دستگیری ۱۴ اخلالگر نظم عمومی در هرمزگان

رییس پلیس امنیت عمومی استان هرمزگان از اجرای طرح ضربتی ارتقاء امنیت اجتماعی و دستگیری ۱۴ اخلال گر نظم عمومی در استان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۰۶۶۸
|
۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴ 01 September 2023
|
3235 بازدید

به گزارش مشرق، سرهنگ مهدی بشارتی رییس پلیس امنیت عمومی هرمزگان امروز در راستای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی و امنیت ذهنی و عینی شهروندان و ایجاد امنیت پایدار در محلات، طرح ضربتی ارتقاء امنیت اجتماعی با هدف برخورد مخلان نظم عمومی ، مجرمین و متهمین تحت تعقیب و فراری در قالب طرح محله محور به مدت ۴۸ ساعت در سطح استان اجرا شد.

وی افزود: در این طرح در چند عملیات ضربتی و جداگانه مجموعا ۱۴ نفر از مخلان نظم عمومی و اراذل و اوباش که برای شهروندان ایجاد مزاحمت می کردند دستگیر ودر بازرسی از منازل و مخفیگاههای آنان ۱۵ قبضه انواع سلاح سرد از نوع چاقو، قمه، سلاح شکاری و تعدادی آلات جرم کشف و ضبط شد.

این مسئول انتظامی استان با بیان این که در این طرح از تعداد ۱۱۶ نفر از اقشار آسیب زا نیز دعوت و جهت عدم بزه، تعهدات لازم اخذ شد ، اظهار داشت: متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی شدند.

سرهنگ بشارتی از عموم شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه موارد سوء امنیتی مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا نسبت به شناسایی و دستگیری مجرمان و پاکسازی محل اقدام شود.

رییس پلیس امنیت عمومی استان هرمزگان خاطر نشان کرد: برابر ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی ، هرکس به وسیله چاقو یا هرنوع سلاح دیگر تظاهر یا قدرت نمایی کند و یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد یا با کسی گلاویز شود ، در صورتی که از مصادیق محارب نباشد به حبس از ۶ ماه تا ۲ سال و ۷۴ ضربه شلاق محکوم می شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟