توضیح یک نماینده درباره حواشی تازه پیرامون FATF 

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم با بیان اینکه پذیرفتن FATF با پذیرفتن استاندارد‌های آن متفاوت است، گفت: در حوزه پول‌شویی در کشور قوانینی داریم که منوط به FATF نیست.  
کد خبر: ۱۱۹۸۳۲۰
|
۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹ 13 October 2023
|
4055 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره انتشار خبری از طرف وزارت امور اقتصادی و دارایی مبنی بر اینکه ایران استاندارد‌های FATF در مبارزه با پول‌شویی را پذیرفته، گفت: پذیرفتن FATF با پذیرفتن استاندارد‌های آن متفاوت است.

وی ادامه داد: FATF سازمانی است که استاندارد‌هایی در حوزه پول‌شویی دارد و بسیاری از این استاندارد‌ها نه الان بلکه قبلا هم در نظام پولی و بانکی کشور رعایت می‌شد و چیز جدیدی نیست.

نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مه ولات در مجلس بیان کرد: موسسات معمولا یکسری استاندارد‌ها را اعلام می‌کنند که در همه پروتکل‌های بین‌المللی وجود دارد البته یکسری از استاندارد‌ها از قبل در کشور اجرا می‌شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم مجلس اظهار کرد: جدا از FATF در حوزه مبارزه با پول‌شویی در کشور قوانینی داریم که منوط به FATF نیست، اما این امکان وجود دارد که پیوستن به FATF و قبول صددرصدی آن را نپذیریم، اما برخی از استاندارد‌هایی که آنجا مطرح شده همان‌هایی باشد که در کشور به آن توجه داریم.

وزارت اقتصاد در ۱۴ مهر اعلام کرده بود: ما استاندارد‌های کنوانسیون FATF در مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم را پذیرفته‌ایم و در داخل نیز تلاش می‌شود قوانین و مقررات منطبق با آن پیش برود.

پس از این خبر مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی در ۱۷ مهر اعلام کرد: در حوزه FATF تحول جدیدی رخ نداده است و تصمیم‌گیری درباره لوایح مربوط به مبارزه با پول‌شویی در مراجع عالی همچون شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟