می‌شود در هنگام اسکورت برخی از دختران به مقصد دوبی باند الکس آن‌ها را مجبور به حمل موادمخدر نیز می‌کرده است و در دوبی موادمخدر ترانزیت شده را تحویل باندهای قاچاقچی دیگر می‌دادند.

الکس کلکسیونی از جرائم

الکس سال ۱۳۶۲ از ایران خارج شده بود و در کشورهایی مانند هند، امارات، آمریکا، مالزی و اوکراین زندگی می‌کرده و در طول این مدت به ایران هم رفت و آمد داشته است.

پس از دستگیری و استرداد الکس به ایران در سال ۱۳۹۹، وی در تحقیقات قضایی در پاسخ به این سوال که از چه سالی شبکه فساد را راه اندازی کرده است، می‌‎گوید: «۹ سال پیش از دوبی به ایران آمدم. قبل از ورودم به ایران پنج سال و چند ماه در امارات در زندان بودم که دیپورت شدم و به ایران آمدم. پس از ورود به ایران با دختری به نام سابیا آشنا شدم که او به من پیشنهاد طراحی یک سایت را داد».

الکس ادامه داد: سایت را برای او راه اندازی کردم و او در سایت عکس و شماره دختران را به منظور تن فروشی بارگذاری می‌کرد. برای بهتر شدن کار، اقدامات گسترده‌ای انجام دادم و آرام آرام با سرشبکه‌های سابیا در دوبی، مالزی، اوکراین و جمهوری آذربایجان آشنا شدم. با آن‌ها در کیش قرار گذاشتم و تمام افراد به کیش آمدند و از آنجا کار حرفه‌ای خود را برای گسترده‌تر کردن فعالیت‌هایم، آغاز کردم.

اخاذی الکس از اعضای شبکه

افراد اصلی فعال درشبکه الکس به منظور فرار از دستگیری احتمالی به صورت مکرر اقدام به تغییر شماره سیم‌کارت و حتی گوشی همراه خود می‌کردند.

در یک نمونه در بررسی مخاطبان تلفن همراه یکی از اعضای اصلی شبکه الکس ۱۲۳ شماره مختلف برای مدیران کشف شد که این افراد شامل مدیران، روسپی‌ها و مخاطبان خاص الکس در ایران بودند.

اما بررسی اسناد، مدارک و محتویات گوشی تلفن همراه الکس حجم بیشتری از تصاویر گذرنامه، کارت ملی، شناسنامه، متن‌ها و اصوات و همچنین شماره تلفن زن‌ها و دختران مرتبط با شبکه را نشان می‌دهد.

همچنین بررسی نرم افزارهای نصب شده بر روی تلفن همراه متهم حکایت از آن داشت که وی تعداد بسیار زیادی تصاویر و فیلم‌های مبتذل مربوط به افراد شبکه را در گوشی خود نگهداری می‌کرده و هرگاه که افرادی از شبکه برای وی دردسر درست می‌کردند آن‌ها را تهدید به انتشار تصاویر مبتذل تهیه شده از آن‌‎ها می‌کرده است.

الکس برای انتقال پول حتی با یک صرافی معتبر که در ایران، امارات و مالزی شعبه داشته همکاری می‌کرده و فردی را به عنوان مرتبط به این صرافی معرفی کرده بوده است.

الکس چگونه افراد را به سیستم وابسته می‌کرد؟

الکس سیاست شبکه را اینطور تدوین کرده بود که پس از جذب روسپی به شبکه و گرفتن ویزا و بلیت هواپیما برای او، از آنجایی که نمی‌خواست شبکه متحمل ضرر شود، توسط مدیران خود پس از ورود دختران و زنان به مقصد، پاسپورت آن‌ها را ضبط می‌کرد و در مدت زمان اعتبار ویزا و حضور زنان در کشور مقصد گذرنامه را در اختیار آن‌ها قرار نمی‌داد.

همچنین الکس در اقدامی کاملا منفعت طلبانه دستمزدها را با تاخیر و البته در چند مرحله پرداخت می‌کرد تا زنان و دختران مجبور به ادامه همکاری با او باشند.

الکس در یک مورد از همکاریش با دیگر شبکه‌های بین المللی شرایط را به گونه‌ای فراهم آورده بود که پس از مدتی شبکه مورد اشاره بیش از ۲ هزار ۶۰۰ مشتری ثابت جذب کرده و شبکه به ازای هر یک از قربانیان مبلغ ۵۰۰ دلار به حساب الکس واریز می‌کرده است.

الکس در بازجویی‌های فنی صورت گرفته می‌گوید: «از یک جایی به بعد نیاز به طراحی جدید نداشتم و فقط با زیرساختی که از قبل فراهم کرده بودم به سایت‌هایی با رنکینگ بالا تبلیغات می‌دادم و افراد جدید را جذب شبکه می‌کردم. پس از جذب افراد به سیستم از طریق عکاس‌های حرفه‌ای که استخدام کرده بودم، عکس و فیلم‎های مستهجن از زنان و دختران تهیه کرده و بر روی سایت بارگذاری می‎کردم تا از طریق این عکس و فیلم‌ها بتوانم مشتریان را داخل سایت آورده و در ادامه آن‌‎ها را نسبت به گرفتن خدمات از نفرات شاغل در شبکه متقاعد کنم».

مطابق خوداظهاری صورت گرفته توسط الکس، وی از راه «اسکورت سرویس» درآمد ۷۰ میلیارد تومانی داشته و در جای دیگر نیز درآمد دلاری خود را ۷۳۳ هزار دلار بیان می‌کند.

الکس بلافاصله پول‌های کسب شده از راه اسکورت دختران به کشورهای مقصد را به صرافی می‌سپرد تا این پول‌ها به سرعت در دوبی دریافت و از حساب خارج شوند.

الکس حتی مادر خود را نیز وارد شبکه مخوف و شیطانی کرده بود

«مادر الکس» که در کشور آمریکا زندگی میکرد در سال ۲۰۰۴ به منظور سرمایه گذاری در کشور امارات شرکتی تاسیس و در آنجا به کار خرید و فروش املاک و زمین اقدام می‌کند. پس از آغاز کارهای الکس در شبکه گسترده‌ای که فراهم کرده بوده، او برای سهولت در دریافت پول از مادرش کمک می‌گیرد.

الکس تمام پول‌های حاصل از درآمد شبکه را به شرکت مادرش در دوبی منتقل کرده و کارگزاران الکس در دوبی بلافاصله پول را از حساب شرکت خارج می‌کردند.

یکی از شروط مادر الکس برای در اختیار گذاشتن حساب شرکت و خط قرمز او این بوده است که هیچ پولی با استفاده از پاسپورت قربانیان شبکه نباید به حساب شبکه واریز شود که همین امر نشان می‌دهد الکس و باند تبهکارش برای مخفی سازی فعالیت‌های خود تمام جوانب امر را در نظر گرفته بودند و برای نقل و انتقال پول به حساب شرکت از پاسپورت مدیران امین خود استفاده می‌کردند.

به علت علاقه عجیب الکس به خرید لوازم و البسه برند و همچنین جواهرات گرانقیمت، همیشه مبلغ کمی در حساب بانکی شرکت در دوبی نگهداری می‌شده و بیشتر پول برای خرج سبک زندگی الکس هزینه می‌شده است؛ البته الکس برای اینکه بتواند همواره مادر خود را راضی به استفاده از حساب شرکتش نگه دارد، پولی را ماهانه به حساب مادرش در کشور آمریکا واریز می‌کرده است.

رای دادگاه مبنی بر افساد فی‌الارض شهروز سخنوری ملقب به الکس

با توجه به محتویات پرونده و مفاد کیفرخواست صادره، اقاریر و اعترافات متهمان در مرحله تحقیقات مقدماتی، دادرسی، استخراج فیلم‌های مستهجن و مبتذل تهیه شده از گوشی تلفن همراه متهم شهروز سخنوری و با توجه به مراتب فوق الذکر، اقاریر و اعترافات صریح نامبرده مبنی بر مبادرت به تاسیس و اداره شبکه وسیع فساد و فحشا در سطح بین‌المللی که در فضای مجازی فعالیت و دختران ایرانی و خارجی را جذب می‌کرده است؛ دادگاه انقلاب اسلامی تهران پس از رسیدگی پرونده اقدامات نامبردگان که به صورت گسترده انجام شده و موجب اخلال شدید در نظم عمومی کشور شده بود را از مصادیق افساد فی الارض تشخیص داده و رای به اعدام الکس داد.

بررسی پرونده در دیوان عالی کشور

پس از فرجام‌خواهی وکلای متهم شهروز سخنوری معروف به الکس، راجع به اتهام افساد فی الارض، دیوان عالی کشور با توجه به اینکه از ناحیه آن‌ها ایراد و اعتراضی که موثر در نقض دادنامه فرجام خواسته باشد، مطرح نشده است، فرجام خواهی را رد می‌کند.

متهم در جریان تحقیقات و در نزد مقام تحقیق در دادسرا بارها به ارتکاب اعمال مجرمانه خود و تشکیل راه اندازی زیرساخت‌های انجام اعمال خلاف عفت و فحشا در دوبی و کشور مالزی اقرار کرده است و برای جذب دختران ایرانی و ارتکاب فحشا توسط آن‎ها اقدامات متعددی انجام داده و برای معرفی این دختران وجوه مختلفی به دیگر متهمان پرداخت کرده است.

نحوه رفتار وی به طوری بوده که می‌توان آن را مصداق «گسترده» دانست و اقدامات وی نتیجه «اشاعه فساد و فحشا در حد وسیع» را در برداشته است و از محل ارتکاب این اعمال وجوه نامشروع زیادی براساس اقاریر وی و گزارش‌های ماموران نصیب متهم شده است.

از آنجایی که دادنامه صادره در این مورد وفق موازین قانونی صادر شده است، بنابراین در اجرای قسمت الف ماده ۴۶۹ قانون آیین دادرسی کیفری ضمن رد فرجام‌خواهی، دادنامه فرجام خواسته در این خصوص مورد تایید و ابرام قرار گرفت.

در پی تایید رأی الکس در دیوان عالی کشور، بامداد امروز «شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۲»، حکم شهروز سخنوری ملقب به الکس، پس از طی تشریفات قانونی اجرا و وی به دار مجازات آویخته شد.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۶
asd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۵ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
اگر راست گفته باشید اعدام حقش بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
درود بر شرفتان که این ملعون را به مجازات رساندید دورد بر حافظان امنیت و مال و جان و ناموس این مرز و بوم‌ و لعنت بر دشمنان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
آن دوستان که منفی داده اند میشه علت را بگویند نکنه این هم نباید اعدام می شد؟ یا ضد حقوق بشر بوده؟ کسی که ناموس مردم را اغفال و به کشورهای عربی می برده را نباید مجازات کرد؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
الکس ، الکی به خودش این همه زحمت داد ، این همه شرکت در کشورهای مختلف و رفت و آمد و پول بلیط هواپیما و ... . کمی عقل و بکار مینداخت ، تو ایران یه کاری شروع می کردی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
الان یک عده میگن اعدام نکنید بفرستید زندان تا ابد خرجشو بدید چاقش کنید
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۸:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
منتظر حمایت خانم علیدوستی و دیگر سلبریتی ها از ایشون هستیم! احتمالا به زعم ایشان اقدامات ایشون در راستای شعار زن ، زندگی و ... بوده!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
ای کاش کمی تفکر میکردی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
خداوند مردم ایران و این انقلاب را از شر تو و امثال تو نادان که با جهل مرکبت به آتش تفرقه دم میدی حفظ کند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
ایشون هیچ تفرقه ننداخت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
الی جهنم و بئس المصیر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
شش ماه زندانی !!
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
با تشکر از نیروی انتظامی
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
سوژه و سناریو یک فیلم خوب است داستان و سرنوشت این مردک
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
آگاهان به پرونده های امنیتی سریالش رو هم ساختند و تموم شد
سریال آقازاده شخصیتی به نام الکس در همین موضوع داشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
فیلم لاتاری رو از رو این ساختن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
سریال اقا زاده
علی
|
France
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
خدا لعنتش کند .
لطفا این روسپی های اینترنتی به خصوص اینستا رو هم بگیرید و اعدام کنید . اینها بنیان خانواده ها را از بین میبرند . همه که قائم به ذات نیستند و برخی فکر میکنند این ....ها ارائه دهنده آرادی و زندگی مدرن و باکلاس هستند .
آزادی این نیست که هر کی هر کاری خواست بکند . تاثیر منفی بر زندگی دیگران مصداق بارز تجاوز به حقوق دیگران است و باید محکم برخورد شود . من دختر نوجوان دارم می‌خوام امنیت داشته باشد و آزادانه در جامعه زندگی کند . محدود نباشد . اما در این جامعه مجبورم محدودیتی ایجاد کنم برای تامین امنیتش . به عبارتی دختر من محدود می‌شود نه به دلیل عملکرد خودش بلکه به دلیل تامین امنیتش و این خوب نیست .
حق ما هست جامعه ایمن و سالم داشته باشیم و این جانوران در جامعه پرسه نزنند . این حیوانات را بگیرید یا در قفس نگهداری کنید یا اعدام کنید. اینطوری هم خودشان به آرامش میرسند هم مردمی که یک زندگی سالم میخواهند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
تو دخترت را درست تربیت کن که راه کج نره. با این تفکر همه را باید چشم بند بزنن که دختر تو را منحرف نشه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟