تسهیلات ۵۰۰ میلیاردی برای دیمکاران کشور

معاون پشتیبانی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: امسال ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای تأمین تجهیزات مورد نیاز کشاورزان دیمکار اختصاص یافته است.
کد خبر: ۱۱۷۸۰۱۱
|
۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰ 05 June 2023
|
7206 بازدید
|
۳


به گزارش تابناک به نقل از دانشجو، معاون پشتیبانی ستاد اجرایی فرمان امام گفت: امسال ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای تأمین تجهیزات مورد نیاز کشاورزان دیمکار اختصاص یافته است.

سیدهاشمی با بیان اینکه این تسهیلات برای خرید ادوات کشاورزی و تأمین تجهیزات با کارمزد بانکی ۴ درصد به صورت قرض الحسنه در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد گفت: برنامه ریزی شده تسهیلات قرض الحسنه برای سال آینده ۱،۰۰۰ (هزار میلیارد) تومان باشد.

وی در ادامه افزود: طرح جهش تولید تاکنون در دیمزار‌های ۲۲ استان کشور عملیاتی شده است.

در اجرای طرح جهش تولید در دیمزار‌ها در سال ۱۴۰۰ - ۶۷۰ هزار هکتار و در سال ۱۴۰۱ - دو میلیون ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور به صورت دیم کشت شد.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: امسال حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از دیمزار‌های کشور در راستای افزایش تولید و امنیت غذایی زیر پوشش طرح جهش تولید رفت.

علیرضا مهاجر اظهار کرد: افزایش تولید، تأمین امنیت غذایی، افزایش درآمد کشاورزان و استفاده از آب سبز مهمترین اهداف طرح جهش تولید در دیمزار‌های کشور است که مقام معظم رهبری در این خصوص تأکیدات فراوانی داشتند.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در طرح جهش تولید، غلات، انواع حبوبات، دانه‌های روغنی و انواع علوفه‌های دامی کشت شده است.

عزیز کریمی مدیر کل دفتر غلات و محصولات اساسی جهاد کشاورزی نیز با بیان اینکه: سال جاری حدود ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از دیمزار‌های کشور تحت پوشش طرح جهش تولید رفته است، گفت: در این راستا حدود ۲۵ درصد برای سال آینده افزایش سطح و سالانه حدود ۲۰ درصد افزایش تولید خواهیم داشت.

خدرایی معاون مجری طرح دانه‌های روغنی نیز از افزایش ۱۰۰ درصدی سطح زیر کشت گلرنگ در دیمزار‌های کشور خبر داد و گفت: سال گذشته تولید کاملینا در اراضی دیم کشور نیز حدود ۴ هزار هکتار بوده که امسال به بیش از ۱۴ هزار هکتار رسیده است.

آل امین قائم مقام صندوق بیمه کشاورزی با بیان اینکه: صندوق بیمه کشاورزی مشوق‌هایی را برای کشاورزان در نظر گرفته است، گفت: امسال حق بیمه‌ای که کشاورز باید پرداخت کند ۱۰ درصد افزایش و حق بیمه ایی که دولت و ستاد اجرایی باید برای کمک به کشاورز پرداخت کند ۴۰ درصد افزایش داده ایم.

کارشناسان معتقدند: با اجرای طرح ۵ ساله جهش تولید در دیمزار‌ها مجموعه سطح زیر کشت اراضی دیمی کشور، تا دو سال آینده یعنی تا پایان سال پنجم این طرح به ۶ میلیون هکتار برسد و میزان برداشت محصولات نیز دو برابر خواهد شد.

طبق بند چهارم سند چشم انداز افق ۱۴۰۴، تأمین امنیت غذایی کشور با تاکید بر خودکفایی نسبی در تولید محصولات کشاورزی تکلیف شده است.

طرح جهش تولید در دیمزار‌ها از سه سال پیش با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و وزرات جهاد کشاورزی آغاز شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۳
کشاورز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۵
بجای حیف و میل کردن تسهیلات و بودجه که معلوم نیست چطور مصرف میشه، تراکتور و ادوات کشاورزی رو با قیمت مناسب به کشاورز بدین تا هزینه تولید پایین بیاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۶
جالبه که دولت هر ساله هزاران میلیارد از بیت المال رو تحت عناوین یارانه سم و کود و وام مفت و ارزون و خسارت و بیمه و آموزش و معافیت از مالیات رو به کشاورزان عزیز میده و اونوقت هنگام برداشت و فروش محصول همین عزیزان میخوان تولیدات خودشون رو با قیمت جهانی به مردم بفروشن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۶
چه تسهیلاتی چرا باید به کشاورزی که محصوص تولیدی خودش را به قیمت بین المللی و دلاری عرضه می کند تسهیلات داده شود ولی از مصرف کننده کارگر و کارمند که ریالی حقوق می گیرند و دلاری هزینه می کنند هیچ حمایت نمی شود
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟