افشای اظهارات مقام ارشد اسرائیلی درباره شکست بزرگ اسرائیل و نتانیاهو+ فایل صوتی/ چرا کار نتانیاهو تمام است؟

ایهود باراک که از چهره‌های شناخته شده رژیم صهیونیستی است و بالاترین پست‌های سیاسی و نظامی را تجربه کرده، در یک جلسه محرمانه که چند روز اخیر برگزار شده، وضعیت رژیم را این گونه تشریح می کند که اولا این شکست اساسی قابل پنهان کردن نیست و مسئولیت کامل آن با شخص نتیانیاهوست و باید او که اعتماد عمومی و ارتش را از دست داده، برود. 
کد خبر: ۱۱۹۹۹۵۱
|
۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۵ 21 October 2023
|
17963 بازدید
|

افشای اظهارات مقام ارشد اسرائیلی درباره شکست بزرگ اسرائیل و نتانیاهو+ فایل صوتی/ چرا کار نتانیاهو تمام است؟

بین الملل تابناک: پس از عملیات طوفان الاقصی توسط حماس که منجر به بزرگ ترین ضربه امنیتی-نظامی به اسرائیل در هفتاد سال اخیر شده است، این روزها انتقادات علیه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اشغالگر قدس در جامعه داخلی این رژیم به اوج رسیده است؛ انتقاداتی که نتانیاهو تلاش می کند از طریق حملات گسترده و وحشیانه علیه مردم غزه و انتقام گیری از آنها به آنها پاسخ دهد.

در همین راستا روزنامه تهران تایمز به یک فایل صوتی محرمانه از نخست وزیر سابق این رژیم دست یافته است. ایهود باراک که از چهره‌های شناخته شده رژیم صهیونیستی است و بالاترین پست‌های سیاسی و نظامی را تجربه کرده، در یک جلسه محرمانه که چند روز اخیر برگزار شده، وضعیت رژیم را این گونه تشریح می کند که اولا این شکست اساسی قابل پنهان کردن نیست و مسئولیت کامل آن با شخص نتیانیاهوست و باید او که اعتماد عمومی و ارتش را از دست داده، برود. 

نکته دیگر آنکه وی تلویحی نسبت به عواقب حمله زمینی به غزه هشدار داده و پیروزی در آن را بعید می‌داند.

تعداد بازدید : 1216

باراک همچنین روز دوشنبه در مصاحبه با شبکه خبری «فرانس-۲۴» گفت: «بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعتماد مردم و ارتش را به همراه ندارد.»

وی گفت که تهاجم زمینی به غزه هفته‌ها و شاید حتی چند ماه طول بکشد. نخست‌وزیر سابق رژیم اسرائیل، حمله حماس را «بزرگ‌ترین شکست در تاریخ اسرائیل» توصیف کرد، هم به این دلیل که تل آویو نتوانست از حمله جلوگیری کند و هم به دلیل تاخیر در اعزام نیرو به جنوب برای محافظت از صهیونیست‌ها.

ایهود اولمرت: نتانیاهو تمام و بخشی از تاریخ شده است

نخست‌وزیر اسبق رژیم صهیونیستی گفت: ما از عملیات حماس خبر نداشتیم و ممکن است این ‌عملیات بسیار بزرگ، عواقب گسترده و بسیار فراتر از منطقه غزه داشته باشد.

ایهود اولمرت در پاسخ این سوال رادیو فردا که شما پیشتر، حماس و حزب‌الله لبنان را بازوهای کشیده ایران در جنوب و شمال اسرائیل توصیف کرده بودید؛ آیا فکر می‌کنید حمله اخیر حماس، بعد از چراغ سبز تهران اجرا شد، گفت: می‌دانید که قبل از حمله حماس، ما خبر نداشتیم که چنین برنامه‌ای دارند. بنابراین اگر بخواهم متکبرانه ادعا کنم که نه‌ تنها می‌دانم چطور این کار را کردند،‌ بلکه حتی می‌دانم که دقیقاً چه کسی به آنها چراغ سبز نشان داد و حمله چطور اجرا شد،‌ مقداری زیاده‌روی خواهد بود. آنچه می‌توانم بگویم این است، کسی که حماس را هدایت می‌کند‌ و به آن پول و تجهیزات و تسلیحات می‌دهد، ایران است. این حمله،‌ عملیات بسیار بزرگی بود که می‌تواند عواقب گسترده و بسیار فراتر از منطقه غزه داشته باشد. بنابراین،‌ فکر می‌کنم احتمال دارد ایران،‌ درگیر برنامه‌ریزی آن بوده باشد. حالا این‌که آیا ایران مجوز اجرای حمله،‌ در این زمان مشخص را صادر کرده یا نه،‌ نمی‌دانم. اما هیچ تردیدی ندارم که بدون حمایت ایران،‌ حماس نمی‌توانست دست به عملیات بزند؛ نه پولش را داشت، نه سلاح کافی و نه امکانات لجستیکی،‌ که برای اجرای چنین عملیاتی، ضروری است.

وی افزود: من فکر می‌کنم آمریکا،‌ از نقطه نظر دیگری -که البته متوجهش هستم و درکش می‌کنم- به موضوع نگاه می‌کند و می‌خواهد این وضعیت را،‌ به همین منطقه محدود نگه دارد و جلوی گسترش احتمالی‌اش را بگیرد؛‌ چیزی که ممکن است عواقب بیشتر و جدی‌تری برای کل منطقه رقم بزند.

اولمرت همچنین گفت: فکر نمی‌کنم نیاز باشد که اسرائیل مستقیم با ایران درگیر شود. فکر نمی‌کنم در حال حاضر،‌ چنین کاری به نفع اسرائیل باشد. فقط می‌توانم بگویم که آمریکایی‌ها دارند با ما همکاری می‌کنند که بتوانیم بحران را از نظر فیزیکی به منطقه کوچک‌تری محدود کنیم؛‌ یعنی اسرائیل و غزه،‌ و نه فراتر از آن. از طرف دیگر،‌ نمی‌شود این واقعیت را نادیده گرفت که بدون حمایت ایران،‌ حزب‌الله و حماس،‌ حداقل توان، تجهیزات،‌ تسلیحات و حداقل پول مورد نیاز برای فعالیت عملیاتی در این ابعاد را نداشتند.

رادیو فردا می‌گوید: سال ۲۰۰۶،‌ وقتی نخست‌وزیر بودید،‌ باید با تبعات جنگ دوم حزب‌الله دست و پنجه نرم می‌کردید. جنگی که به عنوان اولین نبرد نیابتی ایران و اسرائیل شناخته می‌شود. گرچه ابعاد آن جنگ،‌ از درگیری فعلی به مراتب کوچک‌تر بود،‌ باعث شد شما به سوءمدیریت جنگی متهم شوید... الان وقوع حمله اخیر حماس،‌ خیلی‌ها را در گوشه و کنار جهان -و از جمله خود اسرائیل- شوکه کرده است. باور این‌که چنین اتفاقی، درست زیر بینی ارتش و سرویس‌های اطلاعاتی‌اش افتاده،‌ آسان نیست. به نظر شما،‌ مشکل کار، چه بود؟

اولمرت:‌ ای کاش می‌دانستم. مطمئن نیستم که جواب را بدانم. به نظرم هنوز خیلی زود است. اما یک چیز کاملاً روشن است؛ این‌که شکست خوردیم. منظورم از نظر نظامی است. این باورنکردنی است و بدون بروز یک‌اشتباه و شکست اساسی نظامی،‌ نمی‌توانست اتفاق بیفتد. اما در مورد خود این‌ اشتباه،‌ این‌که چطور خبردار نشده بودیم،‌ یا چطور نتوانستیم نشانه‌هایی را که از تحرکات حماس دریافت کرده بودیم به درستی تفسیر کنیم،‌ چیزی است که باید بررسی شود. به نظرم توانایی‌های حماس را دست کم گرفته بودیم. فکر می‌کردیم که مثلاً چه کار می‌توانند بکنند؟ اصلاً چه دارند؟ مگر جرات می‌کنند حتی به‌ اشغال جنوب اسرائیل فکر کنند؟ آن هم در مقابل اسرائیل قدرتمند. به نظرم اینها یک جور قضاوت‌ اشتباه،‌ ناشی از تکبر و غرور بیجا بود که تاوانش را هم دادیم. آن هم به دردناک‌ترین و تلخ‌ترین شکل ممکن.


وی درباره تشکیل دولت اتحاد ملی و کابینه اضطراری گفت: به نظرم ترکیب این دو دولت و عضویت گانتز و آیزنکوت،‌ دو تن از فرماندهان پیشین ارتش،‌ پاسخی به یک خواسته پوپولیستی است. اسرائیلی‌ها و در واقع مردم همه‌جا نه فقط اسرائیل، یک جور تمرکز قدرت را دوست دارند، چون به آنها حس بهتری می‌دهد. من هیچ فایده خاصی در تشکیل این دولت نمی‌بینم. فکر می‌کنم آنها از خارج از دولت هم می‌توانند در صورت نیاز به نخست‌وزیر مشاوره بدهند و به نظرم تشکیل این دولت ممکن است باعث به وجود آمدن انتظارات غیرواقعی از عملیات نظامی اسرائیل بشود و آن وقت، اگر انتظاراتی که از قبل به وجود آمده پاسخ داده نشد،‌ ممکن است منجر به ضربه به مراتب بزرگ‌تری به فضای جامعه و روحیه مردم شود.

او درباره ادعای دولت نتانیاهو درباره نابودی کامل حماس و کشتن همه سرانش، و شکل دادن یک خاورمیانه جدید و این‌که آیا با نتانیاهو هم‌نظر است، گفت: من هیچ‌وقت نگفتم که همه اعضای حماس را می‌کشیم و کل این سازمان را نابود می‌کنیم. من این را نگفتم. هیچ‌وقت چنین ایده‌ای نداشتم و تصور نکردم و نمی‌کنم که چنین کاری،‌ شدنی و واقع‌بینانه باشد. نتانیاهو این حرف را می‌زند، که ناشی از استیصال خود اوست. آن هم به دلیل شوک و فشاری که نه تنها از طرف افکار عمومی اسرائیل،‌ بلکه بخصوص از طرف گروهی از حامیان خودش،‌ به او وارد شده، معتقدم که بعضی از این دست صحبت‌ها، ادعاهایی هستند که باعث ایجاد انتظارات غیرواقع‌بینانه، برای دستیابی به نتایجی به شدت دور از دسترس می‌شوند. اولمرت افزود: نتانیاهو تمام شده و بخشی از تاریخ گشته است. فعلاً رسما به عنوان نخست‌وزیر کار می‌کند،‌ اما تا رفتنش،‌ فرصت خیلی کوتاهی مانده است.

نمی خواهیم به خاطر نتانیاهو بمیریم!

«دان شیلون» یکی از خبرنگاران و تولیدکنندگان تلویزیون رژیم صهیونیستی از مقامات رژیم صهیونیستی خواست که درنگ نکنند و فورا «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌ وزیر فعلی رژیم را محاکمه کنند.

خبرنگار و تولید کننده تلویزیون با بیان اینکه نتانیاهو باید سریع محاکمه شود، گفت: او یک جنایتکار جنگی است.

از سوی دیگر، شماری از صهیونیست‌ها با برگزاری تظاهرات علیه کابینه رژیم صهیونیستی شعار دادند: ما نمی‌پذیریم که یهودیان به خاطر بقای نتانیاهو در قدرت بمیرند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۳
احمد
|
Norway
|
۲۳:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۹
نتانیاهو یک فرد از سیستم اسرائیل است با رفتن نتانیاهو سیستم و مدیریت اسرائیل از بین نمی‌رود
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
چرا درک نمی کنیم ؟

که سیستم اداره کشور در سایر کشورهای پیشرفته منطقه و جهان قائل به فرد نمیباشند و نیستند ؟

و نتانیاهو یک مهره از این ماشین پیچیده و منظم و دقیق بزرگ میباشد و لا غیر

چنانچه در مدتی که کنار گذاشته شده بود

حکومت اسراییل داشت همچون گذشته و شاید روانتر و بهتر ، کارش را میکرد !!؟
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
به نظرشمادموکراسی از دیکتاتوری بسته تراست این نظرمضحک است .بدون شک رفتن نتانیاهو یعنی تغییر در راهبردهای اسراییل
ناشناس
| United States of America |
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
کسی نگفت با رفتن نتان چیزی عوض میشه البته او از همه افراطی تر است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۹
نتانیاهو برود
گالانت
گانتز
لاپید
شمعون
و
.... نخست وزیر می شه.
برخلاف بسیاری از کشورها موجودیت اون کشور
به وجود شخص بستگی ندارد.
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
اسراييل يك دموكراسى است
با رفتن نتانياهو خيلى تغييرى در لينش اسراييل ايجاد نميشود
ناشناس
|
Luxembourg
|
۰۱:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
حالا فکر می کنید که با انعکاس اختلافات داخلی سیاستمداران اسراییل و بزرگنمایی آن، میشود سرنوشت سیاه و مرگبار حماس و مردم غزه را تغییر داد؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
یکی از اشتباهات حماس این بود که تصور کرد اختلافات درون اسراییل فرصت خوبی برای حمله است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
تابناک دنبال چی هستی؟؟؟
ناشناس
|
United States of America
|
۰۷:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
بحران کنونی اسرائیل از آنجا ناشی می شود که روسیه تصمیم گرفته از این کشور به عنوان یک برگ در منازعه ی خود با آمریکا استفاده کند.
در واقع اسرائیل دارد بخشی از شرایط معمول دیگر کشورهای کوچک در شرایط منازعه بین المللی با حضور قدرتهای بزرگ جهانی را تجربه می کند. در واقع مساله مهم در بحران کنونی اسرائیل، خارج شدن روسیه از توافق نانوشته ای است که بازی کردن با مهره اسرائیل در این منازعات را ممنوع می کرد.

تصور می کنم تمام تحلیلگران هم نظر باشند که آنچه در 15مهرماه اتفاق افتاد و عدم موفقیت اسرائیل در تمام روزهای پس از آن در انجام بمباران موفق حتی یک تأسیسات یا انبار یا پایگاه نظامی حماس، از عهده این گروه و سازمانهای اطلاعاتی و نظامی ای که آموزشهای خود را سابقاً از آنها دریافت می کرده اند خارج است.

پای یک قدرت بزرگ و یک بازی حساب شده در کار است.

حق تعدیل و سانسور برای تابناک محفوظ است. (این یک تحلیل دقیق نیست اما به نظر محتمل ترین گزینه می آید)
داود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
البته این حرف درست نیست که با رفتن نتانیاهو تغییری ایجاد نمی شود، به مانند یک تیم ملی است که وسط بازی های جام جهانی مربی را عوض کنند آن تیم دیگر تیم نخواهد شد. اگر در این جنگ فلسطین و اسرائیل نتانیاهو برکنار شود شاکله ارتش، کابینه و احزاب اسرائیل از هم می پاشد. و اسرائیل یک شکست مفتضحانه ای خواهند خورد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
بعد از این جنگ کار نتانیاهو و حماس هر دو تمام است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۹ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
حرف هایی از جنس رقابت های انتخاباتی. این ها را بذارین جای کاندیداهای ریاست جمهوری خودمان که برای تخریب یکدیگر همه حرفی زدن. ولی بعد از انتخابات در روی همان پاشنه می چرخد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟