به گزارش «تابناک» به نقل از بهداشتنیوز، بر اساس نتایج تحقیقات کنونی، مثبت اندیشی با زندگی طولانیتر مرتبط است. اگر افراد به آینده خوشبین، به افراد دیگرنزدیکتر و محکم باشند همچنین مفید بودن را حس و آرامش بیشتری احساس کنند عمری طولانیتر خواهند داشت.
به گزارش هلث، نتایج این تحقیق نشان میدهد، کسانی که در رتبه ششم برتر به دلیل مثبت اندیشی قرار گرفتند، ۱۸ درصد کمتر در معرض مرگ طیچهار سال آینده بودند.
سایر عوامل کلیدی مرتبط با زندگی طولانیتر شامل ازدواج و داشتن مدرک تحصیلی بود.
این تحقیق حاصل نتایج نظرسنجی ۲۸هزار ۶۶۲ نفر است، هم سلامت روان افراد و هم سوابق پزشکی آنان مورد بررسی قرار گرفت. افراد مورد تجزیه و تحلیل در نظرسنجی دارای سطوح مشابهی از سلامت جسمانی، درآمد و سایر ویژگیهای جمعیت شناختی بودند.
این تحقیق نشان داد که درآمد، به طرز شگفتانگیزی، تاثیری بر مرگ و میر ندارد.
دکتر کریستوفر جاکوبی، محقق ارشد این تحقیق گفت: نتایج نشان میدهد، به نظر میرسد که سلامت روان مثبت بهتر تا حدودی تاثیرمحافظتی در برابر مرگ و میر ایجاد خواهد کرد.
در ادبیات تحقیقاتی، متداولترین روشهایی که بر سلامت روانی مثبت و مرگ و میر تاثیر میگذارد، پاسخهای فیزیولوژیکی مستقیم مانندکاهش فشار خون، ظرفیت مقابله با استرس، مصرف کمتر الکل و سیگار، سبک زندگی فعال و کیفیت خواب بهتر است.
به همین ترتیب، افراد با سلامت روان مثبت بالا ممکن است تحت تاثیر اثرات بالقوه منفی علائم و فیزیولوژیک رویدادهای زندگی مانندطلاق یا بیکاری قرار نگیرند.
نتایج تحقیقات قبلی همچنین نشان داده است که هم برونگراها و هم افراد مثبت اندیش نسبت به درونگراها و بدبینها بیشتر عمرمیکنند.
مطالعهای که روی بیش از ۵۱ هزار بزرگسال انجام شد، نشان داد که خوشبینها قلبهای سالمتری نسبت به بدبینها دارند. افرادخوشبین همچنین شاخص توده بدنی سالمتری داشتند، از نظر بدنی فعالتر بودند و کمتر سیگار میکشیدند.
محققان دریافتند که هرچه افراد خوشبینتر باشند، سلامت جسمانی کلی آنان بیشتر است و بیشتر احتمال دارد که خوشبینترین افراد،۷۶ درصد نمرات سلامتی در محدوده ایدهآل داشته باشند.