تاکتیک جدید روسیه در مقابله با ضد حمله اوکراین

نیویورک‌تایمز گزارش داد که نیروهای نظامی روسیه در مواجهه با ضد حمله اوکراین، ‌یک استراتژی جدید اتخاذ کرده‌اند. روزنامه نیویورک‌تایمز از تاکتیک جدید روسیه در مقابله با ضدحمله اوکراین خبر داد؛ عقب‌نشینی و سپس حمله غافلگیرانه.
کد خبر: ۱۱۹۶۶۶۱
|
۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹ 04 October 2023
|
3398 بازدید
|
۲


به گزارش تابناک، نیویورک‌تایمز گزارش داد که نیروهای نظامی روسیه در مواجهه با ضدحمله اوکراین، ‌یک استراتژی جدید اتخاذ کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، روس‌ها به جای آنکه تا آخرین نفس از استحکامات دفاعی خود محافظت کنند، عقب‌نشینی کرده و به نیروهای اوکراین فرصت پیشروی می‌دهند. آن‌ها سپس در حمله‌ای ناگهانی و پیش از آنکه اوکراینی‌ها در این مواضع مستقر شوند، به آن‌ها حمله کرده و تلفات سنگینی به نیروهای نظامی اوکراین وارد می‌کنند.

به گزارش نیویورک‌تایمز، هدف روس‌ها از این شیوه جنگی این است که نگذارند نیروهای مسلح اوکراین در این مواضع مستقر شده و از آن به عنوان پایگاهی برای پیشروی‌های آتی استفاده کنند.

«بن باری» محقق مطالعات جنگ در «موسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک» گفت: مدافعان روس منطقه تحت کنترل خود را رها می‌کنند و سپس با یک ضدحمله قاطع، تلفات سنگینی به نیروهای اوکراین وارد می‌کنند.

این شیوه تنها یکی از چندین عاملی است که موجب پیشروی کند ضدحمله اوکراین شده است. به گفته مقامات اوکراین و کارشناسان نظامی، استفاده مسکو از میدان‌های مین، شبکه‌ای گسترده از گودال‌ها و موانع تانک، و خودداری متحدان ناتو از ارسال جنگنده و تسلیحات دوربرد از دیگر عوامل ناکام ماندن ضدحمله اوکراین هستند.

در گزارش نیویورک‌تایمز آمده است: شاید یکی از جدی‌ترین مشکلات اوکراین انبارهای انبوه تسلیحات توپخانه‌ای روسیه است که مسکو آن‌ها را مشخصاً با هدف مقابله با ضدحمله اوکراین ایجاد کرده است.

به نظر می‌رسد گزینه‌های اوکراین در ضدحمله در حال محدود شدن است؛ ضدحمله‌ای که مقامات این کشور در ابتدا آن را عملیات مهم کی‌یف برای پس‌ گرفتن بخش عظیمی از خاک خود توصیف کردند، اما در ماه‌های گذشته به آزادسازی تنها چند روستا منجر شده است!

«فرانتس استفان گادی» عضو ارشد اندیشکده «مؤسسه بین‌المللی مطالعات راهبردی» پیشتر گفته بود که روسیه و اوکراین حالا در وضعیت فرسایشی قرار دارند و هر یک می‌کوشد تا به جای دستیابی به موفقیت‌های بزرگ در میدان نبرد، منابع و ذخایر طرف دیگر را به اتمام برساند.

در ماه‌های نخست ضدحمله نیز روزنامه دیلی‌تلگراف در گزارشی اشاره کرد که اگر اوکراین با وجود کمک‌های غرب، وادار به دادن امتیاز ارضی به روسیه شود، این شکست سنگینی برای غرب خواهد بود.

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین خواستار پس‌گرفتن تمامی مناطقی است که روسیه در این جنگ یا اقدام قبلی در سال ۲۰۱۴ ضمیمه خاک خود کرده است. چهار منطقه «زاپوریژیا، دونتسک، لوهانسک و خرسون» که بخشی از خاک اوکراین محسوب می‌شوند، در اواخر سال ۲۰۲۲ با برگزاری «همه‌پرسی» توسط نیروهای روسیه، به خاک این کشور ضمیمه شدند.

روسیه در سال ۲۰۱۴ نیز شبه‌جزیره کریمه را به خاک خود الحاق کرد. کرملین اما می‌گوید صلح زمانی ممکن خواهد بود که اوکراین به کشوری بی‌طرف بدل شده، قید عضویت در ناتو و اتحادیه اروپا را زده و حاکمیت روسیه بر مناطق تصرف‌شده را به رسمیت بشناسد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
روس هارا دست کم نگیرید کشوری که اولین ماهواره را ارسال کرد زیر دیایی ساخت مدارهای الکترونیکی طراحی کرد ...
علی محمد بیدارمغز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
سلام. مغول ها چنین تاکتیکی داشتند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟